- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi witch hunt
-
inşallah bi gün başınıza gelmez de anlamazsınız durumun ciddiyetini :)konuyu okumaya devam ediyorum da bi şeyler diyesim geldi
ben de inanan biriyim ama kötünün duası da kabul olmaz görüşündeyim
konuya evde kavga gürültü vardı sonra muska bulundu da her şey pembe oldu diyenlerin iyilik yaptığını düşünmüyorum samimiyetine güvenmiyorum
dinde büyü vardır bence de var ama büyünün enerji olduğunu düşünüyorum
evrene ne gönderirsen onu geri alırsın gibi
birsürü atasözü var "kötüyü çağırma"
ya da
mesela "bi şeyi 40 kere söyleme " derler
(Ki bu laflar yabancılarda da var muslumanlara özgü şeyler değil)
okuduğum bi kitaptan bi amacın var mesela sürekli onu söyluyosun bu şekil amacına ulaşıyosun (tabi bu bahsettiğim lök gibi oturayım sınavda 1. olayım değil)
sınava hazırlanıyosun diyelim arada bi kendi kendine 1. olucam ben dersin
bununla birlikte başarılı olursun bunun gibi ornekler
ama siz yangına körükle gidiyosunuz
yok bilmem neyimin şunu oldu durum çok kötüydü meğer büyüymüş
konu sahibi bunları okudukça neler düşünüyo acaba ?
60 kişi toplanıp birbirinizi gerip korkutucu hikayeler anlatıp duruyosunuz
zamanında elime kocakarının biri kağıt sıkıştırıp gitti
aynı böyle yazılar çöpe attım
çarpılmadım hayatım kötüye de gitmedi ne yapsaydım Allah a şirk koşan beyinsizin birinin pisliğini temizlemeye mi uğraşcaktım sirkeyle suyla
bunun ustunde kafa mı patlatmam gerekiyodu ?
şu vefk olayını ilk defa duydum gerçekten bi haberim herşeyden galibaBen de aynen böyle düşünüyorum. Eşiniz yıldızname bakan birine gitti, o da büyü var deyip bozmaya çalıştı. Ben de büyü bozdurmak için bir kağıtı yaktığımı hayal meyal hatırlıyorum. Vefkten benim de var, gönderilen resim benimkine çok benziyor. Vefkler yakılmaz, saklanır. Bu yüzden de eşiniz oraya koymuştur. Zaten inkar da etmemiş.
Ben 3 halı yıkadım bekleyene kadarButun isim gucum kaldi. Allah askina biri cozsun artik.
Ben 3 halı yıkadım bekleyene kadarSoluğu burada aldım
Evet biri cozsun artik
o zaman sadece yazan bilir boşuna uğraşıyoruzBunu kim ne amaçla yaptıysa okunmaması için hesaplamasını gizlemiştir.
Yani bir nevi kodluyor.
onun için en başında da dedim. biri çıkıp ben okudum. şu anlama geliyor diye net bişey söyleyemez.
Ben kiblemistim, gorur gormezCidden ya benim de mesajim silinmis alintilamistim o kisiyi bir yonetici su an burda aman Allahim
2 aydır buraya takılalı saldım işleri.Mune beni banlasa da camları ,mutfak dolabını,koltukları silsemMasallah sana. Nasil yikadin ya?
Off hep ozendigim kadin tarzi iste. Bende nerde o yetenek kendime anca bahane arayayim :)(
Bence yakmasin. Hicbir sekilde yakilmasini dogru bulmuyorum..
Kız yanlışlıkla ismimi silmemişim
başıma geldiğini inandığımı ve olduğunu söyledim birer satır arayla mı okudun kardeşinşallah bi gün başınıza gelmez de anlamazsınız durumun ciddiyetini :)
öyle düşüne düşüne olmuyor ne yazıkki. büyü diye bi şey var allah sizi inandırmasın ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?