- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Seni en iyi ben anlarım bende bu dertten müzdaribim. 34 yaşima girdim evli çocukluyum hala hangi okula gidiyosun çocuk seninmi ahh ah niye erkenden evlendin diyenler bir yana. yillardir çocuk sanilip saygı duyulmamak ve çocuk muamelesi görmek diger yana. Hayat tecrübem çok fazla üniversite sonra iş hayatim vs. Ama çocuk zannettikleri için insanlar kaale almiyor saygi duymuyor.üniye giderkende hangi liseye gidiyosun derlerdi offf off şimdide niye erkenden evlendin çocuk seninmi sorularıBen konuyu dert yerine boşuna açmışım meğer
6 yaş küçük göstermek şu anda beni çok sinir etse de anlaşılan KK kadınları için çok güzel bir şey
Oda birşey mi ben iki çocuk annesiyim.1 ay önce ev gezmesine gitmiştik görümce ile.ev sahibi kızım bana bir sigara al da gel marketten dedi beni yeni ergenliğe giren çocuk zannetmiş.Benim görümce o bizim gelin deyince kadın ayıp mı oldu acaba demiş31 yaşındayım bu arada
Oda bişi mi ben 28 im bana 18 diyorlarMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Siyah olan güzelmiş tam benlik :) ama oteki gibi bende aldim siyahini. Rahat oluyor yururken kalin topuk :)
çok haklısınız ben aşırı cilt bakımı beslenme takıntılıyım mınyonum genetık olarak bebek yuzluydum ama en fazla 6 yaş genç duruyorum yaşıtlarımdan oda 40 ım 33 34 duruyorum o kadar bakıma kremlere yuz jimnastığıne rağmen.burda 10 yaş ustu genç durduğunu ıddıa edenler hiç gerçekçi gelmedi bana 2 çocuklu kadına liseli dıyorlarmış olabılır mi böyle bir şey .yüze vuruyor az çok yaş.20 lerde görünüyorum desem anca kendimi kandırırım mümkün değil.20 ler gibi gıyınıyorum sadece ama görünmüyorum asla.makyajım hafif gıyımım basic fresh genetığımde ıyı olduğundan 6 7 yaşta gıyımımı değiştirsem fark 2 ye ıner yada makyajımı.yorumlararın bazılarına bayağı güldüm nedense
En mantıklı yorum bu kesinlikle. +30 üstü bir kadın kesinlikle liseli gibi görünemez bana görede. En azından ben yüzüne bakınca anlarım yani.Bizim topluma gore kadinsan ve kilolu degilsen kucuksundur. Erkeksen, kel ve gobekli degilsen kucuksundur.
Esim 33 yasinda ve yasini ogrenenler sasiriyor. Sasircak ne var bilmiyorum bence adam gayet yasini gosteriyor. Gozlerinin yaninda kaz ayaklari cikmis hala adama 23 filan gosterdigini soyluyorlar salak salak, sirf kilosu yok vs diye.
25 yasindayim 16-17 duruyormuşum... Alakam yok sadece inceyim.
Bizim toplumda yasini gostermen icin kilolu, kel, gobekli ya da cok kart filan durman lazim.
Etrafta xx yasindayim ama herkes 7 yas kucuk saniyor diyenlerin buyuk cogunlugu direk yuzune bakinca genc filan gostermiyor sadece boylari kisa oluyor. :) Benim de kisa
Valla panpa siyah botun karizmasi tama ama ayagin munsaip yerlerine koyan cinstenO yuzden dedigim gibi dolanacaksam degil ofiste oturcaksam giyiyorum. Daha ayak sagligina onem veren modellere yonelmekte fayda var genel olarak:)
12de olur pantolonlarımı o yaş grubundan alıyorum zaten. Sıkıntı yok :)12 gösteriyorsunuz bence
bende minyonum aynı sekilde cok sinir olup deliriyodum suan yaşım 25 ve otuza 5 yaş kaldı gittikte genç durmak Allahın bana verdiği bir nimet olarak kabullendimMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuşmayı 30 larında yapalım canımMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Bana da çocuk gelin muamelesi yapılıyo bu aralar
Alıştım artık ya napiyim
Hahahaa ben de öyle olurum belkiAnnem ve başka bir hemşire, hastaneye gelen bir kızı çocuk gelin sanmış, odaya çekmiş polis çağırıcaz doğru söyle yardıma ihtiyacın var mı demişler. Kızcağız da demiş ki ben 28yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?