cok acil bakin

Niye mızıkçılık yapıyorsun
Ya ben görür görmez kibledim, içerik büyü olunca tırsıyorum ama kapanmamış. Diğerini de kibledim. Hakkımı arıyorum diyelim,biz konu açınca anında kapanıyor ya da taşınıyor. Rüşvet mi veriyonuz napıyonuz

O işaret denilen Mason ların kullandığı yıldız burda yok o.

papaz büyüsü mü ne diyor lar ya
Evet canım yani baktırdığımız kişi bir gavur tarafından yapılmış dedi. 21 mezarın başına konulmuş ve ailecek cin tasallutuna uğratmışlar bizi ailemizde o kadar çok kötü şeyler oluyorki evimizdeki kişilere abim kardeşim vs o kadar ilginç şeyler oluyorki anlatsam eminim inanmazsınız çünkü gözüyle görmeyen inanmadı bize.

Kiblemeseydin iyiydi.Korkuyorsan okuma .Sana da musallat olurlarŞaka şaka korkuyorsan felak nas oku

Kizlar o kadar derinlere inmeyin konuya odaklanın. .

munenin profili kapanmış kızlar ve yolcu abbas gider yazmış ve hoşçakalında yazmışş ne oldu müdüre bileniniz varmıı..

Ya senin derdini küçümseme gibi bir durumum yok yanlış anlama. Ama allah aşkına büyü ile uğraşan müslüman olurmu hepsi gavur :))))

Büyü yapanlar kadar büyüyle ilgili bu kadar bilgisi olan insanlardan da tırsıyorum. Sen tırsmıyor musun yani? Hadi ben okumadım,başka insanlar okuyor
Merak etme 83 sayfa oldu,herkes seferber oldu,kimse anlayamadı.KK temiz endişe duyma.

Ben munenin profile hic giremiyorum. Bombos görünüyor
kapanmış iştee onu soruyorum hoşçakalın yazmışş ne olmuş açıklama yapmadan nereye gitmiş.. niye gitmiş öksüz kaldı buralar yaaa..bende diyorum bu konuya alakasız yorum yaptım anında gelir beni kibler dedim aa gelmedi meğer yokk..

Ben Hoşça kal yazısıni da göremedim kakao ya. Tıklıyorum ismin üstüne hiçbir şey çıkmıyor

Yönetim bugün izinli mi? Bir yerde büyü konusu, 800 bilmem kaç yorum; başka bir yerde erkek üye konu açmış kaç sayfa yorum almış. Kimse de müdahale etmiyor @Mune @Kazen

800 kisi icinden bir tek sen mi ciktin bu konuyu kapattirip ici rahat edicek
Burada sidik yaristirmiyorum ben konum fazla yorum alsin diye
Bir umut medet bekliyorum arkadaslardan biri yardim eder insanlik namina diye
Derdin ne kapattirinca rahat mi ediceksin
Misyonerlik mi yapiyoruz buyu mu yapiyoruz ne yapiyoruz
Evimde bir sey buldum
Normal olmayan bir sey
Burada binlerce uye var illaki biri yardim eder diye dusundum

Boşver sen yönetim uygun gormese çoktan kapanirdi zaten. Hic polemige girme

Buradan gelen yorumlarla hareket etme,daha beter hale getirme bence. Başına gelen şeyin farkındayım,kötülüğün için bişey yaptığımı sanmıyorum. Bilen birine gitmelisin
Ayrıca emin ol benden başka insanlar da kiblemiştir, yönetimden kimse yok şuanda.

Gece bana mesaj gelmişti muayene için.Seyahatte olacakları için hatırlatma mesajı gelmişti.Size gelmedi mi.Belki o yüzdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…