- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Ben burada yazılanlardan bahsetmedim. Kimseyi takmamak derken; hayallerin tutku kadar yoğun olsaydı sen bir yolunu bulur ve denerdin bunu. En nihayetinde üniversite okuyorsun.. bir şeyler yapabilirdin mutlaka ortam doğardı isteseydin. Ama sen lafta bırakmışsın.
te bundan yıllar evvel kıvanc tatlıtugla carpısmıs bırı bırı var karsında
yanı malesef benım ıcın onlar ızledıgım bırer dızı karakterı hepsı bu kadar
Bence çok normal .Siz belki sanatçı olmalıymışsınız .Hitler'in hikayesini okudunuz mu?O askerliği hiç istememiş babasının zoruyla asker olmuş .Yaptıkları da ortada .Herkes dilediği gibi yaşayıp mesleğini icra edebilmeli .23 yaş çok geç bir yaş değil .Azmedin sanat dünyasına atılın.Ben çok pişmanım konservatuarı tercih etmediğim için .
Hitleri bilahare tartışırız şekerim :)Hitler akademiye yeteneksizliği yüzünden alınmadı. Kendini geliştirip tekrar deneyebilirdi veya yeteneğini başka işlerde kullanabilirdi. Parti toplantılarına katılıp hitabetini geliştirmeyi seçti, o yönde çalışmaya başladı. Son halinde böyle bir insana dönüşmesinde akademideki profesörü veya babasını suçlayamayız, hitlerin başarısızlık karşısında takındığı tavrı suçlayabiliriz öncelikle.
Oyunculuk hayaliniz ise, oyunculuk dersleriyle başlayın bence, imzalı resimlerin sizi çok fazla bir yere götüremeyeceğini düşünüyorum. Zevk alıyorsanız kimseye bir laf demek düşmez o ayrı. Oyunculuk dersine de çocukluk diyecek bir çevreniz varsa zaten, söylediklerini artık umursamamak için bir nedeniniz olur.
Bence gerçek hayranlık bu. Senin gerçekten insanları sevebilme kabiliyetin var. Bunu kaybetme. Çocuksuluk falan diyenlere bakma.İşte ben dizilerini pek izlemem dizi karakterlerine de kendimi kaptırmam yeri gelir tvyi günlerce açmam ben kendi gerçek karakterlerini seviyorum bazılarının.....
Bence gerçek hayranlık bu. Senin gerçekten insanları sevebilme kabiliyetin var. Bunu kaybetme. Çocuksuluk falan diyenlere bakma.
Keşke senin gibi olabilsem.
bahsettiğin ünlülerle bu şekilde dostane muhabbetin yakınlığın var ise neden ailen çocuksu olmakla suçluyor seni?İnsanlar diziye hayran olur iki eli kanda olsa diziyi izler dizideki karakterle gerçeği bağdaştırırlar esas hayranlık ve saçmalık budur, benim öyle bir durumum yok telefondan konuştuğum dertleştiğim şehirler farklı olduğu için sık sık görüşemesemde arada görüştüğüm insanlar tek farkları oyuncu olması ve benim onları oyuce iken tanımam ama bana kardeş gibi davranan evine davet eden ailesinden kuzenlerine kadar tanıdığım bitanem hayatım bebeğim canım diye hitap eden insanlardan bahsediyorum normal bir şekilde tanıştığım insanlar gibi içten...............
Oyunculuğa ilgi duymak, şarkıcı olmak istemek ya da birilerinin sanatına hayran olmak başka birşey,
Direk ünlü olmak istemek, olmayan bir çocuğu ünlü yapmayı hayal etmek, birilerine sırf ünlü oldukları için zamanınızı ve emeğinizi harcamak, karşılığında gelen ufak geri dönüşlerden tatmin olmak, gurur duymak bambaşka birşey. Siz ikincisini yapıyorsunuz malesef ve ban güçlü bir karakter belirtisi gibi gelmiyor bu durum.
bahsettiğin ünlülerle bu şekilde dostane muhabbetin yakınlığın var ise neden ailen çocuksu olmakla suçluyor seni?
ünlü dedi,ğin insanlarla görüşüp arkadaşlık yapıyorsun sıradan arkadaşlar gibi.bunun garipsenmiş olması garibime gitti.
sorun nerede?
sevdiğiniz oyuncular kimler peki konu sahibi ?
keşke evlilikten önce hayalleriniz peşinden gitseydiniz
yaşınız çok genç bunun için okullar var
egitim alıp oyuncu olabilirsiniz
neden hayalinizi yaşamak varken evlenmeyi tercih ettiniz
mesela bir tanesi selen seyven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?