- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Evet aldım onları 10 tane falandı. Diğerleri de yanmamış ama nasıl yanık kokmuş anlatamam. Aradan 10 tane kurtarabildim tencerenin üstünden
Gelir geliroradan verdim siparişimi. 11. de getireceklerdi ama inşallah gelir
yapma yaaa, ah keşke siparişten önce gitseydim oraya.Canim okmeydani tarafinda oturuyorsa eğer perpa ticaret merkezini bilirsin ?
8.katta istedigin kadar dolma borek bulabilirsin acik bufe gibi bir yer her şey var.
Bi ben mi takıldım buna dedim inanır mısın baktım kimse yazmayınca sustumMisafire bak hele sen,ayagi kirik kadindan yaprak sarmasi bekliyo cok sinirlendim
Bi ben mi takıldım buna dedim inanır mısın baktım kimse yazmayınca sustum
Susma kizBi ben mi takıldım buna dedim inanır mısın baktım kimse yazmayınca sustum
Pinkynin sozu varmis vakti zamanindanmisafir mi istemiş?
yok yok, onlar ziyarete geleceklerdi geçmiş olsuna, ben de dün sarma yaptım haberiniz olsun dedim. oturabiliyorum sardım 200 tane falan. Neyse eşim yakmasaydı sıkıntı yoktu. Yakmış onları. O yüzden böyle sıkıntılı bir durumda kaldım. Onlar özellikle istemediler yanimisafir mi istemiş?
Yani pinky bu haliyle bu telaşa duştuyse , öyle düşündüm ben sanırım anlayışlı tipler değillermisafir mi istemiş?
Hmm ben yanlış anladım o zamanyok yok, onlar ziyarete geleceklerdi geçmiş olsuna, ben de dün sarma yaptım haberiniz olsun dedim. oturabiliyorum sardım 200 tane falan. Neyse eşim yakmasaydı sıkıntı yoktu. Yakmış onları. O yüzden böyle sıkıntılı bir durumda kaldım. Onlar özellikle istemediler yani
Olsun gelmesinleryok yok, onlar ziyarete geleceklerdi geçmiş olsuna, ben de dün sarma yaptım haberiniz olsun dedim. oturabiliyorum sardım 200 tane falan. Neyse eşim yakmasaydı sıkıntı yoktu. Yakmış onları. O yüzden böyle sıkıntılı bir durumda kaldım. Onlar özellikle istemediler yani
Pinkynin sozu varmis vakti zamanindan
Tamam da simdi mi olur yani
Misafir demeli ki biz sana gelcez yanimizda sunu sunu getircez sakin kalkma yerinden
yok yok, onlar ziyarete geleceklerdi geçmiş olsuna, ben de dün sarma yaptım haberiniz olsun dedim. oturabiliyorum sardım 200 tane falan. Neyse eşim yakmasaydı sıkıntı yoktu. Yakmış onları. O yüzden böyle sıkıntılı bir durumda kaldım. Onlar özellikle istemediler yani
İste biz olsak deriz ki sarilmis sarmalarin dursun biz bi kahve icip kalkicaz,hastasin kalkamiyon sana hazir yemek lazim olur onlari yersin diyeYaniii.
Ben çok rahat bir insanımdır ama asla arkadaşlarımdan bana şunu yap bunu yap demem yani.
Bir de kadının ayağı kırık.
Höst yani bu ne bencillik?
İste biz olsak deriz ki sarilmis sarmalarin dursun biz bi kahve icip kalkicaz,hastasin kalkamiyon sana hazir yemek lazim olur onlari yersin diye
OlsunZaten öyle değilmiş durum.
2 dakkada gaza geldim.
Sen de verdin coşkuyu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?