Kız çocuklarını mikroptan korumak için var olduğunu çok az insan biliyor.Kızlık zarı diye bir şey yok ki, artık şu gerçeği bi kabullense kezbanlar ve kekolar
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben çok taktım kafama özellikle kızlik zari denen şeyi malesef toplumumuzdada önemli bir şey ve sürekli bunu düşünür oldum başka şeylere yoğunlaşıyorum yine ayni aklımda hala o yüzden sormak istedim. Ben çok küçükken ne olduğunu bilmediğim halde yüzeysel mastürbasyon yapardım normal bişedir zaten her çocuk yapmıştır ama cok kucukken bi erkek kuzenim vadi 6 yaşında felan hani o zamanlar cocuklarda merak olunca bizde onunla bişeyler yapmıştık sizce bozulma ihtimali var mı o yaştaki bir çocukta ereksiyon olmaz ama yine de kafama takıldı ya
Çocukluk işte bilmiyorsun neyin ne olduğunu cok kafama taktım nedense
Ya dalga geçmeyin bendeki sadece bir takıntı ve soruyorum aklımda bir şüphe kalmasın diye
Buram buram testesteron koktu buralar.Hamit amca naaban ya?Ya kardeşim dalga geçmeyi kes insanlık hali bir şey kafama takıldı soruyorum ayrıca o yaşta çok küçktum nerden bilebilebilirimki
Kızlık zarı diye bir şey yok ki, artık şu gerçeği bi kabullense kezbanlar ve kekolar
Televizyondan görüyordum aynı şekilde ailemle aynı odada uyuyordum belki de o yüzden böyle birsey yaptım tabi ciddi manada ne olduğunu görmedim hiç o yaştaki çocuklarda da merak oluyor yapıyor bişeyler6 yaşında bazı öğrencilerde duyduğum bir şey bu , ancak yanında bir kuzen yoktur . Masaların kenarı , elleri vs olur bu genelde . Ne tür bir aile yapınız vardı da o yaşlarda onları öğrendiniz ? Gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını da çok kafaya takmayın , çözümü var onun artık . Ama benim sizin gibi bir anım olsa evlenmeye , çocuk sahibi olmaya cesaret edemezdim .
Te Alllaammmm ya bir de kendi bakmaya çalışmışakşam akşam çay çorba telaşesi bitti herhalde sizin evde . Git çayın yanına kek neyim yap
Konu oldukça ilginç bir hal almaya başladı.Haklısınız tabi aslında kendim bakmaya çalıştım o kadar derinde de değil gözüküyor hani ordaki yani zarın deliği de geniş değil bozuk gibi de değil büyuk ihtimalle psikolojik taktiğim bişey anneme felan anlattım kücükken bisey olduysa diye o da ben fark ederdim sende korkup söylerdin dedi
Biraz oyle oldu aksam aksam kusuruma bakmayın ah bi de takmasam şöyle saçma şeyleri sonucta küçüktüm üstelik kanama olduğu da yok salak salak nerden aklima geliyorsaKonu oldukça ilginç bir hal almaya başladı.
Cidden öyle oldu sürekli araştırıp duruyorum felan aslında hiç doğru bişey değil yaptiğim farkındayım ama bunu kendime anlatmam zor oluyor aileme söyledim yoktur bişeyin dediler doktora da götürmediler takma kafana diyeSiz kafanızı kızlık zarı ile bozmuşsunuz. Sürekli bu konu ile ilgili konu, yorum.
Gidip bir doktorla görüşün böyle yaşanmaz. 7x24 bir et parçası düşünülmes yani
Sürekli saçma sapan senaryolar üretiyorsunuz. Geçen sefer de özel bölgenizi temizlerken yanlışlıkla parmağınız çarptı diye acaba kızlık zarım bozuldu mu diyordunuz. Burada kimse sizi tanımıyor. İtiraf edin kurtulun, kurcalamayın daha fazla oralarınızı.Haklısınız tabi aslında kendim bakmaya çalıştım o kadar derinde de değil gözüküyor hani ordaki yani zarın deliği de geniş değil bozuk gibi de değil büyuk ihtimalle psikolojik taktiğim bişey anneme felan anlattım kücükken bisey olduysa diye o da ben fark ederdim sende korkup söylerdin dedi
Cidden öyle oldu sürekli araştırıp duruyorum felan aslında hiç doğru bişey değil yaptiğim farkındayım ama bunu kendime anlatmam zor oluyor aileme söyledim yoktur bişeyin dediler doktora da göturmedilerSiz kafanızı kızlık zarı ile bozmuşsunuz. Sürekli bu konu ile ilgili konu, yorum.
Gidip bir doktorla görüşün böyle yaşanmaz. 7x24 bir et parçası düşünülmes yani
Kız çocuklarını mikroptan korumak için var olduğunu çok az insan biliyor.
O da kanayan bişi değil kadınlık kızlık göstermiyor zar da değil çok çok az bi kadında kanama oluyor o da kas yırtılmasından dolayı ama gel de anlat kekolara kezbanlara
Ben de kız çocuklarını mikroptan korumak için var olan bir şey olduğunu biliyorum. Hatta bende aşırı kanama olmuştu bu da rahim yapısıyla ilgili olarak kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.Zar doku orada hiç yoksa bunca yıl yalan bir zar mi gösterdiler hatta burada bile bazi üyeler kapali zar sahibi oldugu için operasyon gecirdiklerini yazmişlardi. Herkeste bu doku olmayabiliyor ama sahip olanlar olmayanlardan çok daha fazla genelleyeceksek.
Yani son zamanlarda goruyorum orada oyle bir şey yok muhabbetini de.Hayir cok gizli biyerde de degil ki yeni keşfedilsin olmadiği.
Ha adina "kizlik zari" demek yanliş olur o ayri.
Bu akıl dışı konularını git psikiyatriye aç, buraya değilCidden öyle oldu sürekli araştırıp duruyorum felan aslında hiç doğru bişey değil yaptiğim farkındayım ama bunu kendime anlatmam zor oluyor aileme söyledim yoktur bişeyin dediler doktora da göturmediler
Zar doku orada hiç yoksa bunca yıl yalan bir zar mi gösterdiler hatta burada bile bazi üyeler kapali zar sahibi oldugu için operasyon gecirdiklerini yazmişlardi. Herkeste bu doku olmayabiliyor ama sahip olanlar olmayanlardan çok daha fazla genelleyeceksek.
Yani son zamanlarda goruyorum orada oyle bir şey yok muhabbetini de.Hayir cok gizli biyerde de degil ki yeni keşfedilsin olmadiği.
Ha adina "kizlik zari" demek yanliş olur o ayri.
6 yaşında masturbasyon olmaz cinsellik sonradan gelişen bir olgu hormonlar vs. bu konudan hiç hoşlanmadım pedofili kokusu almadım desem yalan olurArkadaşlar öncelikle merhaba ben çok taktım kafama özellikle kızlik zari denen şeyi malesef toplumumuzdada önemli bir şey ve sürekli bunu düşünür oldum başka şeylere yoğunlaşıyorum yine ayni aklımda hala o yüzden sormak istedim. Ben çok küçükken ne olduğunu bilmediğim halde yüzeysel mastürbasyon yapardım normal bişedir zaten her çocuk yapmıştır ama cok kucukken bi erkek kuzenim vadi 6 yaşında felan hani o zamanlar cocuklarda merak olunca bizde onunla bişeyler yapmıştık sizce bozulma ihtimali var mı o yaştaki bir çocukta ereksiyon olmaz ama yine de kafama takıldı ya
Dayicim seninkine birşey olmamıştır merak etmeYa kardeşim dalga geçmeyi kes insanlık hali bir şey kafama takıldı soruyorum ayrıca o yaşta çok küçktum nerden bilebilebilirimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?