cok acil bakin

witch hunt evet canım şimdi sana açık açık yazayım.

Bu tılsım da ne yazdığını yazan kişi bilir dedi. Eskiden oda bunlar ile ilgili kitaplar oluyordu. Çocukken bende geniiis kütüphanesinde görüp merakla olurdum. Ama hepsini attım dedi.

Kötü niyetle yazılsa bile korunmanın tek yolu bundan korkmam ak dedi.

Alsın ayak degmeyen biyerde yaksın yada soba kullanan biri varsa sobada olur dedi.

Zarfın üzerinde zaten yak diyor ya o yüzden çekiniyor yakmaya dedim hayır hiç bişey olmaz dedi. Yak dememin maksadı ayetlerin karışımı var dedi. Nasıl yani dedim. O ilk kağıt elhamdan kısa kısa alıntı ile karışımmış. Yani baştan beri malik dediğimiz elhamdan. maliki yevmiddiyn kısmının malikisi. Diğerlerini de telefonda tek tek hangi kısımlarından söyledi. Sadece korkmasın şu falan değil yaksın dedi. Günah olmazmı âyet dedim. Oda ayeti kötülük için kullanmaya kalanlar ın yazıları varolacağına yanması makbul dür dedi.

Yani canım ilk yazının ne olduğunu yazdım. 2. Tılsım bunu yapan kitaplarından tıpkı tercüme gibi tek tek bularak çözebilir.

Yak yoket. Bana değil bana soyleyene güven. Arapça bilmek le alakası yok ilk yazı nın ne olduğunu anlamasın ın nedeni daha önce bunla ilgili kitaplar okuması. Bu işin peşini de bırak. Evini güzelce temizle. Bak bakalim varmı başka bişey. Sana dün de dediğim gibi sirke büyü falan yok etmez. Bu bazı Hadislerin günümüze uyarlanirken yanlış anlaşılması. Mesela derler ya uzun tırnak içinde şeytan yavrusu olur. Aslında burda bahsi geçen şeytan mikrop tur. Sirke mikrobu kırar buda çeviri de seytani kötü yü yokederden büyüyü yokedere gelmiştir.

inşallah bi gün başınıza gelmez de anlamazsınız durumun ciddiyetini :)
öyle düşüne düşüne olmuyor ne yazıkki. büyü diye bi şey var allah sizi inandırmasın ne diyim

şu vefk olayını ilk defa duydum gerçekten bi haberim herşeyden galiba

Ben 3 halı yıkadım bekleyene kadarSoluğu burada aldım

Masallah sana. Nasil yikadin ya?
Off hep ozendigim kadin tarzi iste. Bende nerde o yetenek kendime anca bahane arayayim :)(

Bence yakmasin. Hicbir sekilde yakilmasini dogru bulmuyorum..

Bunu kim ne amaçla yaptıysa okunmaması için hesaplamasını gizlemiştir.
Yani bir nevi kodluyor.

onun için en başında da dedim. biri çıkıp ben okudum. şu anlama geliyor diye net bişey söyleyemez.
o zaman sadece yazan bilir boşuna uğraşıyoruz
konu sahibi eşinin boynundan kedi gibi tutup bunun hesabını sor bence

Masallah sana. Nasil yikadin ya?
Off hep ozendigim kadin tarzi iste. Bende nerde o yetenek kendime anca bahane arayayim :)(

Bence yakmasin. Hicbir sekilde yakilmasini dogru bulmuyorum..
2 aydır buraya takılalı saldım işleri.Mune beni banlasa da camları ,mutfak dolabını,koltukları silsem

inşallah bi gün başınıza gelmez de anlamazsınız durumun ciddiyetini :)
öyle düşüne düşüne olmuyor ne yazıkki. büyü diye bi şey var allah sizi inandırmasın ne diyim
başıma geldiğini inandığımı ve olduğunu söyledim birer satır arayla mı okudun kardeş

O değil de ne kk ruhuymuş yalnız Ben de dahil hepimiz iz peşine düştük
Valla uzun metrajlı filmler olur ya, bir sürü kişi bağlantıları yok, ama bir olay birleştirir. Aynı öyle oldu bu, halka filmi gibi olmasın da sonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…