Çocukluk işte bilmiyorsun neyin ne olduğunu cok kafama taktım nedenseSizi kaygılandıran şey altı yaşında kuzeninizle “bir şeyler yapmanız” değil, kızlık zarınız mı ajsksjsj
Ya dalga geçmeyin bendeki sadece bir takıntı ve soruyorum aklımda bir şüphe kalmasın diyeBelki kuzeninin erkeklik zarı bozulmuştur kimbilir
2 konunuz var ikisi de kızlık zarı ile alakalı. Tamam dayıcım sen de haklısın canın sıkılıyor buraya sarıyorsun. Daha fazla sinirlerim zıplamadan forumdan çıkayım bari!
Ya kardeşim dalga geçmeyi kes insanlık hali bir şey kafama takıldı soruyorum ayrıca o yaşta çok küçktum nerden bilebilebilirimkiKuzeni,6'li yaşları bahane etmeyi bırak.
Ya elinin ayarı şaştı ya da içeriye durtukledigin şeyin..
Sen sen ol her bulduğunu tepistirme
Biz de çocuk olduk ama…………Ya kardeşim dalga geçmeyi kes insanlık hali bir şey kafama takıldı soruyorum ayrıca o yaşta çok küçktum nerden bilebilebilirimki
Ne öğrenmek istediğini ben anlamadim. 6 yaşındaki çocuk cinsel birleşmeyi nerden bilecek? Cinsel meyilleri olur ama o kadarini da bilemez en fazla cinsel organini keşfeder. Eğer ki birinden görmediyse... Bos bos
Herhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydıNe öğrenmek istediğini ben anlamadim. 6 yaşındaki çocuk cinsel birleşmeyi nerden bilecek? Cinsel meyilleri olur ama o kadarini da bilemez en fazla cinsel organini keşfeder. Eğer ki birinden görmediyse... Bos bos konu açıyorsunuz amac ne ?
Jinekolog bile muayene etmeden cevabı bilemez, biz ne diyelim şimdiHerhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydı
Dert ettim malesef ama bozulsaydi da anlardım yani kanama felan olduğunu hiç hatırlamiyorum boş boş kuruntular yapıyorum zaten kuzenimle yasadığım ayrı bi psikolojik çöküntüJinekolog bile muayene etmeden cevabı bilemez, biz ne diyelim şimdibu senin için dertse inşallah bozulmamıştır diyelim madem.
Kuzeninle her bir araya gelişinizde o an ikinizin de gözünde canlanıyordur muhtemelenDert ettim malesef ama bozulsaydi da anlardım yani kanama felan olduğunu hiç hatırlamiyorum boş boş kuruntular yapıyorum zaten kuzenimle yasadığım ayrı bi psikolojik çöküntü
Haklısınız tabi aslında kendim bakmaya çalıştım o kadar derinde de değil gözüküyor hani ordaki yani zarın deliği de geniş değil bozuk gibi de değil büyuk ihtimalle psikolojik taktiğim bişey anneme felan anlattım kücükken bisey olduysa diye o da ben fark ederdim sende korkup söylerdin dediKuzeninle her bir araya gelişinizde o an ikinizin de gözünde canlanıyordur muhtemelensen annelere yeni fobi bebek bile yüklemiş olabilirsin şu an, kuzen de olsa yetişkin gözetiminde oynayacak çocuklar demek ki. Kanama olmamışsa bozulmamıştır ama yine de en iyisini bir jinekolojik muayene belirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?