- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
o yaşta olsam hoşuma giderdi bu durum ama şimdi kendimi kötü hissetmeme neden oluyor yabi abla vardi 40 yasindaydi ama 20 derdiniz en fazla
onunki kadar vahim olmasin da
oglu yasinda cocuklar tanismak istiyolardi ablayla
15 diyince moralim bozuluyor ama ya.6 yaş küçük göstermek pek hoşuma gitmiyor.Bence çok güzel bir şey. Kadınsı duracağım diye aşırı ağır makyaj saçma tonlarda sarı saç ve tuhaf giysiler kullanmayın da. İstediginiz gibi olun rahat takilin. Her zaman genç göstermek güzeldir .
Bodur tavuk her daim piliç
Üniversite öğrencisiydim. Beni ortaokul öğrencisi sanmislardi.15 diyince moralim bozuluyor ama ya.6 yaş küçük göstermek pek hoşuma gitmiyor.
Ben de bu sıralar iyice kendimi ortaokul öğrencisi gibi hissediyorumÜniversite öğrencisiydim. Beni ortaokul öğrencisi sanmislardi.olsundu güldüm ne yapayım. Küçük göstermek iyidir
Millet genç görünmek için şekilden şekile giriyor seninki Allah vergisi daha ne eheBen de bu sıralar iyice kendimi ortaokul öğrencisi gibi hissediyorum
Kendimi ne yaparsam yapayım,hep çocuk bulacakmışım gibi geliyor,ondan takıyorum.Bir de pek makyaj yapmayı da beceremiyorum,şimdi lisedekiler bile daha olgun duruyor21 yaşında kadınsı durma ya bence, genç bir kızsın henüz. Niye takıyorsun bu kadar? On sene sonra, şuan sinirini bozan bu durum çok da hoşuna gidecek, emin ol.
Keşke alabilsem,hiç 50 kiloya çıkamadımMillet genç görünmek için şekilden şekile giriyor seninki Allah vergisi daha ne eheilla daha kadınsı görüneyim diyorsan kilo al.
Her akşam yatmadan önce ekmek arası göm. Belki işe yararKeşke alabilsem,hiç 50 kiloya çıkamadım
inşallahHer akşam yatmadan önce ekmek arası göm. Belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?