- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi cesursincap
-
bende nefret ediyorum.anneler gününden bazen nefret ediyorum..bugünü başkalarını üzmek için kullanan fesatlardan 10 kat daha nefret ediyorum.hatta o günü tamamen kaldırsalar ne hoş olur.
annesi olmayan,çocuğu olmayan ya da çocuğunu kaybetmiş insanları düşünmeden tv de dahil her yerde bangır bangır yapılan reklamlardan bıktım!
bende nefret ediyorum.
bi ara fena halde takmıştım..
bir sürü mail attım lakin değişen bir şey yok.
Aksine eşim alır mutlaka hediye ama onunla bile alay eder gibi davranıyor. Senin çocuğun yok. Ne hediyesi der gibi küçümsüyor.
Terbiyesize payını ver, bir daha soramasın. Rabbim en hayırlı zamanda size bir evlat versin inşallah.Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım
malesef ki zihniyetleri değiştiremiyoruz..değişmez çünkü biz tüketim toplumuyuz,o günlerde insanlar deli gibi alış veriş çılgınllığı yaşayacak piyasalar hareketlenecek.
bakın şimdiden bile kk da anneler gününde k.valideme-anneme ne alsam konuları başladı 2 haftaya kadar en az 10 konu görürüz bu içerikte.
O bu şekilde küçümserken siz ne yapıyorsunuz ?
Ben sizin yerinizde olsam çok ağır konuşurdum bir daha da o ağırlığım altından kalkıp laf söylemezdi
Allaha havale edeceksin yeri geldiğinde gereken cevabı vereceksin anladığı dildenBir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?