- Konu Sahibi parla kusu
-
Eee sallar tsunami gibi gerçek çift iseniz bu ortaya çıkar işte ne güzel Aşkımızın meyvesimi yoksa olmayan aşkın gölgesimi buna cevap bulursunuz Eş dediğin yardım eder sorumluluk alır baba olmayı becerirse deymeyin keyfinize.O zaman oldu bu iş .Tersi olursa da neyin ne olduğunu anlayıp ikinci çocuk fikrini komple yok edersiniz hafızadan.Yani iyi evlilikleri güçlendirip kötü evlilikleri komple bitirme yada süründürmece uzatmaları oynatmaca olabilir.O söz doğru fakat siz zaten isteyerek yaptınız kocam bağlansın eve diye dandik bir sebeple değil .Bunu sevdim iyi olur sizde sağlıkla inşallahMerhabalar arkadaşlar bilenler bilir 1 ay sonra doğumum var eşim ile çok büyük heyecanla kızımızı bekliyoruz 1.5 yıl sonra bebek sahibi olmaya karar verdik çok şükür de oldu yani planlı bir gebelikti. Eşimle 3 yıl sevgililik dönemimiz de oldu her ne kadar planlı bir süreç olsada ilk öğrendiğimiz zaman ben afalladım ve acaba erken mi oldu doğru zaman mıydı diye kafamda kurduğum bir süreç oldu ama bu sadece ilk 3 ay sürdü şuan kendimi çocuklu hayata alıştırdım ve gerçekten çok istiyorum çokta mutluyuz eşimle ama bazen eşimle bir daha hiç bir zaman yalnız kalamayacağız düşüncesi olabiliyor tabi ki 3 kişilik ailemle çok mutlu olacağımı biliyorum ama evlilikte tek başına olmak sevgililiğin devamı gibi bir şey yani bizde öyleydi uyumlu ve birbirimizi seven bir çiftiz yaptığımız her şeyden zevk alıp birlikte vakit geçirmekten çok mutlu oluyoruz bunun bundan sonra böyle olmayacağının farkındayım ama evliliğimizin de büyüsünü canlılığını bozmak istemiyorum hamilelik sürecinde doktorumuzun onayıyla cinsel hayatımız da bir değişim olmadı ama çocuktan sonra hayatımız nasıl olacak bilmiyorum çocuk evliliğe düşen bir bomba lafını çok duydum tecrübeli arkadaşlarımın bu konuda ki fikirlerini merak ediyorum sizce evlilik gerçekten kötüye gider mi
O yaşa kadar zaten ne istediğinize çoktan karar vermissinizdir sağlıkla büyütün inşallah bence vicdan azabı hissetmeyin büyüyünce zor olur kopması benimki bağımsızlığını ilan etti hayatım olmasa çok kötü olurdum .Ne güzel iyiymiş evliliğiniz mutlu olan insanlarda öyle oluyor keşke her kadın mutlu olsaBen 35 yaşında evlendim, 38 yaşında anne oldum. Ben de sizin gibi çocuktan sonra hayatım ne olacak diye çok düşünüyordum, bir de çalışıyorum. Şimdi kızım 2 yaşında, onu anneme kayınvalideme bırakıp eşimle gezme fırsatım var. Ama biz yapamıyoruz bunuKızımız olmadan dışarıda bir şey yemek içmek bile vicdan azabı hissettiriyor. Çocuk evliliğe düşen bombadır lafını söyleyenlerin kesinlikle zaten mutsuz evlilikleri olduğunu düşünüyorum.
Eşim şuan bile işten eve evden işe birisi arkadaşlarıyla bile ben buluş et derim bazen gittiği zaman da istediğin kadar kal desem bile saat 12 olmadan evine gelir aslında eşim aile kavramına çok önem verir huzuru her zaman evde bulduğunu söyler yani beni tek bırakmaz öyle çocukla özellikle hiç yapmaz eminim buna sadece ev işlerinde yeteri kadar bana benim istediğim gibi destek olur mu bilemiyorumYani eşi iyi olana iyi gelir çocuk yoksa baba fildir fildir gezsin sen bak her kadına anne ol demem ben iyi düşün eşine bak yalnizda ayrılıkta buyutebileceksen yap derim
Evlilikte her evli çift gibi tartışma veya sorun yaşıyoruz kızımı bırakıp gezmek isteyeceğimi bende şuan düşünmüyorum ama sanırım bazen resetlenmek için gerekli belki o kısa zamanlar daha da kıymetli bile olabilirBen 35 yaşında evlendim, 38 yaşında anne oldum. Ben de sizin gibi çocuktan sonra hayatım ne olacak diye çok düşünüyordum, bir de çalışıyorum. Şimdi kızım 2 yaşında, onu anneme kayınvalideme bırakıp eşimle gezme fırsatım var. Ama biz yapamıyoruz bunuKızımız olmadan dışarıda bir şey yemek içmek bile vicdan azabı hissettiriyor. Çocuk evliliğe düşen bombadır lafını söyleyenlerin kesinlikle zaten mutsuz evlilikleri olduğunu düşünüyorum.
Allah daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu naçizane çocuk oluncada destek isteyin herşeye tek yetmeyin aslan anne olmayın kucağında durmuyor beni istiyor yapmayın bağ kurmasını sağlayın ne kadar destek o kadar bağlılık ne kadar emek o kadar bağlılık.Mutluluklar dilerim en sahicisindenEşim şuan bile işten eve evden işe birisi arkadaşlarıyla bile ben buluş et derim bazen gittiği zaman da istediğin kadar kal desem bile saat 12 olmadan evine gelir aslında eşim aile kavramına çok önem verir huzuru her zaman evde bulduğunu söyler yani beni tek bırakmaz öyle çocukla özellikle hiç yapmaz eminim buna sadece ev işlerinde yeteri kadar bana benim istediğim gibi destek olur mu bilemiyorum
Kesinlikle.Arada eşler de ilk sırada olmalı birbiri için.Bu çocuğu sevmemek degilki bu birbirinizi de onun kadar önemsediğinizi hissetmekEvlilikte her evli çift gibi tartışma veya sorun yaşıyoruz kızımı bırakıp gezmek isteyeceğimi bende şuan düşünmüyorum ama sanırım bazen resetlenmek için gerekli belki o kısa zamanlar daha da kıymetli bile olabilir
Çocuğa olan ilgisinden de şüphe duymuyorum aslında ama zaman ne gösterir göreceğizAllah daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu naçizane çocuk oluncada destek isteyin herşeye tek yetmeyin aslan anne olmayın kucağında durmuyor beni istiyor yapmayın bağ kurmasını sağlayın ne kadar destek o kadar bağlılık ne kadar emek o kadar bağlılık.Mutluluklar dilerim en sahicisinden
Güzel seyler olacak diyelim öyle hissedin öylede olsunÇocuğa olan ilgisinden de şüphe duymuyorum aslında ama zaman ne gösterir göreceğiz
Umarım isteğim bu yöndeGüzel seyler olacak diyelim öyle hissedin öylede olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?