Çok absürt oynuyormuşum düğünde

Eğlendiğimi düşünüyordum ama dışarıdan eğlendiğim belli olmadı tam olarak sanırım.
Neyse ya kim ne düşünürse düşünsün

ya ne önemi var iyi yapmışsın boşver eğlenmene bak he hü de geç amannn

Ya ben seni yerim

Arada yavaş oynuyorsun demişlerdi kafama takıyorsunuz yo eğlenmeye bakıyorum he he diyip geçiyorum herseyi kafama takacağım bu hayat nasıl geçer

maalesef hele son yıllarda iyice komşuyu dostu aile içini bile düşman etmeye sebep oldu.
Ksinlikle oyle Halbuki bu insanların kendi tercihi yargılamayın ki kendi kararı ve hakkı özgür ve seçim hakkı yani bunun için insanların birbirine düşmesi gerekmiyor

Analar, analarımız…

Çocukluk arkadaşımın kınasına gittik kadınlarla toplanıp. Oynadık biraz sonra oturduk. Annem masadaki kadınlara benim neden kötü dans ettiğimi açıklamaya başladı bi anda Hepimiz başımızı eğip ayakkabılarımızı falan inceledik utançtan

Bazı annelerin asli görevi çocuğunu yerli yersiz eleştirerek özgüvenini parçalamaktır o yüzden umursamayın Bir de anlattıkları daha etkili olsun diye başka insanları da dahil ederler “teyzen de öyle dedi” ya da “baban da şaşırdı” veya “osman amcan senin dansını görünce kalp krizi geçirip öldü ama ben kalp masajı yaptım hayata döndürdüm” gibi…

Herkesin bu konularda yarası varmış sevindim

Yaa öyle kisiler oluyor kusura bakma ama çok komik gorunuyorlar
komik görünüyorsun dese hadi neyse demek istediği şey aslında yüzümden isteksizliğim anlaşılarak oynuyormuşum. Ayıp olmuş. Ama hiç oturmadım. Yani “hic oturmadı ama isteksiz oynadı” mi diyecekler ya da ne derlerse desinler diyemiyor annem
Kaldı ki oğlumla bile oynadık eğlendik yani mutluydum ya ben

Hayatimda ilk defa 'kus gibi dans etmek' diye bir cumle duydum. Kus olsaniz niye dans edesiniz elin dugununde yahu, kimsenin oyle bir seyi aklindan bile gecirmeyeceginize eminim. Annenize de he deyin gecin. Hayatlarini yasayamamis bazi anneler hayatlari boyunca kizlari ile cekisme halinde oluyor, surekli elestirme hali de icten ice duydugu kiskancliktan. Siz annenizin ust ve gelismis surumusunuz cunku.

Son cümle güldürdü herkes öyledir zaten bizim çocuklarımız da öyle olacak. Umarım kıskançlık boyutunda değildir duyguları bi de oturur buna üzülürüm şimdi

Yok tam tersi kollarımı sallayıveriyormuşum hiç ritimle alakalı değilmişim.
Bence daha eglenceli duruyor sizinki , alışılmışın dışı ben daha cok hoslanıyorum sempatık gelıo. Annenız bukdr onemsıyorsa bu konuyu oynama egıtımı verseymiş yada egıtım aldırsaymış . Herseye kusur bulan anne modeli. He de geç , onun da kemdıme gore travmaları vardır anasından bole gormustur falan filan. Buarada oynamadı demesınler diye oynamanız da sıkıntı. İçinizizden ne gelıosw onu yapın, elalem herzmn soulıycek bişi bulur cunku

hiç oturmadan oynadım ama düğün sonunda annem çok absürt oynadığımı kollarımı ritme uydurmadığımı hiç istemeyerek oynadığımı belli ettigimi falan söyledi
Amaaaan sanki düğün yerinde herkes profesyonel vals ve tango yapıyor.
Siz mutlu oynadıysanız boşverin gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…