• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Durmak...

Benimde kuzenim canımı sıkıyor. Ufak tefek minyon tiplidir. Aramızda 2 yaş var sadece. Boyu benden epey kısa. Hastanede bir çalışan ‘kızın mı ‘ diye sordu ya. Gelde ağzını burnunu dağıtma soranın. Boyundan uzun kızı var kardeş misiniz diyorlar kızı için. Canm ilerde bu durum hoşuna gider ama yakınların için sinir bozucu olabilirsin şimdiden söyleyeyim . :)
 
Ben de yaşımdan küçük gösteriyorum ama hoşuma gidiyor ne güzel işte olduğumdan genç görünüyorum :) bunu dert etmeyin kadınsı olmak da görünüşle değil tavır ve davranışla alakalıdır yaşınızı göstermeden de çekici bir kadın olabilirsiniz
 
Ahaha . Hani daha olgun gosterip 1 2 yas olan bir genç olsa tamam da cocukla abla kardes oluruz biz ancak.

27 iyi bence sende 30 31 idin galiba. Tamam iste uygunsunuz bir isirik alinir ondan ahahah
Aman zaten 25ten sonra 30'a kadr söyle akli basinda olgun olamiyor erkekler nedense hala lay lay lom kafasindalar
Öyle olunca da olmuyor, cık.
Hem yakışıklı hem söyle akli başında birini bulmak gittikce zorlaşıyor , bulduğunu iyice degerlendirmeden birakma:)

Yok yahuu benim için olgun ve aklı başında olsun yeterli, tipinde değilim vallahi.
 
Yok yahuu benim için olgun ve aklı başında olsun yeterli, tipinde değilim vallahi.

Seninki en kolayi ama artik onu bile bulamayacak kıvama geldik.
Toplum değişiyor dünya değişiyor insanlara olan güven iyice azalıyor.

Güzel bir evliliğin olacağı geçiyor hep icimden. Hayatinin aski gelecek bence altinci hissim kuvvetlidir bak bana yaz asik olup evlenirsen;)
Fala kendime bile bakmamaya söz verdim yoksa bir falina bakardim simdi:)
 
Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
27 yasındayım 1 cocugum var hamileliğim sırasında hastanede yatmam gerekti baska hastalar hep daha cok kucuksun niye evlendin okusaydın falan diyorlardı. Oysa 5 yıllık unıversite mezunu koca kadınım ama 17 yasında sanıyorlarmıs beni:D cok ıyı değil mi kızım buyudugunde herkes ablan mı der artık benim için :)
 
Ben de sizin gibiyim,minyon tipliyim suratim yuvarlak,elim ayaklarim minnacik, saclarim dalgali,yuzumde benler var.:)siimdi gorenler beni 15 yada en fazla 17 saniyor ama 26 yasindayim. ben lisedeyken cok takiyordum bu durumu.Kendimi suanda da kadinsi bulmuyorum mesela goguslerim kucuk soyle buyuk goguslu genis olmuzlu bir kadin olmayi isterdim ya..ama cevreme baktigimda,minyon babannem ,halam,babam hep yasindan genc gosteriyor.Belki ilerde ben de genc gosteririm diyoeum kendi kendime.
Hem sevimli olmak guzel birsey..Topuklu ayakkabi,dekolte kiyafetler,makyajla filan kadinsi gorunebilirsiniz.
Ben onlari da beceremiyorum ama:KK49:
 
Bende minnak duruyorum ama giyim tarzıylada alakalı,
Ben cok rahat giyinmeyi seviyorum,
Spor tarz falan iyice çocuk gibi oluyorum,
Biraz topuklu şıkır şıkır giyinsek yine biraz kurtaracazda tarzım degil anca bi bayram seyran...
 
Simdi sana cok sanslisin diycem hic etkilemiycek biliyorum.cunku ayni seyi ben de yasadim.su an 37 yasindayim 2 cocuhim var hala bekar 20 lerinde saniliyorum.artik cok guzel birsey ama senin gibiyken ben de sinir olurdum.inan ilk ogretmen oldugumda goreve baslamak icin gittim okulun hizmetlisi beni ortaokul ogrenvisi bile sandi.ilk dogum yaptigimda 27 yasindaydim bir hemsire 17 yaslarinda genc kiz sandim ben sizi dedi.o zamanlar sanslisin diyenlere uyuz olurdum.simdi anliyorum cok hosuma gidiyor insallah daha yaslanmam:)
 
Ben de tam ayni durumdayim.22 yasindayim ama 15 duruyorum.Yüzüm çocuksu oval yani keskin hatları da yok.Boy 1.67 kilom da 62-63 hani zayıfta degilim o kadar cok kilolu da degilim.Ama ona ragmen küçük görünüyorum.Benim de baya taktigim bir konu bu.Hani ‘genç görünmek’ ayrı ‘çocuk gibi görünmek’ ayrı gibi geliyor.Ama düşünününce tabi ki yaşından olgun göstermekten kat be kat iyidir.Şu an dezavantaj gibi olsa da ileride avantaj olacak bir konu.Belki biraz makyaj ve giyimle daha yasimiza yakin gösterebiliriz.Ama cokta takıntı yapmamak lazim sonucta cokta büyük bir dert degil.Zaman cabuk geciyor hepimiz icin de eninde sonunda bu yaslardan daha fazlasini göstericez.
 
Ben 24 yaşındayım liseye koysan sırıtmam öğretmenim bir de :) ileride çok işimize yarıycak bu. Annemin yaşına hala inanamıyor kimse bizde genetik yani sizde de öyledir büyük ihtimal. Bir de kadın gibi gözükmek arzunu anlıyorum ama inan ki hayatında kadın olarak yaşayacağın çok uzun yıllar olucak. Ama bu günlere dönüş yok maalesef. Bence her zaman genç durmak avantajdır. Arkadaşlarımı hep annemin arkadaşları sandılar onlar kadın gibiydi ben çocuk gibi dururdum :) önceden üzülürdüm şimdi kendimi daha cool hissediyorum böyle. kadın illaki olucaz bi yaştan sonra. Avantajlı olduğunu unutma
 
Back
X