Ne sürtünmesi Allah aşkına o yaşta çocuk cinsel organını sürtmeyi nerden bilsin. İşeme dışında işlevi olduğunu bile bilmez. Çocukken taciz mi edildiniz ifade edemediğiniz için bu şekilde anlatıyorsunuz.Herhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydı
Dayicim seninkine birşey olmamıştır merak etme
Bilim gelişime açık daha apandisin ne işe yaradığını bulamadılar :)
Bu konuda Jinekoloji uzmanları Banu Çiftçioğlu ve Müjdegül Karaca’ nın videolarını izleyebilirsinizartık hymen olmadığı kabul edildi kanayanlar da farklı sebeplerle kanıyor Ya doku ölümü gerçekleşmemiş ya kasılmadan kas yırtılması olmasındanmış
Kapalı olabilir bu da bi çeşit doku anormalisi, insan vücudu oluşurken bazı hücreler ölmeye başlıyor parmak araları gibi, o bölgede aynen böyle bazılarının doku ölümleri olmadığı için kapalı olabiliyor operasyonla açıyorlar.
Bilim gelişime acikta ameliyatsiz gayet basit bir muayene ile kontrol edilebilen acik bir bolgede zar doku var mi yok mu onu da görmeyecek değiller.Kimisinde esnek, kiminde kapali, kiminde hiç yoktur, veya farkli şekillerde çesitleri var.
Oyle bir doku yoktur denecek kadar az kişide oluşan binde bi gorulen bir anomali degil bu neticede.
Yalan mı söylüyor bu kadın doğum doktorları o zaman? Artık kabul edildi bu durum, umarım sizde kabul edersiniz bir gün
Jinekologlarda mi kezban ya da keko kizlik zari diye bisey var ve de yirtilan bisey doktor kendi soyledi.O da kanayan bişi değil kadınlık kızlık göstermiyor zar da değil çok çok az bi kadında kanama oluyor o da kas yırtılmasından dolayı ama gel de anlat kekolara kezbanlara
Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdanHerhangi bir amacım yok kafama takıldığı için sordum zaten cinsel birleşme değildi hatırladığim kadariyla sürtünme oldu tabi o zamanlar çocuk olunca bişeyinde farkında değildik tamamen meraktan kaynaklıydı
Bu konu sahibi erkek ve pedofili gibi geliyor bana ....Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan
Bencede öyle cocuk ve cinsellikle ilgili bir konu kim açar. Söylediği yaşlar bile saçma. Umarim buraya yazdığı saçmalıkları kimseye uygulamamistirBu konu sahibi erkek ve pedofili gibi geliyor bana ....
Jinekologlarda mi kezban ya da keko kizlik zari diye bisey var ve de yirtilan bisey doktor kendi soyledi.
Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?Eski sürüm bilgileri vardır, güncellemeliKongreler son sürüm bilgiler almak ve eski bilgileri güncellemek için birebir
Sizde cok keskin konusmussunuz siz hic kucuk kizim 3 yasinda 5 yasinda bir kenarda surtunuyor iste bezini cikarip organiyla oynuyor diye bisey duymadinizmi cidden bir suru anne konu aciyor arastirin görün cocuk masturbasyonunu. Tmm buyukler gibi cinsellik haz alarak yapmiyorlar cocuklarinki bilincsiz hoslarina gittigi icin yapilan sonrasinda unutulan bisey. Var böyle seyler konu sahibini savundugum icin soylemiyorum.Ben çocuk gelişimciyim ne çalışma hayatımda ne eğitim hayatımda sürtünen çocuk görmedim cinsel manada. Çocukların safi zihinlerine de iftira atiyorsunuz burdan
Zariniz değil beyniniz patlasın emi erkek olduguna kalıbımı basarım ama adam değişin o ayrıArkadaşlar öncelikle merhaba ben çok taktım kafama özellikle kızlik zari denen şeyi malesef toplumumuzdada önemli bir şey ve sürekli bunu düşünür oldum başka şeylere yoğunlaşıyorum yine ayni aklımda hala o yüzden sormak istedim. Ben çok küçükken ne olduğunu bilmediğim halde yüzeysel mastürbasyon yapardım normal bişedir zaten her çocuk yapmıştır ama cok kucukken bi erkek kuzenim vadi 6 yaşında felan hani o zamanlar cocuklarda merak olunca bizde onunla bişeyler yapmıştık sizce bozulma ihtimali var mı o yaştaki bir çocukta ereksiyon olmaz ama yine de kafama takıldı ya
Çocuğun kendi cinsel organını keşfetmesi normal zaten ama başka bir çocukla.bu aktiviteleri yapmasi olağan bişey değilSizde cok keskin konusmussunuz siz hic kucuk kizim 3 yasinda 5 yasinda bir kenarda surtunuyor iste bezini cikarip organiyla oynuyor diye bisey duymadinizmi cidden bir suru anne konu aciyor arastirin görün cocuk masturbasyonunu. Tmm buyukler gibi cinsellik haz alarak yapmiyorlar cocuklarinki bilincsiz hoslarina gittigi icin yapilan sonrasinda unutulan bisey. Var böyle seyler konu sahibini savundugum icin soylemiyorum.
Baska bir cocuk kismini bilmiyorum ama kucukken bir arkadasim buna benzer bisey yapmisti cok net hatirliyorum kucukken yapilan ve soylenilen seyler unutulmuyor.Çocuğun kendi cinsel organını keşfetmesi normal zaten ama başka bir çocukla.bu aktiviteleri yapmasi olağan bişey değil
Sizde cok keskin konusmussunuz siz hic kucuk kizim 3 yasinda 5 yasinda bir kenarda surtunuyor iste bezini cikarip organiyla oynuyor diye bisey duymadinizmi cidden bir suru anne konu aciyor arastirin görün cocuk masturbasyonunu. Tmm buyukler gibi cinsellik haz alarak yapmiyorlar cocuklarinki bilincsiz hoslarina gittigi icin yapilan sonrasinda unutulan bisey. Var böyle seyler konu sahibini savundugum icin soylemiyorum.
Olmayan şeyde Şüphe nasil kaliyor?Ya dalga geçmeyin bendeki sadece bir takıntı ve soruyorum aklımda bir şüphe kalmasın diye
Yani doktorun yerinde saydigini tip bilgisinin eskidigini bunca yillik tecrubenin bos oldugunu ve is harici kongreye gitmek falan degilde hani evde oturup kek börek yaptiginimi soyluyorsunuz?
Kezbanlar kekolar yazmayı unuttunYo onu sen uydurdun ben güncel bilgisi yok dedim ne alaka kek börek ? Çok kapalısınız yeni bilgiler konusunda neye inanmak istiyorsanız ona inanın bu doğruları değiştirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?