cok acil bakin

o zaman sadece yazan bilir boşuna uğraşıyoruz
konu sahibi eşinin boynundan kedi gibi tutup bunun hesabını sor bence
Yok çözülebilir. Bunun la ilgili kitaplar varmış ki bende küçükken görmüştüm. Ordan tıpkı sözlük gibi tabi daha karmaşık kodları çözerek ne dendiği anlaşılıyor. Ama bunun peşine düşüp sürekli düşünürse kafayı tırlatır her başına geleni bundan dolayı sayar. Hayata inancı biter ve yazan kişi amacına ulaşır dedi. Tek çare yakıp Rabbine havale etmesi. Unutmayın ki geri dönüp yapan kişiyi bin katı bulan ları var. Bunun tek nedeni yapılan kişinin allahtan medet umup yapanları allaha havale etmesi

witch hunt Yakmak yakmamak suya atmak bunlar emin olamayacağın şeyler , yaktın diyelim yada suya attın Tamam kurtuldum diye için rahat edecek mi? Bence hayır.
En iyisi sen o eski eş müsvettesi ile konuşup bulmalısın çözümü...

Kimi yaksin diyor kimi yakmasin diyor?
İmam olmakla arapça bilmekle anlasılacak bişey değil. Buyu olduğu kesin. Ama bu tılsım ın ne için yapildığını öyle 2 saate bulamaz kimse hele yapan kişiler bile bakarak bulamaz. Kitaba dalıp çözmesi gerek tek tek. Baş ağrısı. Ayırma. Kısmet. Bereket. Bereketsizlik vs hersey için olabilir. Buyu olduğu zaten kesin ikinci resim tılsım çünkü. Valla uzun uzun sordum anlattı bana da. Arapça tercüme yapan adam bile anlamadı dedim. Arapça bilmek le anlatılacak şey değil zaten dedi. Kötü büyü diyenler var dedim. Güldü onlara da. Kötü diyen in neden kötü olduğunu ne yazdığını açıklaması gerekmez mi. Evet kötü de olabilir ama kimse bilemez

Bir tarafta yak diyenler, diğer tarafta yakma diyenler.
Bir tarafta suya at diyenler, diğer tarafta sirkeli suda beklet diyenler.
Allah'ım kafam bir çorba oldu kadıncağız ne yapsın.
Bir de çok korkarım böyle konulardan ama kendimi alamadım bu konuda

bir de şeyi merak ettim ben kötü büyü diyip neden ne büyüsü olduğu söylenmiyor

söylenince bi şey mi oluyor?

mesela rüyaları anlatmama gibi bişiy mi bu ?

İşte böyle kafayı yedir bu tılsım lar dedi dayım da zaten. Ben ondan duyduklarim la yakardım. Baya konuştuk telefonda. Yak demesinin tek nedeni ayet lerden parça olmasi büyüye alet edilmesi imiş. Başka da hiç birşey olmaz dedi ki bunkonuda kaç kişi fikir aldı ki adam bunla ilgili kitapları bile yok etmis adı ufurukcuye çıkacak korkusu ile :)

bir de şeyi merak ettim ben kötü büyü diyip neden ne büyüsü olduğu söylenmiyor

söylenince bi şey mi oluyor?

mesela rüyaları anlatmama gibi bişiy mi bu ?
Yok canım bilmiyorum demeyi yediremiyor bana kalırsa. Kötü diyip vesvese salıp çekiliyor lar kenara. Kötü de niye bişey okuması anlatması gerek

witch hunt Fatiha Felak Nas bir de Insirah surelerini oku canim. Nette yaziyordu. Bir de ikinci kagittaki vefk ise eğer bu büyü bozmak için de kullaniliyormus. Acaba eşin ilk kagittakinin kötü olduğunu bildiği icin mi ikincisini yaptirdi. Bozsun diye yani

Canım bencede adam bilmediği için söylememiş ama bazı işaretler kötü büyü olduğunu göstermiş heralde pda öyle söylemiş bilmiyorum artık. Başka bir kadın var ondan haber bekliyorum inşallah bi şey çıkar konu sahibine yardımcı olmayı çok istiyorum çünkü büyüden en çok benim ailem nasibini aldı ve bizimkinin çözümü yok malesef bizimki büyülerin en kötüsü o yüzden büyü hakkonda yıllardır araştırmalar yapıyorum bizimki bir hristiyan tarafından yapılmış. Bizim buralarda hristiyanlar ve kliseleri var bahar gelince gidecem yanlarına bakalım artık.

Ya zaten ben bu konulardan bahsedildi mi geceleri uyuyamayan bir tipim.
Allah cezasını versin böyle kötü şeylerle uğraşan tiplerin.
Ben bahsi geçince korkuyorum insanlar nelerle uğraşıyor.

Hristiyanlarda da mı varmış büyü?

Böyle bir arkadaşım vardı. Çok büyük büyü var diyen yıllarca ablası evlenememiş daha bisürü şey. Ablası şimdi zengin Otel sahibi ile evli ikinci çocuğunu doğurdu. İnanma yın. Şer de Hayır da allahtan. Sizin bir sınavınız var belki rabbim de bunun nedenini buraya bağlamaniza inanmanıza kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…