- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi witch hunt
-
Osmanlıcada kef harfi çoğunlukla nun harfi gibi okunuyor.
Estagfurullah efendimissss
Bravo diyorum sizeYok anlam var bilgece , ben arkadaşa yazdım çözebildiğim kadar . Darılmakla alakalı bir yazı ama net değil . Malik ya da Melek olabilir , Melek isim olarak yazıldıysa Melek ve .... dargınlığı ile alakalı bir yazı olabilir .
Ben de (hadame) hata olarak okudum o kelimeyi. Sanki kişinin düştüğü (sözde)hatadan geri döndürmek için yapılmış diye düşündüm:)Yok anlam var bilgece , ben arkadaşa yazdım çözebildiğim kadar . Darılmakla alakalı bir yazı ama net değil . Malik ya da Melek olabilir , Melek isim olarak yazıldıysa Melek ve .... dargınlığı ile alakalı bir yazı olabilir .
Ya var arapça bilen tanıdığım ama uyunustur çoktan. Çevrim dışı her yerdeBen demedim mi bu salak herifin parasını alıp kekkemişlerdir diyehacı hoca medyum geçinenlerin çoğu bir halt bilmiyor genelde dolandırıcı oluyor.
Onu biz bile çözdük:) bu kadar insan arap arkadaşı bekliyor heyecanla:)hak yziyormus
Oo korkunçmuş buarap arkadasim , buyu ye benzetti
boyle yazilar anlasilmazmis, tercume edilmezmis
manasiz gibi dururmus ama degisik manasi varmis
sahara dili dedi
Öldüm meraktan o ayrı. Telefona indirdim bide. anakartına zeval gelmez umrımBu Arapca ama atmaca arapca gibi. Farsca diyenler var ama farsca degil. Ben Farscayi ana dilim gibi bilirim.
Bu kagitta hicbir anlamli bi sey yazmiyor. Ha kendi aralarinda bi seyse bilemiycem. Bi malik var bi de elhatem. Toplu olarak hicbir anlami yok.
Bana göre ilk kelimesinin malın olduğunu varsayarsam,senin geçen günkü konundan haberdar olmuş ve malının bereketli olması için yazılmış muska türü gibi geldi .Seni kkda takip ediyor olabilirler mi?
arap arkadasim , buyu ye benzetti
boyle yazilar anlasilmazmis, tercume edilmezmis
manasiz gibi dururmus ama degisik manasi varmis
sahara dili dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?