- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
bir de bu pelesenk olan "sevap puanlaması" olayına değineceğim banlanma pahasına.. bizim dinde puanlama sistemi yok, siz onu kpss ile karıştırıyorsunuz..herkes odununu kendisi götürüyor buradan
bir de bu pelesenk olan "sevap puanlaması" olayına değineceğim banlanma pahasına.. bizim dinde puanlama sistemi yok, siz onu kpss ile karıştırıyorsunuz..herkes odununu kendisi götürüyor buradan
arkadaşın konusu bambaşka bi yöne doğru kayıyor ama ben de yazılan bi şeye takıldım kapalılar göz kirliliği yaratıyorsa açıklar göz ahengi yaratıyor demiş bi arkadaş benim açığa da kapalıya da saygım var ama açık kadınlar da kimsenin gözüne ahenk yaratmak için açık değil bunu bilin kapalılık bi tercihse açıklık ta bi tercih ama şunu unutmayın kimse kimseden daha namuslu değil
arkadaşın konusu bambaşka bi yöne doğru kayıyor ama ben de yazılan bi şeye takıldım kapalılar göz kirliliği yaratıyorsa açıklar göz ahengi yaratıyor demiş bi arkadaş benim açığa da kapalıya da saygım var ama açık kadınlar da kimsenin gözüne ahenk yaratmak için açık değil bunu bilin kapalılık bi tercihse açıklık ta bi tercih ama şunu unutmayın kimse kimseden daha namuslu değil
Kimsenin açık yada kapalı olmasına kimsenin karışma hakkı yoktur. Allah'ın emri belli, isteyen uyar isteyen uymaz.
Hiçbir zaman eşimi incelemem açık bayana bakıyor mu diye, kadın halimle ben bile bakıyorum. Giyen bundan rahatsızlık duymuyorsa kimseye laf düşmez.
anladım.ben kimseyi görüntü kirliliği olarak nitelendirmiyorum zaten sadece ahenk kelimesine takıldım.bi de kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu Rabbim bilir biz kullar değil.ya da bazı kapalı bayanların en az açıklar kadar ahenk yarattıklarını söylemek isterimTabiki değil. Onu söyleyen benim. Ahenk derken göze hoş görünmesinden bahsediyorum, yoksa kimse açık diye kimseye bakmaz. Kirlilik olduğu için değil, göze hoş göründüğü için bakarlar.
Evet bugün kapalıyım, yarın nefsimin eline düşüp açılmayacağımın garantisini veremem. Bu yüzden korkarım başkasını yadırgamaktan, başkasını kınamaktan. Sonuçta hepimiz kuluz, alimden zalim zalimden alim doğabilir. Yadırgamak için söylemedim, arkadaş kirlilik olduğunu düşünmüş ya, sadece o sıfat için kullandım.
inanın öyle bi niyetim yok ama çevremde de görüyorum ki bazı insanlarda böyle tuhaf bi algı yaratma çabası varSiz de namus konusunu ortaya atarak konuyu bambaşka yöne çektiğinizin farkında mısınız?
Bence adi kapali olup, basortusu kullanarak altina dar ustune bir ton makyaj yapanlar daha itici.
Ciplak gezenlerden daha kotu duruyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?