- 23 Ağustos 2012
- 51.863
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.542
- 898
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bazı sahte hocalar var arapça bilmeyen leri böyle kekliyor. X kocayı vurgunlamışlar mı acaba
Bazı sahte hocalar var arapça bilmeyen leri böyle kekliyor. X kocayı vurgunlamışlar mı acaba
Osmanlıca biliyorum ve okuyabiliyorum. Kelimeler arapça ama çıkaramadım. yazan kişi karışık yazmış. Bakalım belki okutan biri çıkarOsmanlıcada böyle arap harfleriyle yazılıyor.Sadece ilk kelimeyi okuyabildim.Malın yazıyor.
yazanin el yazsii çok kotuymus arap bile zor okuyor kim yazduysa :)
İlk kelimesi malın da diğerlerini çözmeye çalışıyorum.Sanki bereket için yapılmış gibi ama emin değilim.
Bu arapça değil ki harekeleri yok , osmanlıca olmasın
Yok bu beni aşar hiç okuyamadım
Bu Arapca ama atmaca arapca gibi. Farsca diyenler var ama farsca degil. Ben Farscayi ana dilim gibi bilirim.
Bu kagitta hicbir anlamli bi sey yazmiyor. Ha kendi aralarinda bi seyse bilemiycem. Bi malik var bi de elhatem. Toplu olarak hicbir anlami yok.
Bu Arapca ama atmaca arapca gibi. Farsca diyenler var ama farsca degil. Ben Farscayi ana dilim gibi bilirim.
Bu kagitta hicbir anlamli bi sey yazmiyor. Ha kendi aralarinda bi seyse bilemiycem. Bi malik var bi de elhatem. Toplu olarak hicbir anlami yok.
Teyzemin Mutfak Duvarindaki Bereket DuaSı Sandığımız Kağıdı Tercüme Ettirdik. Arap Nakliyat Firması İş İLanı Çıktı :) bu da öyle bir şey olmasın, eski eşinizi kandırmış olabilirler, istediğinizi yaptık diye :)
Osmanlıcada kef harfi çoğunlukla nun harfi gibi okunuyor.Malın değil Malik..
Osmanlıca değil Arapça bu, günlük yazım dilinde hareke kullanmazlar..
Eferim eferim
yazanin el yazsii çok kotuymus arap bile zor okuyor kim yazduysa :)
Malın değil Malik..
Osmanlıca değil Arapça bu, günlük yazım dilinde hareke kullanmazlar..
Eferim eferim
Kocanın niye EX olduğu belli yaneeBen demedim mi bu salak herifin parasını alıp kekkemişlerdir diyehacı hoca medyum geçinenlerin çoğu bir halt bilmiyor genelde dolandırıcı oluyor.
Yok anlam var bilgece , ben arkadaşa yazdım çözebildiğim kadar . Darılmakla alakalı bir yazı ama net değil . Malik ya da Melek olabilir , Melek isim olarak yazıldıysa Melek ve .... dargınlığı ile alakalı bir yazı olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?