Çocuksuz boşandıktan sonra bir daha evlenmeye var mi

Bu kadar konu var kim hangi konuyu açmış nasıl takip ettiniz gerçekten meraktan soruyorum ben de okuyorum konuları ama hiç aklımda kalmaz

Hmm bosanack ama bebek istiyo yazik o dunyaya gelen annesiz babasiz cocuklara bi cocuk her gune anne babasyla uyanmak ve uyumak ister. Bunu cocuklariniza yapmayin derim onlarin ne gunahi var sonrada keske yapmasaydim dogurmasaydim oluyo
Yanlış anlamissiniz çocuklu bosaniyim demedim ailesini görmezden gelip evliligime devam mı etsem dedim

Yanlış anlamissiniz çocuklu bosaniyim demedim ailesini görmezden gelip evliligime devam mı etsem dedim
Hmm ben yanlis anladim ozmn yani sorun aileyse tabi kapıyı kapattiktan snra icerde esiniz ve siz kaliyosunuz baskalari icin mutluysanz bozmaya degmez ama esiniz ailesine karsi nasil size karsi nasil

Ben çocuksuz olsam , boşanma kararı alsam cocugum olsun diye bir daha evlenmezdim. Gerçekten evlat sahibi olmak isteyenlere yol açık. Git yuvasız bir çocuğa koruyucu aile ol hem evli olmak zorunda da değilsin , böyle yapan birçok kişi var. Bir bosansam bir daha erkek kahrı asla çekmem tek başıma takılırım açıkçası

An itibariyle çorba oldu kafam. Yeniden evlilik? Yalnizlik? Çocuk? Ikinci evlilik? Öğretmen? Boşanma? Devam? Seviyorum? Devreler yandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…