cok acil bakin

Bazı sahte hocalar var arapça bilmeyen leri böyle kekliyor. X kocayı vurgunlamışlar mı acaba

Ben demedim mi bu salak herifin parasını alıp keklemişlerdir diye hacı hoca medyum geçinenlerin çoğu bir halt bilmiyor genelde dolandırıcı oluyor.

Son düzenleme:
Bazı sahte hocalar var arapça bilmeyen leri böyle kekliyor. X kocayı vurgunlamışlar mı acaba

Bu Arapca ama atmaca arapca gibi. Farsca diyenler var ama farsca degil. Ben Farscayi ana dilim gibi bilirim.
Bu kagitta hicbir anlamli bi sey yazmiyor. Ha kendi aralarinda bi seyse bilemiycem. Bi malik var bi de elhatem. Toplu olarak hicbir anlami yok.

Evet bende sordum birilerine ama biraz uydurmasyon bir hoca galiba bu dediler. Malike var. Esre ve üstün yok okunamıyor

İlk kelimesi malın da diğerlerini çözmeye çalışıyorum.Sanki bereket için yapılmış gibi ama emin değilim.

Malın değil Malik..

Bu arapça değil ki harekeleri yok , osmanlıca olmasın
Yok bu beni aşar hiç okuyamadım

Osmanlıca değil Arapça bu, günlük yazım dilinde hareke kullanmazlar..

Eferim eferim

Su konu kapanmadan bi acikliga kavussa iyi olacak.

Ben anlamadim, ama merakla bekliyorum.

Sen bunu bi hocaya goster bende baktim ama bi anlam çıkmıyor yani hiç birsey belli degil. Kesinlikle goster bi hocaya.

Yok anlam var bilgece , ben arkadaşa yazdım çözebildiğim kadar . Darılmakla alakalı bir yazı ama net değil . Malik ya da Melek olabilir , Melek isim olarak yazıldıysa Melek ve .... dargınlığı ile alakalı bir yazı olabilir .

gece gece gülme krizine girdim ya

Ben demedim mi bu salak herifin parasını alıp kekkemişlerdir diye hacı hoca medyum geçinenlerin çoğu bir halt bilmiyor genelde dolandırıcı oluyor.
Kocanın niye EX olduğu belli yanee
Hayır 3 kuruş fazla verse İngilizce veya Almanca yazdırmış olsa çoktan çözmüştük olayı

Sondaki kelime daraike ise yollar demek bastakide malik ama çok karışlk bi anlam çıkmıyor.

Ama melek oyle yazilmaz ki. ملک diye yazilir. Fakat orda مالک yaziyor. Ben anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…