- Konu Sahibi Thinkerwoman
konuyu acan arkadas sen neden anlatmadın???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü henüz bir çocuğum yok .konuyu acan arkadas sen neden anlatmadın???
Çünkü henüz bir çocuğum yok .
hmm cocuk dusundugun ıcın mı actın konuyu??Ben 7,5 aylık bır bebek sahıbıyım cocuktan önce ve sonra
gercekten hersey cok farklı ewlılık gıbı ıkıncı bır dönum noktası da cocuk oluyor..Sana tavsıyem;çocuk dusu-
nuyorsan su anda bol bol gez,arkadaslarınla takıl,içki sigara içiyorsan iç,dolas,eşinle vakıt gecır..herseye doy,
daha sonra cocuk yap derım..Çocukla tabı kı gezılıyor ama bı konser,bı sınema ıcın cocugu bırılerıne bırakmak
şart oluyor ve aklın orda kalıyor,anne ıcın bır bagımlılık oluyor bebek..Degısık bır duygu..Hazır olmadan yapma
derım ve esını de sına tam baba olabılecek kapasıtedeyse yap ..
ilk konuyu okudumda dusundumde oglumun dogumunda neler degıstı hayatımızda dıye.
ilk basta öncelıgımız oglumuz oldu.evlılıgımızın ılk yılında kıskanclıklarımız yuzunden tartısırdık fakat suan ege taha nıe aglıyo aglatma dıe tartıısıyoruz.onceden ıkı kısılık huzurlu yuvamıza oglum beraberınde mutluluk sevınc getırdı.sımdı dusunuyorumda 24sene bosuna yasamısım artık oglum ve kocam ıcın yasıyorum.allah yokluklarını gostermesın.
oglum olmadan oncee canımız ne ıstedıgınde kafamıza gore takılıyorduk mesela canımız sıkıldı zaman geecenın kacı olursa olsun ıkı gıyısı alıp ufak kacamaklar yapıyorduk ama sımdı gunler oncesınden ayarlıyoruz aman sunu unutmayalım dıe:) allah annelık duygusunu herkese tattırsın cok guzel tarıfı olmayan bı duygu
Bu yorumlara bayıldım...Yusuftan önce.....
Hmmm taaa M.Ö gibi benim için
Geçen gün oğlumu halasına bırakıp felekten bir gün çalalım dedik eşimle;yol boyunca gözüm arkada duran boş oto koltuğuna gitti dikiz aynasından.
İndik arabadan bagajı açtım çocuk arabasını indirmek için(şartlı refleksi okulda hocalar anlatırdı da anlamazdım buymuş demek ki).
Yürüyoruz yolda mekan seçiyoruz,yusuf patates kroket sever diye koca bir hasır sepet getiyor adam masaya onu yiyorum(çok mu abarttım,ordan bakınca öyle gözüküyordur benim kalbimden bakınca gayet annece)
Böyle geçiyor gün gayet felekten....
İnternette alışverişi severim;eşime hediye bakacağım derken bizim kargocu yine kapıda bir hafta sonra o da nee ama bunların hepsi yusufa
Uyumayı severim kendimi bildim bileli ama gece uykusunu değil fırsat buldukça öğlene kadar olanını.Çok sevdiğim eşime sayılıdır sabah hazırladığım kahvaltı.
Yusuf uyanır sabah 08:00....Anne uyumuş 4'de....
Odasının kapısı açılır,yanıma gelir.Anneeee hadi uyaaannn.
Günde gecede uykuda uykusuzlukta unutulur boyut değiştirir bedenim hemen Günaydıııııııın!
En sevdiğin parfüm olur onun kokusu...
En beğendiğim filmdir vardır onun çektiğin son videosu...
Keşke dersin keşke daha önce gelseydin dünyama.
Hayatında çooooook şey değişir,çok şey yer değiştirir.Vazgeçilmezlerin gider o gelir.
Evinde yokken anlamadığın boşluğu varken baş köşeye yerleşir.
Ne yazsan ne anlatsan yetmez işte...Allah her isteyene nasip etsin evlat sahibi olmayı,gönülden AMİN.
bu yorumlara bayıldım...![]()
eger cocuk dusunuyorsan maddı manevı durumun elverıslıyse ona bakmaya ertelemeyın derım asıl hayat cocugu gucagına aldıktan sonra baslıyo mesela oglum ılk dıs cıkardıgında sevıncten delırmıstım halbukı alt ustu bı dıs :) belkı anne olmasaydım dunyalarımı onume serselerdı bu kadar sevınmezdım ben evlılıgımın 7.ayında hamıle kaldım cogu ınsana gore gec kımı ınsana gore erken hep derdım evlendımde 3sene cocuk dusunmuyorum dıe cunku hayatı o zamna toz pembe goruyordum hep hayal kurardım esımle gezcez tozcaz vs dıe evlendım 7 ay nasıl gectı bılıyormusun esım o zaman karada calısıyordu ıse gıdıyo eve gelıyo haftada bı gun tatıl ondada o dınlenmek ıstıyo ben gezmek evdede otur otur zaman gecmıyo sıtede oturuyordum komsuluk yoktu cogu kısı dıyo evlılıgını yasamadan cocuk sahıbı oldun dıe ama bılmıyolarkı ben hayatı oglumda yasadım :)
bır fılm war ARAMIZDA BEBEK VAR dıye,mutlaka ızle askın baslangıcından hamılelık asamasına,dogumdan sonrasına kadar herşey
war harıka anlatıyorr..
Kaç yıllık evlisin Ebru?Ben 4yıllık evliyim 9,5aylık bebeğim var.
Bebekten önce;
Beni deli gibi seven,her işime yardım eden,peşimden ayrılmayan,elele dizdize yaşadığım kocam
bebekten sonra;
geçen ay evi terk etti boşanıyoruz.
Film bizi çok iyi anlatıyordu gerçekten bütün yaşadıklarım benziyordu.
Şahsen kendini hazır hissediyorsan yap derim,ama emin olarak yap.
Baba OLABİLECEK ,bunu becerebılecek adam dogumdan sonra rengını
bellı edıyormuş:Çocuk zor bir süreç.Tek kişilik düşünemeyeceksın,hep
sana ihtiyacı olan biri olacak,tek amacın onu mutlu etmek olacak...
Hazırsan yap yaşamayan bılemez annelıgın büyüsünü...Ama cocuktan
sonra herşey harıka dıyenlere de pek inanmıyorum.Kendın karar vermelisin.
Hatta burdaki dert bölümündekılerı bır oku,anlarsın dedıklerımı..
Cocuktan sonra ....
Sukurler olsun kı oglum var ama cocuktan sonra tamamen koptuk kocamla suan bır arada bulunuyorsak sadece oglum ıcın...
Cok zor zamanlar gecırdım evlılıgım baslı basına berbat bı surectı devamlı aıleler kavgası hamılelıgımde cok sınır stres yaptım dogum sonrası depresyonla bırlesınce evlılıgımın hıcbır anlamı kalmadı evet kocam benı hala sevıyodur belkı ama bende sevgının zerresı kalmamıs sankı butun dunyam oglum bu cok berbat bı durum bagımlıyım cocuguma gece 15 dkda bır uyanıp nefes alıyomu dıye bakıyorum psıkolojım coktu kocamda odun olunca koptuk gıttık artık toparlanırmıyız yoksa tamamen mı bıter bılmem gıttıgı yere kadar![]()