• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksuz Anneler Günü...

Ee nolmus yani dünyanın sonu mu? Henüz anne olmayabilirsiniz lakin "anne adayı" sınız.. birgün siz de tadacaksiniz bu duyguyu.. herşeyin hayırlı bir vakti var.. siz eşinizle mutlumusunuz.. birbirinizi seviyor ve destek oluyor musunuz.. gerisi boş safsata.. her kim olur ise olsun birbirinizden başkasını biplemeyin.. Şimdiki olan iş arkadaşınız bir müddet sonra eski olacak ve unutacaksiniz.. bence bu denli takmayin derim.. belliki evinde çok mutsuz ona değer vermeyen bir eşi var ve sizin yanınızda atıp tutuyor.. için için size imreniyor.. fesatliktan kurdurduğu için de sizin de moralinizi bozmaya çalışıyor..

Ben de bu yıl anneler gününü 2 yawrumla kutlayacaktım ama nasip olmadı işte melek oldular yawrularım 20, haftada:KK61:İnşallah bir sonraki anneler gününde Allah kucağımıza almayı nasip eder

Benim annem hasta
Yemek pasta yapsam yiyemez
Bi yerlere götüreyiö desem gidemez
Kıyafet alsam giyemez.
Benimle sohbet bile edemez :(
Arkadaşlarım şimdiden annemize şunu alcaz bunu alcaz diyip anneleriyle facebookta fotoğraflar paylaştıklarında ister istemez içleniyorum biraz. Annem var ama yok gibi :/ onu mutlu edecek hiçbir şey yapamıyorum ben.
Çok gereksiz şu anneler babalar sevgililer günleri

Anneler günü diyince aklıma bizlerin anneliği değil de, annesini kaybetmiş insanlar geliyor. Hele bir de annesi olmayan yavrucaklar aklıma geldi mı içim parçalanıyor. Böyle bir günde bence kendinizi bunun için uzmeyin. En kısa zamanda anne olmanızı dilerim

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:

Benim esim ben hamile olmadan oncede gelecegin annesisin diye hediye alirdi.ilk kizimi kaybettim yinede almaya devam etti.nasilsa sende anne olacaksin diye.esinize hatirlatin aday adayi oldugunuzu

anneler gününden bazen nefret ediyorum..bugünü başkalarını üzmek için kullanan fesatlardan 10 kat daha nefret ediyorum.hatta o günü tamamen kaldırsalar ne hoş olur.
annesi olmayan,çocuğu olmayan ya da çocuğunu kaybetmiş insanları düşünmeden tv de dahil her yerde bangır bangır yapılan reklamlardan bıktım!

Duygu sömürüsünün dibine vurdura vurdura reklamlar bilmem neler kampanyalar...
Annesi olmayanları,çocuğu vefat edenleri, olmayanları hiç düşünen yok...

Yıllardır tedavi gördüğümü bilen bir yakınım geçenlerde -- yap bir çocukta sevelim artık dedi ( kek yap yiyelim der gibi ) Bende gayet gülerek. ben yapıyorum olmuyor, sen yap seninkini sevelim dedim.
Geçen ay aşılama olmuştum, yine bir yakınım fazla ümitlenme tutmuyormuş pek dedi, ve tutmadığını duyunca kahkaha atarak ben biliyordum zaten dedi. Bende gülerek kısa cevaplarla kapattım konuyu.
Siz etrafınızdakileri gülerek geçiştirmediğiniz sürece daha çok canınızı acıtmaya devam edecekler.
Çok üzülerek söylüyorum ki, böyle acımasız, düşüncesiz, bir toplumumuz var. Kimin ne yarası varsa, kanatmayı seven bir toplum...
Ayrıca her ay negatif sonuçlarda üzülüyoruz zaten, birde anneler gününde üzülmek aklıma gelmemişti.
Anneler gününü gerçekten önemsiyorsanız. Anneniz yada kayınvalideniz sağ mı bilmiyorum eğer sağsa onlarla güzel bir gün geçirin, Zira seneye anne olabilirsiniz fakat onlar yanınızda olmaya bilirler.

Nekadar abartiyorsunuz yahu. Annesi olmayanlari dusunun, anne olamayanlari dusunun filan diye.

Yapmayin lutfen, hersey Allahin emri degilmi? Marketing, tamamen para harcatma olaylari bu anneler gunu/babalar gunu/sevgililer gunu olaylari evet kabul, ama annesi basinda olanlarin annelerini o gunde simartmalari, biraz fazla ilgi gostermeleri neden kotu olsunki? Allaha sukredip, iyiki basimizda dememiz icin bir anneler gunune ihtiyacimiz yok evet, ama buda annemizin gunu olsun ne olur ki?
Hickimse kalici degil bu dunyada, maalesef cok acimasiz bir sekilde hayat erkenden aliyor bazilarini, hastaliklar veriyor, ve daha nice dert. Baskalarinin acisina tuz basma niyetiyle anneler gununu vs kutlayanlarin kalpleri kotuyse, bunu ictenlikle yapanlarla alakasi ne?

Hersey Allahtan geliyor. Olumde, yasamda, hastalikta, sifada. Allah bu mubarek cuma gununde tum dualarinizi kabul etsin, acilar yasayanlara sabir versin. Lakin hicbirinizin baskalarinin mutlu gunlerini kutlamalarina katlanamama yada cekememe veya gormek istememe gibi bir luksunuz yok. Unutmayin. Tam tersi 'annenize siki siki sarilin, kiymetini bilin' veya cocuklulara 'Allah bagislasin, isteyen dileyen herkesede nasip etsin' tarzi yaklasmak yakisir. Belki evet bunlari zaten soyluyorsunuzdur gunahiniza girmeyeyim, lakin burdaki yazilan yazilardan bu pek anlasilmiyo ;)

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:

Anneniz hayattaysa anneler gününün tadını çıkarın. Annesi olmayan çocuklarla buluşun. Çocuk esirgeme kurumlarına ziyarette bulunabilirsiniz. Sevginizi verecek eminim çok insan vardır etrafta. Bunu boşa harcamayın.

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :(
umarım seneye anneler gününde sen de ben de bizim gibi evlat hasreti çekenler de anne olarak girer Anneler gününe ;)

Bende dört yillik evliyim hiç hamile kalamadim.geçen yil anneler gununde kendi anneannem beni çok üzdü. Ben bugune derin manalar yuklememeye karar verdim annemin varligi sağlığı benim mutlulugum ve tesellim Allah başımdan eksik etmesin .ama bana kalırsa da gereksiz yere insanlari üzen bi gün çocuğu olmayanlari yada anasi olmayanlari off offf

Ayrica bu yalnizca bizim sinavimiz değil rabbim etrafimizdaki insanlarida bize olan davranislariyla sınıyor üzülme.ben derin nefea alip.susuyorum allah a havale ediyorum

Hepimiz birseylerle sinaniyoruz hayatta. Evladi olup da onun acisiyla ya da hayirsiz olmasiyla sinanan anne babalar da var. Neyi cok istiyorsak o bizim imtihanimiz oluyor. İnanc durumunuz ne duzeyde bilemicem ama her sabrin bir mukafati vardir. Ya bugun ya yarin. Siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin, pes etmeyin:)
Herseyin hayirlisi hayirli olan zamanda hasil olur insallah..

Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah canım : ( (

Boşverin kendi annenizle güzel bir anneler günü geçîrin. Eşiniz niye size hediye alsın ki zaten anneler günü için çok abes olurdu. Kendi tüketim çılgınlığı içerisinde saçma beklentilere girmiş olabilir sizi etkilemesine izin vermeyin.

Harfiyen katılıyorum hepinize çocuğum yok ona mı yanalım anamız yok ona mı maddi manevi bu kadar tedavi sıkıntısı çekip kendine bir çöp alamazken kv her yıl bayram da anneler gününde hediye beklemesi bir yıl almadık utanmadan almadınız dedi. Tabi ben mağdur olduğum için olayın farkındayım ne kadar gereksiz olduğunu yoksa ben de aynı rüzgara kapılıp giderdim.

Inşallah bir dahaki seneye anne olursunuz Rabbim dualarınızı kabul etsin insanların lafları bitmez kulak asmayın sevgiler...

Az önce annemin anneler gününü kutladım "Senin de kutlu olsun" dedi (evli değilim,çocuğum yok).
Güldüm "Benimde mi" dedim "Evet senin de sen de bir anne adayısın" dedi.
Haklı yani her bayan bir anne adayıdır.
O yüzden anneler gününüz kutlu olsun,çevreyi umursamayın.
Rabbim ol derse olur.

Back
X