- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Valla ilk defa duydum bu ismi.. kim ki bu?
Bu arada ben tanimadigim insanlara pek değer veremiyorum.
Ha bi de eğer arastirmayi cok seviyorsaniz daha faydali seylerle ugrasabilirsiniz bence..
Valla ilk defa duydum bu ismi.. kim ki bu?
Bu arada ben tanimadigim insanlara pek değer veremiyorum.
Ha bi de eğer arastirmayi cok seviyorsaniz daha faydali seylerle ugrasabilirsiniz bence..
faydalı şey dediğiniz görecelidir ayrıca hayatta her zevk aldığın şeyler de faydalı olmak zorunda değildir fikirlerimi değiştirmek yerine sorduğum sorunun cevap vermeniz veya vermemeniz yeterlidir ayrıca selenide bir çok insan tanır şuan da da çok popüler biri of ne anlatıyorum ki... sokakta görseler üzerine atlarlar ama şimdi bu herkes cool takılıyor...
Ayrıca bende tanımadığım insana değer vermem tanıdığım kişilerden bahsediyorum burada kafanızdaki kalıpları bir kenara bırakırsanız algılarsınız beni....
Ergenden de betersin bence :) hayranlık nedir ya hu ? hem ünlü olmak ideali içi çok boş bir ideal sadece tanınmak istiyorsun yani ne şekilde kim olarak hangi maharetinle bu mühim değil öyle mi ?
Valla bizim restauranta cok ünlü geliyor ama hic biriyle foto cekilmek gibi bir gayem hic olmadi. Hatta bazilariyla da ayni muhitte oturuyorum hic de tinlamam..
Faydali seyler mesela kitaplar, bilim, yer alti dunyasi falan filan. Ben en cok Stephen Hawkingle tanismak istiyorum. Belki bir gün nasip olur..
Bana da tuhaf geldi açıkçası. Ergenlik midir değil midir bilmem. Ben ergenken de kimseye hayran olmadım çünkü. Birinin fanı olmak bana saçma geliyor. Onlar benim fanım olsun modundayım.
Normal insanlar çocuğu bilim adamı olsun, doktor olsun falan ister. Ünlü olmasını isteyeni ilk kez gördüm. Yadırgamıyorum, herkesin hayattan beklentileri farklı. Ama bir çocuk için setlerde sürünmek, ordan oraya sürüklenmek, ben ünlüyüm egosu geliştirmek oldukça sakıncalı bence. Kuzenim yönetmen, kendi çocuğunu da çevresindekileri de asla sokmuyor öyle işlere. Şimdi bir belgesel çekiyor, orda oğluna ufak bir rol vermiş ki çocuk 14 yaşında oldu.
Bahsettiğin ismi ben tanımıyorum açıkçası, fotoğraflarına da baktım gözüm ısırdı. Ama sokakta görsem ben bu kızı nerden tanıyorum acaba der geçerdim. Boynuna atlamazdım. Zira benim tv dizisi maceram asmalı konakta kaldı. Nurgül yeşilçaydan sonrasını bilmiyorum.
E ilk mesajında ünlü yazmışsın, sonra ne yazdıysan okumadım.Ünlü değil oyucnu olsun istiyorum ay anlatamıyorum mu acaba ünlü olmasını istesem çocuğum derim tv de olabilecek herhangi bir işi seç!!! ama ben oyunculuk diyorum.
çocuğunuzun oyuncu olmasını istemeniz çok normal ama bunu küçük yaşta alıştırmaya çalışmanız iyi olmaz zaten çocuğunuz olunca muhtemelen siz de setlerde heba olmasını istemezsiniz herkes Furkan Kızılay kadar şanslı değil .Ünlü değil oyucnu olsun istiyorum ay anlatamıyorum mu acaba ünlü olmasını istesem çocuğum derim tv de olabilecek herhangi bir işi seç!!! ama ben oyunculuk diyorum.
E ilk mesajında ünlü yazmışsın, sonra ne yazdıysan okumadım.
Verdiğim örnek oyunculuk içindi farkındaysan. Küçük bir çocuk için oyunculuk, setler, diziler, filmler oldukça tehlikeli. Bunu işin merkezinde olan biri söylüyor. Psikolojik gelişimi için de tehlikeli. Gerçi ortada daha çocuk yok, don biçiyoruz.
Hem belki o oyuncu olmak istemeyecek. Senin hayallerin onlar, doğacak çocuğunun değil ki. Ailenin sana oyuncu olmamanı dayatmasıyla aynı şeyi yapmış olursun kendi hayallerini ona aktararak.
E ilk mesajımda sorduğun soruya cevap verdim.Zaten konu öyle bir saptı ki yani.. ben a yı sordum maşallah çoğunuz z yi konu alıp cevapladı.. etrafımda çocuğu oyuncu olan bir sürü insan var biliyroum ne kadar zor olduğunu çocukken yapsın isterim hatıra olsun anı olsun değişiklik olsun yoksa gidipte illa bu bölümü okuyacaksın diye diretmem daha da yazmıyorum bu nedir ya benim sorduğum soruyla cevapların uzaktan yakından ilgisi yok..
E ilk mesajımda sorduğun soruya cevap verdim.
Konunda çoluğa çocuğa da sen değinmişsin. Bu durumda saptıran biri varsa o da sensin.
Madem öyle "ünlülere, oyunculara hayranlık duyuyorum, iletişime geçiyorum bu ergenlik midir?" diye kısa ve öz sorsaydın biz de sadece ona cevap verseydik.
İlk mesajdan sadece ünlü peşinde koşan imza kovalayan biriymişsin gibi gözükmüş insanlar da ona göre yorumluyorlar. Sanırım birsürü farklı şeyler de yapıyorsun... Benim de bir arkadaşım var "fan" denilebilecek düzeyde. Şarkılar daha çıkmadan kayıt esnasında onu da çağırır bir tanesi nasıl olmuş diye. :) Hayranlık duymak konserlere gidip zıplamak hoplamak değildir ki. Yanlış algılama olmuş.
Ama tabii evlenmek üzere olan biri için yine de bunlar gereksiz şeyler gibi geldi bana. Evlendiğinde geçer belki kendiliğinden.
Bence çok normal .Siz belki sanatçı olmalıymışsınız .Hitler'in hikayesini okudunuz mu?O askerliği hiç istememiş babasının zoruyla asker olmuş .Yaptıkları da ortada .Herkes dilediği gibi yaşayıp mesleğini icra edebilmeli .23 yaş çok geç bir yaş değil .Azmedin sanat dünyasına atılın.Ben çok pişmanım konservatuarı tercih etmediğim için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?