• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluk arkadaşım evli bir adamla!!!

kız bekar 20 yaşında adam 34 evli ve çocuklu

yok artık
ben bazı insanlarda ar diye bişey olmadıgını düşünüyorum
bu nasıl bi kişiliktir ya
aldatılan kadınıda geçtim çocuga yazık ya
senin yerinde olsam arkadaşımı evire çevire
agzını burnunu kırarak saçını başını yolarak bi güzel döverimm:47::47:

Sen bunları hiç farkedemedin mi, altına araba çekmiş adam mesela..
Ew tutmuş arkadaşına..
10 yıllık arkadaşınsa ne bilim hiç mi açık vermedi de başkalarından duydun bunu..

Sen telefonlarına cewap wermeyerek ve onu aramayarak anlar herhalde görüşmek istemediğini..
Aslında kendi hayatı ama bizim türk milletinde hemen kurunun yanında yaş yanar mantığı olduğu için,
kafanın rahat etme açısıdan görüşmek istemiyorsan görüşme tabii..

bu olaylar 2-3 ay içinde oldu. dha sonra bizim cenaze işlerimiz flan oldu birkaç hafta hiç görüşemedik. telefonla ilgilenemedim. ve başkalarından duydum evet. yani kızın arabası olduğu belli plakasından falan. zannetmiyorum anlayacağını çünkü ders çalışırken kenara attığımı biliyor. hatta az evvel mesaj atmış bizim kuzu yine kitaplara mı gömüldü diye. sinirlerim zıpladı. ben de o şekilde anılmamak için görüşmek istemiyorum açıkçası.

baba sevgisi görmemiş kızların böyle şeylere kanma ve kapılma olasılığını daha yüksek görüyorum. bende genç kızken sürekli benden büyüklere aşık olup dururdum. tabi icraata geçirmiyordum hiç, yani reele dökmedim. korkardım sonuçlarından çünkü

baba sevgisi çok gördü. hem de fazlasıyla. yalnızca babasının parasının az olmasından yakınırdı hep. para sevgisi onu bu hale getirdi

yok artık
ben bazı insanlarda ar diye bişey olmadıgını düşünüyorum
bu nasıl bi kişiliktir ya
aldatılan kadınıda geçtim çocuga yazık ya
senin yerinde olsam arkadaşımı evire çevire
agzını burnunu kırarak saçını başını yolarak bi güzel döverimm:47::47:

vazgeçeceğini bilsem bir güzel döverdim zaten. kırılıyosa kırılsın der döverim. ama dövsem ne olacak ki? ben dövmektense metresi olduğu adamın karısını haberdar etmek istiyorum

vazgeçeceğini bilsem bir güzel döverdim zaten. kırılıyosa kırılsın der döverim. ama dövsem ne olacak ki? ben dövmektense metresi olduğu adamın karısını haberdar etmek istiyorum

en azından sinirim geçerdi azda olsa
adamı ve karısını tanıyormusunuz
haber verecek kadar tanışıklıgınız varmı

en azından sinirim geçerdi azda olsa
adamı ve karısını tanıyormusunuz
haber verecek kadar tanışıklıgınız varmı

hayır adamı ve eşini tanımıyorum. ama bana bunu anlatan arkadaşların az da olsa selamlaşması falan varmış. ortak arkadaşları varmış yani. bu akşam kızla konuştuktan sonra araştırmayı planlıyorum.

hayır adamı ve eşini tanımıyorum. ama bana bunu anlatan arkadaşların az da olsa selamlaşması falan varmış. ortak arkadaşları varmış yani. bu akşam kızla konuştuktan sonra araştırmayı planlıyorum.

bence kızı huylandırmadan önce karısıyla konuş:34:
kız senin kadını araştıracagını anlarsa önlem alabilir

merhaba kızlar. haftalardır üzüldüğüm, vicdan azabı çektiğim bi konuyu sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 10 yıllık arkadaşımı tanıyamaz oldum. henüz 20 yaşında, çok güzel bir kız. küçüklükten beri güzelliğini daima kulandı. ama ben yeni yeni parçaları birleştirdim. birkaç hafta önce yaşadıklarımı anlatayım. arkadaş ortamında muhabbet ederken konu o kızdan açıldı. bana uzak dur ondan uyarısı falan yaptılar. ama neler olduğunu bilmiyordum. bu küçüklük arkadaşım evli (yaklaşık 34 yaşında olduğunu duydum) ve küçük bir kızı olan adamla berabermişşş. adam bu arkadaşım dediğim şahsa ev kiralamış, eşya almış ve son olarak altına son model bir araba çekmiş. asıl acı olan tarafı şu ki kız hamile kalmış ve bebeği aldırmış :50: görüşmek istemiyorum, telefonlarına ve mesajlarına cevap vermiyorum. bazen ne olursa olsun özel hayatı beni ilgilendirmez diyorum. ama sonra da içime sinmiyor, yanında görürlerse beni de öyle zannederler diye korkuyorum. ve şuna eminim ki bu kızı bu hale annesi getirdi. bazılarınız çok şaşıracak ama öyle. hep onların aşkından ne olacak daha küçükler ddi. kızına farklı şeyler, yaşayamadığı şeyler yaşatmak istedi. haftalardır çok kötüyüm kızlar içim acıyor resmen. yazarken bile ellerim titriyor. ne yapacağım ben şimdi? uzaklaştırmak istiyorum ama ısrarla aramaya vs devam ediyor. çok moralim bozuk çok sinirlerim gergin :43:

10 yıllık arkadaşınız ve onun hayatında ki değişimi fark etmiyorsunuz, bu gerçekten ilginç. Ayrıca böyle buraya yazıp üzüldüm demekle olmuyor, hoş aranızda gerçek bir arkadaşlık olduğunu düşünmüyorum ama, gerçek arkadaşın yeri her zaman onun yanıdır. Yanlış yaptığında kaçıp uzaklaşmak değil, yanında olup onu doğru yola yöneltmektir arkadaşlık.

Ya siz o insanla gerçek arkadaş değilsiniz, ya da siz arkadaşlık nedir bilmiyorsunuz. Burada böyle dövünmekle olmuyor. Ondan kaç diyenlere de hayretle bakıyorum gerçekten. Eminim burada "uzaklaş o kızdan, seni de onun gibi zannederler" diyenler, başka sosyal paylaşım sitelerinde de , gerçek dostluğun arkadaşlığın yokluğundan şikayet edecek özlü sözler paylaşıyorlardır.

10 yıllık arkadaşınız ve onun hayatında ki değişimi fark etmiyorsunuz, bu gerçekten ilginç. Ayrıca böyle buraya yazıp üzüldüm demekle olmuyor, hoş aranızda gerçek bir arkadaşlık olduğunu düşünmüyorum ama, gerçek arkadaşın yeri her zaman onun yanıdır. Yanlış yaptığında kaçıp uzaklaşmak değil, yanında olup onu doğru yola yöneltmektir arkadaşlık.

Ya siz o insanla gerçek arkadaş değilsiniz, ya da siz arkadaşlık nedir bilmiyorsunuz. Burada böyle dövünmekle olmuyor. Ondan kaç diyenlere de hayretle bakıyorum gerçekten. Eminim burada "uzaklaş o kızdan, seni de onun gibi zannederler" diyenler, başka sosyal paylaşım sitelerinde de , gerçek dostluğun arkadaşlığın yokluğundan şikayet edecek özlü sözler paylaşıyorlardır.

birkaç kez söyledim tekrar söyleyeyim. bu olaylar kısa bir zamanda olmuş. ve benim o sıralar telefonumla ilgilenmem imkansızdı. ondan sonraki günlerde de açığımı kapatmak için fazlaca ders çalıştım. böyle arada biraz kopukluk oldu görüşme açısından. sonra birileri bana anlattı bunları. sizce bu olaylardan sonra doğruya yönelir mi? bu kadar ileri gitmişken? dövündüğümü söylüyorsunuz ama gerçekten üzgünüm. diğer arkadaşlarla konuşurken dediğim gibi, bu akşam konuşmayı planlıyorum. ve inanın bu satten sonra geri dönmez. arkadaşlık gerçek mi değil mi diye bi tartışma konusuna gerek olduğunu düşünmüyorum. sebebi de artık konunun farklı bi boyuta ulaşması. daha önce de söyledim, eğer düzeleceğine inansaydım sonuna dek arkasında olurdum. düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

bence kızı huylandırmadan önce karısıyla konuş:34:
kız senin kadını araştıracagını anlarsa önlem alabilir

Ne önlem alacak ki? Şahitlerim falan var sonuçta. Kadını kıllandırmak bile yeter o sonunu getirecektir bnce. Ben bulup bildiğim her şeyi anlatacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20 yaşında koskoca kız, aklı var fikri var. Uzak dur bence.
Kurunun yanında yaş da yanar, adın çıkar, değmez..

Ooouuu shittt!!!!:53::53:

Über coşmuş bu kız arkana bakmadan kaç :52:

Son düzenleme:
düzeleceğinden emin olsam sonuna kadar arkasında olurdum. ama bunları yapan biri düzelmez diye düşünüyorum. o yüzden aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah bu akşam

Düzelmez de zaten. Ne arkadaşının karakteri ne de seninle ilişkisi.
O kız ve annesi yıllardır tam istedikleri gibi bir hayat bulmuşlar, sen arkadaşını belki geri kazanırım, belki yanlışını farkettirip yolundan döndürürüm diye düşünüyorsan kusura bakma ama bu çok büyük saflık olur.
Belki akşam veya başka bir zaman o kızla konuşacaksın açıklama bekleyeceksin sana değer veriyorsa seni üzmemek adına 'çok seviyorum, şöyle seviyor, böyle değer veriyor, çok aşığım' gibi laflar edebilir ama sen üzülme diye kesinlikle vazgeçmez.
Şartlar çok cazip ve arkadaşının ar damarı çatlamış bir kere.
Nacizane özet geçtim konuşmanın seyrini buna göre hazırla derim ben. Ve en iyisi o arkadaşı tarihe göm.

20 yaşında koskoca kız, aklı var fikri var. Uzak dur bence.
Kurunun yanında yaş da yanar, adın çıkar, değmez..

Akşam güzel bir konuşma yaptıktan sonra o adamın karısını bulup onu hayatımdan çıkaracağım inşallah.

Düzelmez de zaten. Ne arkadaşının karakteri ne de seninle ilişkisi.
O kız ve annesi yıllardır tam istedikleri gibi bir hayat bulmuşlar, sen arkadaşını belki geri kazanırım, belki yanlışını farkettirip yolundan döndürürüm diye düşünüyorsan kusura bakma ama bu çok büyük saflık olur.
Belki akşam veya başka bir zaman o kızla konuşacaksın açıklama bekleyeceksin sana değer veriyorsa seni üzmemek adına 'çok seviyorum, şöyle seviyor, böyle değer veriyor, çok aşığım' gibi laflar edebilir ama sen üzülme diye kesinlikle vazgeçmez.
Şartlar çok cazip ve arkadaşının ar damarı çatlamış bir kere.
Nacizane özet geçtim konuşmanın seyrini buna göre hazırla derim ben. Ve en iyisi o arkadaşı tarihe göm.

Konuşmamı hazırladım sizin bahsettikleriniz de bol bol yer alıyor içinde. Midem bulandı bir kere bir daha ısınmak çok zor.

Konuşmamı hazırladım sizin bahsettikleriniz de bol bol yer alıyor içinde. Midem bulandı bir kere bir daha ısınmak çok zor.

Anlayabiliyorum. Ben bundan daha basit bir nedenden dolayı 14 yıllık arkadaşımla görüşmeyi kesmiştim. Dostluk çok önemli benim için birini hayatıma çok zor alıp zor vazgeçerim ama güvenim sarsıldı mı biter?

Sen çok duygusalsın ama karşında ki öyle değil kanımca. Sen sadece merakını gider ve adamın karısını bir şekilde haberdar et bu yalana ortak olma.

Akşam güzel bir konuşma yaptıktan sonra o adamın karısını bulup onu hayatımdan çıkaracağım inşallah.

Kadını bulup konuşcaksan seni tebrik ederim gerçekten.. Umarım bu cesareti gösterirsin, Allah razı olsun derim..
Bu kızla asla muhattap olma, böyle arsız insanlardan tiksiniyorum.. Kınamak da istemiyorum ama 3 kuruş için yapılcak şey değil.
Benim de böyle bi arkadaşım vardı, o zaman 15 yaşındaydık, çalıştığı yerde patronuyla görüşmeye başlamış, o şerefsiz de 34- 35 yaşındaydı.. Benim o zaman kolum uzanmamıştı karısına maalesef. Çok üzücü buralarda böyle şeyler okumak.

Son düzenleme:
Karını bulup konuşcaksan seni tebrik ederim gerçekten.. Umarım bu cesareti gösterirsin, Allah razı olsun derim..
Bu kızla asla muhattap olma, böyle arsız insanlardan tiksiniyorum.. Kınamak da istemiyorum ama 3 kuruş için yapılcak şey değil.
Benim de böyle bi arkadaşım vardı, o zaman 15 yaşındaydık, çalıştığı yerde patronuyla görüşmeye başlamış, o şerefsiz de 34- 35 yaşındaydı.. Benim o zaman kolum uzanmamıştı karısına maalesef. Çok üzücü buralarda böyle şeyler okumak.

Kesinlikle konuşucam. Hatta arkadaşlarımı araya soktum bile. Adama hissettirmeden kadının numarasını bulmaya çalışıyoruz. Akşama onu da bulup eş zamanlı operasyon yapmayı planlıyorum.

Kesinlikle konuşucam. Hatta arkadaşlarımı araya soktum bile. Adama hissettirmeden kadının numarasını bulmaya çalışıyoruz. Akşama onu da bulup eş zamanlı operasyon yapmayı planlıyorum.

Ne kadar da düşüncesizbir davranış bu böyle.. Allah ıslah etsin arkadaşını. Kinamiyorum asla. Ama biraz empati kurmak lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X