- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
-
Evliliğiniz çok mu yıprattı sizi?Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Aaa daha boşanmadınız oyle mi boşanmadan bunlara karar veriyorsunuzEvliliği zaten seven bı insan değildim evlenmek istemezdim ama eşim çok ısrar etmişti evlenmiştik ama ailesi yüzünden bosanmak istiyorum. Yalnız kalmaktan korktuğum için cesaret edemiyorum
İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Arkadaşım sen ne diyorsun kafan karışmış sağlıklı düşünemiyorsunİşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Yalnız kalmaktan korktuğun için boşanmaya mi cesaret edemiyorsun. Çocuk yapıp sonra mi bosanmayi düşünüyorsun. Sakın lütfen yalvarırım. Sakın böyle bir şey yapma. Bu düşünceden lütfen uzaklaş.Evliliği zaten seven bı insan değildim evlenmek istemezdim ama eşim çok ısrar etmişti evlenmiştik ama ailesi yüzünden bosanmak istiyorum. Yalnız kalmaktan korktuğum için cesaret edemiyorum
Ohh iyi yapıyorAblam ilk kocayı boşayınca tövbee dedi, bi daha evlilik mi asla dedi. Yaktı yıktı. Özgür kadın olacam ben tek yaşicam hayatıma bakacam falan filan derken şu an 3. kocayı alıyor =)))))
Nesil düşünmüyor ki yalnız kalmamak için bosanacagi adamdan çocuk yapicak mantığa gel ..Saçmalamayın isterseniz.
Sağlıksız bir evliliğiniz varsa bir de çocuk yapıp onu da mutsuz bir hayata sürüklemek ne kadar mantıklı? Sırf anne olacaksınız nesliniz devam edecek diye?
Kendi akrabamdan bilirim çocuğu olmadi sorunları oldu boşandılar. Kız dedi asla evlenmem 3,5 yıl . Ama 2 yıl bile dolmadan evlendi hatta geçen hafta düğünü oldu. O yüzden bilemiyorum evleniyorlar çoğu bekar kalmıyorlar .aman kalmasınlar da hayatını yaşasınlar.Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Ohh iyi yapıyor
Aynı teyzemAblam ilk kocayı boşayınca tövbee dedi, bi daha evlilik mi asla dedi. Yaktı yıktı. Özgür kadın olacam ben tek yaşicam hayatıma bakacam falan filan derken şu an 3. kocayı alıyor =)))))
İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?