Çok absürt oynuyormuşum düğünde

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.854
6.589
158
Bu gün bir düğün vardı akraba düğünü idi gelinin babası ben üniversite okurken iki yıl boyunca burs falan vermişti bana sonra siyasi sebeplerden çatıştık alenen burs vermeyi başka bahanelerle kestiler ama ben anladım tabi. Sorun değil elbette ama bu aileye saygım sonsuz tabiki. hiç oturmadan oynadım ama düğün sonunda annem çok absürt oynadığımı kollarımı ritme uydurmadığımı hiç istemeyerek oynadığımı belli ettigimi falan söyledi. Teyzem de böyle söylemiş anneme.
Ya istemeden oynasam niye oynayayım otururum yerimde. Halbuki başka şeylerden moralim acayip de bozuktu. Kaldi ki diyelim ki bilinçaltım dışa vurdu istemeden oynadığım falan belli oldu ne Çar bunda yani. Halbuki hiç oturmadım yerime.
Kötü oynuyorsam görüntü kirliliği oluyorsa bile napayim yani oynamasam bu sefer oynamadı diyecekler. Gerçekten bazen anneme ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben eğlendim.
Bu kadinin tatmin olduğu evlat ben değilim bu kesin bisey

Şey mi dans eğitimi aldın ama yapamadın der gibi mi?
Yöresel halk oyunları oynamanız gereken bir düşüne mi gittiniz?
Ahh bu anneler ahhh
Ağzınla kuş tutsan cinsini begenmiyorlar.
Kalkıp kendi oynasaydı

Ritimle alakalı değilseniz müzik kulağınız yoktur. Siz mutluysanız da sorun yoktur. Kimseye iyi dans etme borcunuz yok.
Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum

Şey mi dans eğitimi aldın ama yapamadın der gibi mi?
Yöresel halk oyunları oynamanız gereken bir düşüne mi gittiniz?
Ahh bu anneler ahhh
Ağzınla kuş tutsan cinsini begenmiyorlar.
Kalkıp kendi oynasaydı
Yok ya bildiğin çiftetelli roman havası falan.

Yahu herkes Tanyeli gibi oynamak zorunda mı..?
Parasıyla oryantal mi tutumuslar ki oyununuzdan memnun kalmasin insanlar ?
Ne tuhaf şeyler bunlar
Kendimi dışarıdan göremiyorum ama ritme uymadığını ama kendince mutlu mutlu oynadığını fark ettiğim bi kız da vardı mesela içimden hiç absürt diye bir şey geçirmedim bu insanlar çok tuhaf gerçekten

Yahu Yildiz Tilbe gibi gezmissin işte ortalarda.
Problem yok,abartı sizinkilerin yaptığı.
Takilmayacaksin böyle şeylere.

Hee ben onları da oynayamıyorum anacına söyle seni begenmemezlik yapmasın.
Sanki oğluna kız aramaya gelmiş erkek anasıdır güzel oynamıyor oğluma almam der gibi
Oynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.

Oynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.
Annen meyvesuyuna içki mi karıştı acaba.
Alt tarafı dügün eğlencesi ne boş boş eleştiriyor(anayım ana ama bukadar da kız çocuklarına fazl)

Annen meyvesuyuna içki mi karıştı acaba.
Alt tarafı dügün eğlencesi ne boş boş eleştiriyor(anayım ana ama bukadar da kız çocuklarına fazl)
Ya zaten genç de sayılmam kimse benden çılgınlar gibi eğlence beklemiyor yaşım 35 5 yaşında çocuğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…