- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi 777mutluluk
Kadın olmanız için yeterince vaktiniz olacak daha yaşınız genç acele etmeyin tadını çıkarın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha . Hani daha olgun gosterip 1 2 yas olan bir genç olsa tamam da cocukla abla kardes oluruz biz ancak.
27 iyi bence sende 30 31 idin galiba. Tamam iste uygunsunuz bir isirik alinir ondan ahahah
Aman zaten 25ten sonra 30'a kadr söyle akli basinda olgun olamiyor erkekler nedense hala lay lay lom kafasindalar
Öyle olunca da olmuyor, cık.
Hem yakışıklı hem söyle akli başında birini bulmak gittikce zorlaşıyor , bulduğunu iyice degerlendirmeden birakma:)
Yok yahuu benim için olgun ve aklı başında olsun yeterli, tipinde değilim vallahi.
Fala kendime bile bakmamaya söz verdim yoksa bir falina bakardim simdi:)
Bak simdi panpacim guzel guzel yaziyorken, bu kizcagizin konusunu dagitiyorkenbu cumleyi yazarsin beni benden alirsin
![]()
27 yasındayım 1 cocugum var hamileliğim sırasında hastanede yatmam gerekti baska hastalar hep daha cok kucuksun niye evlendin okusaydın falan diyorlardı. Oysa 5 yıllık unıversite mezunu koca kadınım ama 17 yasında sanıyorlarmıs beniMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
Ben de oyleyim ama ne guzel tatliyiz iste,tatlis tatlis gezmek de guzel degil mi27 yim 17 18 saniyorlar bilen banada soylesintarzla falan ilgisi yok ne yaparsam yapayim yüzümun cocuksulugu gitmiyor.