İşte bu kısım tüm metnin ana fikri sen eglendiysen sıkıntı yok kimse muhteşem oynamıyor veya herkes süper halay çekmiyor eğlendiysen mutluysan sadece ona odaklan hayatin boyunca çok eleştiri duyacaksın hiç umursamaBen eğlendim
Yok tam tersi kollarımı sallayıveriyormuşum hiç ritimle alakalı değilmişim.Twerk mi yapiyorsunuz ?
Nasıl absürt misal..
Yahu herkes Tanyeli gibi oynamak zorunda mı..?Yok tam tersi kollarımı sallayıveriyormuşum hiç ritimle alakalı değilmişim.
Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldumRitimle alakalı değilseniz müzik kulağınız yoktur. Siz mutluysanız da sorun yoktur. Kimseye iyi dans etme borcunuz yok.
Yok ya bildiğin çiftetelli roman havası falan.Şey mi dans eğitimi aldın ama yapamadın der gibi mi?
Yöresel halk oyunları oynamanız gereken bir düşüne mi gittiniz?
Ahh bu anneler ahhh
Ağzınla kuş tutsan cinsini begenmiyorlar.
Kalkıp kendi oynasaydı
Kendimi dışarıdan göremiyorum ama ritme uymadığını ama kendince mutlu mutlu oynadığını fark ettiğim bi kız da vardı mesela içimden hiç absürt diye bir şey geçirmedim bu insanlar çok tuhaf gerçektenYahu herkes Tanyeli gibi oynamak zorunda mı..?
Parasıyla oryantal mi tutumuslar ki oyununuzdan memnun kalmasin insanlar ?
Ne tuhaf şeyler bunlar
ablaa sen misin? aynı benim annem bu yaYa inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum
Hee ben onları da oynayamıyorum anacına söyle seni begenmemezlik yapmasın.Yok ya bildiğin çiftetelli roman havası falan.
Kız kardeşim yok benimablaa sen misin? aynı benim annem bu ya
Yahu Yildiz Tilbe gibi gezmissin işte ortalarda.Kendimi dışarıdan göremiyorum ama ritme uymadığını ama kendince mutlu mutlu oynadığını fark ettiğim bi kız da vardı mesela içimden hiç absürt diye bir şey geçirmedim bu insanlar çok tuhaf gerçekten
OlsunKız kardeşim yok benim
Oynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.Hee ben onları da oynayamıyorum anacına söyle seni begenmemezlik yapmasın.
Sanki oğluna kız aramaya gelmiş erkek anasıdır güzel oynamıyor oğluma almam der gibi
Evet tam olarak öyle. Takmak istemiyorum ama işte…Yahu Yildiz Tilbe gibi gezmissin işte ortalarda.
Problem yok,abartı sizinkilerin yaptığı.
Takilmayacaksin böyle şeylere.
o zaman da oynamıyon diye söylenirdi. hiç şaşmazOynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.
Annen meyvesuyuna içki mi karıştı acaba.Oynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.
Ya zaten genç de sayılmam kimse benden çılgınlar gibi eğlence beklemiyor yaşım 35 5 yaşında çocuğum varAnnen meyvesuyuna içki mi karıştı acaba.
Alt tarafı dügün eğlencesi ne boş boş eleştiriyor(anayım ana ama bukadar da kız çocuklarına fazl)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?