- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Umarım bir dahaki anneler gününde minik elleri ellerinizin içinde olurBir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım
Anne olmaya çalışan ve bir türlü beceremeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Üzmeyin bu kadar kendinizi, elbet biz de bir gün anne olacağız.
Madem eşiniz almıyor o zaman gidip en çok istediğiniz şeyi alın kendinize... O kişinin öyle bir zevk yaşamaması için eşinizin aldığını söyleyebilirsiniz. Nereden bilecek ki?
insanları bu şekildemi küçümsüyor? inşallah Allah onu evladıyla sınamaz..Aksine eşim alır mutlaka hediye ama onunla bile alay eder gibi davranıyor. Senin çocuğun yok. Ne hediyesi der gibi küçümsüyor.
eşiniz size neden hediye alsın ki?
siz onun annesimi siniz?
bence sıze boyle soranları alın yerın dıbıne sokun ote yandan sızın henuz cocugunuz yokken bunu sorabılecek kadar kotu ve cahıl ınsanlar hala varmı?
aman bırak gücllü ol biraz ya o zaman ben öliyim 7 sene olcak allah hayırlısını nasip etsin der dönerim isime o seni cözmüs belki bi kac kere cocuk icin agladıgını gördüyse üstüne dahada fazla gider kaldır basını dik dur üzülmeeBir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım
her kadın potansiyel anne adayıdır canım. rabbim birdahaki anneler gününde kucağımızı boş bırakmaz inşallahBir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım
Bide annesi olmayanların durumunu düşünün onların için ne kadar zordur. Anneme hediye aldim diye ballandiranlarin. Hiç sevmediğim bir gün nekadar gereksiz günler icad etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?