Çocuksuluk mudur bu? (dert değil fikir almak için)

Zaten konumuz bu değil ki yani ben ünlü olayım oyuncu olayım diye fikir istemedim ünlülerle tanışmamında bu oyunculuğun içimde kalmasıyla ilgili yok seviyorum araştırıyorum mutlu oluyorum hoşuma gidiyor hobilerimden birisi aman şimdi birisi beni asosyal ilan etmeden keman yabancı dil gitar ve dans kurlarına gittiğimi ve daha bir yığın hobim olduğunu da not düşeyim.. demek istediğim niye bir ünlüyü sevince böyle ön yargı oluyor.

te bundan yıllar evvel kıvanc tatlıtugla carpısmıs bırı bırı var karsında
yanı malesef benım ıcın onlar ızledıgım bırer dızı karakterı hepsı bu kadar

İşte ben dizilerini pek izlemem dizi karakterlerine de kendimi kaptırmam yeri gelir tvyi günlerce açmam ben kendi gerçek karakterlerini seviyorum bazılarının.....

Hitler akademiye yeteneksizliği yüzünden alınmadı. Kendini geliştirip tekrar deneyebilirdi veya yeteneğini başka işlerde kullanabilirdi. Parti toplantılarına katılıp hitabetini geliştirmeyi seçti, o yönde çalışmaya başladı. Son halinde böyle bir insana dönüşmesinde akademideki profesörü veya babasını suçlayamayız, hitlerin başarısızlık karşısında takındığı tavrı suçlayabiliriz öncelikle.

Oyunculuk hayaliniz ise, oyunculuk dersleriyle başlayın bence, imzalı resimlerin sizi çok fazla bir yere götüremeyeceğini düşünüyorum. Zevk alıyorsanız kimseye bir laf demek düşmez o ayrı. Oyunculuk dersine de çocukluk diyecek bir çevreniz varsa zaten, söylediklerini artık umursamamak için bir nedeniniz olur.

Hitleri bilahare tartışırız şekerim :)

Bence de çocuksuluk.
Herkes bu dönemleri yaşar, ki benimki de uzun sürmüştü ama 20 yaşında yine de bıraktım.

İşte ben dizilerini pek izlemem dizi karakterlerine de kendimi kaptırmam yeri gelir tvyi günlerce açmam ben kendi gerçek karakterlerini seviyorum bazılarının.....
Bence gerçek hayranlık bu. Senin gerçekten insanları sevebilme kabiliyetin var. Bunu kaybetme. Çocuksuluk falan diyenlere bakma.
Keşke senin gibi olabilsem.

Bence gerçek hayranlık bu. Senin gerçekten insanları sevebilme kabiliyetin var. Bunu kaybetme. Çocuksuluk falan diyenlere bakma.
Keşke senin gibi olabilsem.

İnsanlar diziye hayran olur iki eli kanda olsa diziyi izler dizideki karakterle gerçeği bağdaştırırlar esas hayranlık ve saçmalık budur, benim öyle bir durumum yok telefondan konuştuğum dertleştiğim şehirler farklı olduğu için sık sık görüşemesemde arada görüştüğüm insanlar tek farkları oyuncu olması ve benim onları oyuce iken tanımam ama bana kardeş gibi davranan evine davet eden ailesinden kuzenlerine kadar tanıdığım bitanem hayatım bebeğim canım diye hitap eden insanlardan bahsediyorum normal bir şekilde tanıştığım insanlar gibi içten...............

Herkes dilediği gibi yaşayabilir ve yaşamalı da zaten. Fakat aileniz sizin hayatınıza karışıyor diye yakınıyorsunuz, ünlü olamazsanız çocuğunuzu ünlü yapacağınızdan bahsediyorsunuz. Bir söz vardır; sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Yani ilerde çocuğunuzun meslek seçiminde baskılayıcı olup ona engel olmayın.

bahsettiğin ünlülerle bu şekilde dostane muhabbetin yakınlığın var ise neden ailen çocuksu olmakla suçluyor seni?
ünlü dedi,ğin insanlarla görüşüp arkadaşlık yapıyorsun sıradan arkadaşlar gibi.bunun garipsenmiş olması garibime gitti.
sorun nerede?

Konunun başlığı çocuksuluk mudur bu?(dert değil fikir almak için) ama sen burda fikirde almak istememişsin dert de dinlememişsin! Hem soru soruyorsun insanlar sana cevap verince de kabul etmiyorsun, madem çocuksu olduğunu kabul etmeyeceksin o zaman niye konu açtın ki buraya? Yani ulaşmak istediğin amaç nedir bu konuyu açmakta? varsa tabi..

Oyunculuğa ilgi duymak, şarkıcı olmak istemek ya da birilerinin sanatına hayran olmak başka birşey,

Direk ünlü olmak istemek, olmayan bir çocuğu ünlü yapmayı hayal etmek, birilerine sırf ünlü oldukları için zamanınızı ve emeğinizi harcamak, karşılığında gelen ufak geri dönüşlerden tatmin olmak, gurur duymak bambaşka birşey. Siz ikincisini yapıyorsunuz malesef ve ban güçlü bir karakter belirtisi gibi gelmiyor bu durum.

amannnn bende zamanında senin gibiydim 18 imde üniversiteye başladım hayatı yaşayarak öğrendim ünlü merakım kalmadı bile. şimdi 30 yaşındayım evliyim işim var bebeiş bekliyorum ev iş okul hayat eş dost akaraba bayram seyran derken tv bile izlemiyorum bu aralar kim ünlü küm ünsüz bilmiyorum şarkı sözü bile bilmiyorum. sende de geçer bu hevesler ama biraz yaşını almışsın ona şaşırdım. boş vaktin çok herhalde. o yüzde ünlüler alemine kafayı takabilirsin.

Ünlü oldukları için emek harcamıyorum ki öyle herkesin tanıdığı kişiler değil öyle olsa tüm ünlülere ulaşayım seveyim şurda otururken kapı çalsa atıyroum tarkan girse zerre umrumda olmaz benim çünkü içimde en ufak sevgi kırıntısı yok insan herkesi sevemez ayrıca defalarca söylüyorum yine söyleyim ben oyuncu olmak istiyor(dum) artık geçti ben başka mesleği seçtim ama bir çcouğun oyucnuluk yapmasını hoş karşılıyorum bir sürü güzel anısı olabilir bakış açım bu ama siz hala yanlış algılamakta ısrarcısınız..

Bilmiyorum onlar da tuhaflar ama biri gelince de işte davetiye gönderdiler kızıma işte video gönderdiler çok samimiler görüşüyorlar falan diyorlar ailem.... demek ki garezleri bana:)

Bilmiyorum onlar da tuhaflar ama biri gelince de işte davetiye gönderdiler kızıma işte video gönderdiler çok samimiler görüşüyorlar falan diyorlar ailem.... Demek ki garezleri bana:))

keşke evlilikten önce hayalleriniz peşinden gitseydiniz
yaşınız çok genç bunun için okullar var
egitim alıp oyuncu olabilirsiniz
neden hayalinizi yaşamak varken evlenmeyi tercih ettiniz

Evleneceğim kişi arkamda:) bu yüzden evliliğin engel olmadığını düşünüyorum yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın atlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…