Cocukluk dönemlerinde mastürbasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi qwc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne sürtünmesi Allah aşkına o yaşta çocuk cinsel organını sürtmeyi nerden bilsin. İşeme dışında işlevi olduğunu bile bilmez. Çocukken taciz mi edildiniz ifade edemediğiniz için bu şekilde anlatıyorsunuz.

Bilim gelişime acikta ameliyatsiz gayet basit bir muayene ile kontrol edilebilen acik bir bolgede zar doku var mi yok mu onu da görmeyecek değiller. Kimisinde esnek, kiminde kapali, kiminde hiç yoktur, veya farkli şekillerde çesitleri var.

Oyle bir doku yoktur denecek kadar az kişide oluşan binde bi gorulen bir anomali degil bu neticede.

Yalan mı söylüyor bu kadın doğum doktorları o zaman? Artık kabul edildi bu durum, umarım sizde kabul edersiniz bir gün

Yalan mı söylüyor bu kadın doğum doktorları o zaman? Artık kabul edildi bu durum, umarım sizde kabul edersiniz bir gün

Benim için hiç önemli bir şey olmadi. Sadece yabanci kaynaklara da göz attım(detayli olmamakla birlikte) ama oyle bir doku yoktur hiç olmadi tarzi bir yaziya denk gelmedim acikcasi. Bir gun denk gelirsem dusunurum ama dedigim gibi benim için anlami olan bir şey degil varligi yoklugu da etkilemez sadece olaya takildim.

O da kanayan bişi değil kadınlık kızlık göstermiyor zar da değil çok çok az bi kadında kanama oluyor o da kas yırtılmasından dolayı ama gel de anlat kekolara kezbanlara
Jinekologlarda mi kezban ya da keko kizlik zari diye bisey var ve de yirtilan bisey doktor kendi soyledi.

Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan

Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan
Bu konu sahibi erkek ve pedofili gibi geliyor bana ....

Jinekologlarda mi kezban ya da keko kizlik zari diye bisey var ve de yirtilan bisey doktor kendi soyledi.

Eski sürüm bilgileri vardır, güncellemeli Kongreler son sürüm bilgiler almak ve eski bilgileri güncellemek için birebir

Eski sürüm bilgileri vardır, güncellemeli Kongreler son sürüm bilgiler almak ve eski bilgileri güncellemek için birebir
Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?

Sizde cok keskin konusmussunuz siz hic kucuk kizim 3 yasinda 5 yasinda bir kenarda surtunuyor iste bezini cikarip organiyla oynuyor diye bisey duymadinizmi cidden bir suru anne konu aciyor arastirin görün cocuk masturbasyonunu. Tmm buyukler gibi cinsellik haz alarak yapmiyorlar cocuklarinki bilincsiz hoslarina gittigi icin yapilan sonrasinda unutulan bisey. Var böyle seyler konu sahibini savundugum icin soylemiyorum.

Zariniz değil beyniniz patlasın emi erkek olduguna kalıbımı basarım ama adam değişin o ayrı

Çocuğun kendi cinsel organını keşfetmesi normal zaten ama başka bir çocukla.bu aktiviteleri yapmasi olağan bişey değil

Çocuğun kendi cinsel organını keşfetmesi normal zaten ama başka bir çocukla.bu aktiviteleri yapmasi olağan bişey değil
Baska bir cocuk kismini bilmiyorum ama kucukken bir arkadasim buna benzer bisey yapmisti cok net hatirliyorum kucukken yapilan ve soylenilen seyler unutulmuyor.

AÖF den cocuk gelişimi okuyunca böyle oluyor işte, lisedeki sağlık kitabında bile ‘çocuklar bi süre sonra cinsel organlarının zevk verdiğini keşfedip mast yapar’ yazıyordu, bir de seri eksi atıyor

Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?

Yo onu sen uydurdun ben güncel bilgisi yok dedim ne alaka kek börek ? Çok kapalısınız yeni bilgiler konusunda neye inanmak istiyorsanız ona inanın bu doğruları değiştirmiyor

Yo onu sen uydurdun ben güncel bilgisi yok dedim ne alaka kek börek ? Çok kapalısınız yeni bilgiler konusunda neye inanmak istiyorsanız ona inanın bu doğruları değiştirmiyor
Kezbanlar kekolar yazmayı unuttun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…