- Konu Sahibi Kararliiii
-
Nesil düşünmüyor ki yalnız kalmamak için bosanacagi adamdan çocuk yapicak mantığa gel ..
Çocuk için pişman olmayayım diye mutsuz bir evliliğe çocuk istemek biraz bencilce değil mi?İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Bitmek üzere olan bir evliliğe çocuk mu , inanamiyorum bu kadar bencil olamazsınız, o çocuğun daha doğmadan hakkına gireceksiniz, ben babasız büyüdüm, annemin bir günahı olmamasına rağmen yıllarca ebeveynlerime karşı kalbimde öfke besledim , neden iyi gitmeyen bir evliliğe 3 çocuk yaptılar diye, hadi o zaman cehalet vardı, ya şimdi ?İşte pişman olmamak için bunları düşünüyorum evlenmeyi dusunmedigim için acaba çocuk olsun diye evliliğimi bitirmesem mi yani ailesini görmezden gelebilir miyim daha fazla. Ama kendime de güvenemiyorum
Hayir yani boşan bekar hayatı yasa oh ne güzelYa ben bile kocamla mutlu huzurluyum 35 yaşındayım çocuk yapmaktan acayip korkuyorum. Çok ciddi sorumluluk ya. Bence bencilliklerin en büyüğü mutsuz bir evlilikte çocuk yapmak.
Kahkaha attım... Erkeklerin hakkından o gelsin bari boşverAyy hayır yaa =))
Bunu da boşar kesin, 7'ye tamamlamadan duramaz diye korkuyoruz =))
EvlendimBosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
İkinci evliliğiniz mi kaç yıl sonra tekrar evlenmeyi düşünebildiniz eşimden başka bı erkekle olduğumu düşünemiyorum bile çünkü sonra bu durum değişiyor muEvlendim
Evet ikinci evliliğim ilk evliliğim 6 ay kadar kısa sürdü.. İkinci evliliğim 3 yıl sonra oldu ve bi bebeğim oldu Elhamdülillah kader kısmet :)İkinci evliliğiniz mi kaç yıl sonra tekrar evlenmeyi düşünebildiniz eşimden başka bı erkekle olduğumu düşünemiyorum bile çünkü sonra bu durum değişiyor mu
Canım sen çocuk için mi evlenmeyi düşünenlerdensin. Neden pişman olasın . Kötü giden bişeyler varsa pişman olunmaz aksine iyi ki bitmiş denilir. Çocuk dediğin birinbirini seven, evliliklerinin yürüyeceğine inanan, saygıyı oturtmuş çiftlerin düşünmesi gereken birşey baktın yolunda gitmiyor masum bir çocuğun vebaline girmeyin. Çocuğu da kendiniz için yapmayın. Çocuk bakımı öyle uzaktan görüldüğü kadar kolay birşey değil.Bosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Merak ettiğim şu bu düşündüğümu gerçekten yapan var mı boşanıp bir daha evlenmeyen
Yani hem bosanmak istiyorsunuz hemde cocuk sahibi olmak miBosanirsam bir daha evlenmem kesinlikle en azından şimdi öyle düşünüyorum annemle yaşarım çok mutsuz da olmam ama sonradan çocuk için pişman olur muyum bilmiyorum
Ogretmen miymisBi önceki konuna baktım öğretmensin ne güzel eğitimli birinin boyle düşünmesi bana kusura bakmayın ama Çok cahilce geldi
Evet ilk konusunda eşiyle ikisininde öğretmen olduğunu söylemişOgretmen miymis
Hmm bosanack ama bebek istiyo yazik o dunyaya gelen annesiz babasiz cocuklaraEvet ilk konusunda eşiyle ikisininde öğretmen olduğunu söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?