Çocukluk arkadaşım evli bir adamla!!!

fazla duygusal yaklaşıyorum ben. şu sözler o kadar mantıklı ki. bunu yapmayı çok çok istiyorum.

Adama ayrı ev actırıp altına araba cekecek kadar cüretkar biri ile duygusal konuşma yapılmaz, yapılsa da başarılı olmaz.

Merhaba.. Arkadaşınız onun hakkında bildiklerinizi biliyor mu peki? Bilmiyorsa açıkça konuşun bence. Vicdan azabı çekmemiş olursunuz. Annesinin de mutlaka haberi vardır. Sırf bu yüzden eşini boşayan birisi mutlaka olanlardan da haberi vardır. Bence arkadaşınla konuşmalısın. Görüşmek istemediğini ve nedenlerini dile getirebilirsin. İster 10 sene geçsin ister daha fazla bir süre bu konuda aile tutumu çok önemli..

evet işte ben zarar göreceğim hatta şuan da görüyorum. şuan iştedir büyük ihtimalle. o yüzden akşam sinirim geçerse adam akıllı bir şekilde onunla görüşmek istemediğimi söylerim. ama aklıma bir de şu takıldı eğer ortaya çıkarsa ailem de öğrenir. ben acaba aramı bozdum böyle şeyler yapmış vs diye çıtlatsam mı anneme

umarım kısa bir konuşma olur ve ipler kopar. midem bulandı. sinirlerim bozuldu.

bu akşam açıp söylesem mi diyorum. yoksa bekleyeyim mi sinirimin yatışmasını? insanları kıramıyorum ben. çok kez kırıldım ama kıramıyorum. offff

canım bizlerde herkese gerekli gereksiz bağırmıyoruz kırmıyoruz. ama şöyle bir durumda karşındakinin norma olmadığını görebiliyor olmalısın. sonuçta böyle bir durumu normal karşılayabilcek kadar onura sahip arkadaşının karşısındaki adam senin eşinde olabilirdi? o zamanda ben insanları kıramıyorum mu diyecktin.... haksız olan sen değilsin o. bu da kırmak değil kendini ona karşı korumak oluyor....

Son düzenleme:
fazla duygusal yaklaşıyorum ben. şu sözler o kadar mantıklı ki. bunu yapmayı çok çok istiyorum.
hayat bu tip insanlarla aşk sevgi arkadaşlık yapılmayacak kadar kısa olduğunu zamanla öğrendim bir başkasına karşı hep yutardım kırılırdım ama kırmazdım bir baktım ki üzülen hep ben olmuşum geri planda kalan hep benim
o vakitten sonra artık kimseye şaşırmamaya kimse için ben onu kırarım ya dememeye başladım
arkadaşın bunları yaptığına gerçekten eminsen bu arkadaşlığı bitir. evet insanlar anne babasını seçemez bazen doğru yola götüren anne baba olduğu gibi yanlış yola koyanda olur ama biriyle ilişkiye girip girmemek kişinin kendi elindedir

Arkadaşına ilk ve son kez konuşmanı yap, uyar, gerisi ona kalmış, her koyun kendi bacağından asılır. Sen onu bir kez uyararak dostluk vazifeni göstermiş olur, vebali boynundan atarsın. Seni dinlerse ne ala, dinlemezse arkana bakmadan çek git...

Son düzenleme:

evet o aldatılan kadın ve küçük kızın yerine kendimi koyunca açıp ağzıma geleni saymak istiyorum.

aynen vakit kaybetmeden annene anlat böyle böyle şeyler duydum artık görüşmeyeceğim onunla de. böylelikle ilerde ortaya cıkınca ilk sizden duyduğu için şok olmaz kadıncağız.

Kendi hayatını kendisi düşünmemiş, keyfince yaşıyor işte. Sen neden üzülüyorsun?
Annesi dahil yağlı kapı arayışına girmişler ve bulmuşlarda
Demek ki evli bekar olması bir şey ifade etmiyor
Adam da ne kadar saftirikmiş ki, bütün imkanları sunmuş
Böyleleri de yiyor işte bulunca
Kafanı takacak bir şey değil
Herkesin kendi hayatı, kendi seçimi...

ben de öyleim işte. üzülürüm ama sineye çekmeye çalışırım. bazen açıklması vardır kesin öyle değldir derken buluyorum kendimi. işin aslını öğreneceğim ama söylenenleri dinleyip söyledikleriyle karşılaştırarak.

düzeleceğinden emin olsam sonuna kadar arkasında olurdum. ama bunları yapan biri düzelmez diye düşünüyorum. o yüzden aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah bu akşam

düzeleceğinden emin olsam sonuna kadar arkasında olurdum. ama bunları yapan biri düzelmez diye düşünüyorum. o yüzden aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah bu akşam

Bence de düzelmez ama en azından neden bir kez olsun uyarmadım demezsin. İçin vicdanın rahat olsun..

sunmadığı imkan kalmamış zaten. kendisi seçti ve bedeli çok ağır olacak biliyorum. ben hayırlısıyla sıyrılmak istiyorum bu işin içinden

telefonunda engelleme varsa engelle.
facedende sil gitsin...

ben face, twitter falan kullanmıyorum. aslında çok zıt insanlarız şuan burdan bakınca. ben sakin, en ufak şeyden memnun olan, dersleriyle ilgilenen, sevgili için hazır olmayı zamana bırakmayı tercih eden, ailemle ilgilenen bir insanım. ama o tam tersi. hep daha fazlası olsun ister, ailesi ona ayak bağı olmasın ister. liseyi bile bitirmedi. yanlış anlaşılmasın, kendi isteğiyle reddeti. imkanı varken okumayı reddetti.

sunmadığı imkan kalmamış zaten. kendisi seçti ve bedeli çok ağır olacak biliyorum. ben hayırlısıyla sıyrılmak istiyorum bu işin içinden

Neden sıyrılmak istiyorsun? Zorla seninle görüşmeye mi çalışıyor?
Bu tip hayat kurmuş insanlar merkeze zaten sevgilisini oturtur. Arkadaş ikinci plandadır.
Sen arayıp sormazsan onun ısrarcı olacağını sanmıyorum.

sıyrılmak istiyorum çünkü zarar göreceğimi düşünüyorum. ki ısrarcı olacağını zannediyorum. umarım dediğiniz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…