Cocukluk dönemlerinde mastürbasyon

  • Konu Sahibi Konu Sahibi qwc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cidden dalga geçeyim desem midem kaldırmadı. inşallah saçmasapan yorum almak için açılmış bi posttur.
 
AÖF ten okuduğumu kim söyledi ne kadar kolay atip tutuyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bos bos konuşmazsiniz. Aof daha mezun bile vermedi
 
AÖF ten okuduğumu kim söyledi ne kadar kolay atip tutuyorsunuz. Azıcık bilginiz olsa bos bos konuşmazsiniz. Aof daha mezun bile vermedi

Üsluba bak Boş konuşan sensin ,Çoktan verdi benim arkadaşlar İstanbul üniversitesinden Yani 4 yıllığından mezun oldu siz cocuk gelişimci fln değilsiniz, buradakileri kandırabilirsiniz ama beni değil bye sizin seviyenize inmeyeceğim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burdakileri neden Kandırayim o kadar boş bir insan değilim elhamdülillah ulaşılamayan ciğer iste... Diplomami kanitlamaya ihtiyacim yok sizi ikna etmeye de yok.
 
Burdakileri neden Kandırayim o kadar boş bir insan değilim elhamdülillah ulaşılamayan ciğer iste... Diplomami kanitlamaya ihtiyacim yok sizi ikna etmeye de yok.

Ulaşılamayan ciğer de cocuk gelişimi mi hahaha açık öğretim bölümü Tıp okusan ne yapardın acaba uzaya roket olarak seni fırlatırdıkherkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz küçük vizyonsuz dünyanızda mutsuzluklar
 
Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan
Maalesef cocuklar eğer herhangi bir şeyi gördüyse ya da izlediyse taklit edebilir.Siz hiç yapmaz cocuklar demeyin iş hayatınızda gözünüz hep cocukların üstünde olsun.
 
Maalesef cocuklar eğer herhangi bir şeyi gördüyse ya da izlediyse taklit edebilir.Siz hiç yapmaz cocuklar demeyin iş hayatınızda gözünüz hep cocukların üstünde olsun.

Basit bir araştırmayla bile ortaya çıkan bilgileri ‘ sürtünen cocuk görmedim’ diye söylüyor.

Sahte psikolog Çağla Düvenci de ‘ Cem Garipoğlu davasına baktığını’ söylüyordu
 

Eklentiler

  • 967294C4-30D1-4BD1-BCF4-983A0DF1BB66.webp
    50 KB · Görüntüleme: 53
Konuyu açan kişinin erkek olduğundan emin üyelerimizden biri dahi şikayet et butonuna basmamış, 40 kere söylendi şüpheniz varsa topikte kendi aranızda konuşup itham etmek yerine şikayet et’e basın diye, üye kadınsa defalarca erkek değil kadın diye açıklama yapmak zorunda kalıyoruz sonra.
 
Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?
Kadın Doğum doktoru çıplak gözle bile muayene ettiginde zarı görüyor, tabi bu zar herkeste farklılık gösterebilir.
 
Fantezi dünyanız iğrenç
Keşke çocukları alet etmeseniz
 
Ay ne sacma…… konuya inanmiyorum bu bir.
Ikinciside eyer gercekse nasil bir cocukluk yasamissiniz siz ve kuzeniniz o yasta cinsel organlari birbirine yakinlastirmak nedir ya. O yasta böyle birseye ancak sahit olursaniz, görürseniz veya size büyük birisi tarafindan yapilirsa denemeye kalkarsiniz aksi taktirde hic bir cocugun aklina gelmez.
Su kizlik zari muhabettide baydi artik gercekten. Kizlik zari diye diye ortada dolaniyorsunuz. Sizin icin önemliyse bukadar hicbirsey yapmadan evlenmeyi bekleseydiniz, yok yapiyorsanizda kizlik zari diye diye ortalikta dolanmayin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…