çok acil bir bakar mısınız?

Evet aldım onları 10 tane falandı. Diğerleri de yanmamış ama nasıl yanık kokmuş anlatamam. Aradan 10 tane kurtarabildim tencerenin üstünden

Bence de yanık yanık kokar onlar.
Ben yemem mesela.
Az olsun öz olsun.

Canim okmeydani tarafinda oturuyorsa eğer perpa ticaret merkezini bilirsin ?
8.katta istedigin kadar dolma borek bulabilirsin acik bufe gibi bir yer her şey var.
yapma yaaa, ah keşke siparişten önce gitseydim oraya. gelmezse oradan alacağım artık

@pinkycaramelcanım bimden almanı tavsiye etmem dışardan alındım diye bağırıyo misafirler zeytinyağlının ana vatanından geliyolarmış anlarlar valla

Pinkycim zaten ayağın kırık niye uğraşıyorsun?durumunu biliyorlar hickimse senden çok fazla birşey yapmanı beklemez bu durumda..bırak ne kolayına geliyorsa onu yap..

misafir mi istemiş?
yok yok, onlar ziyarete geleceklerdi geçmiş olsuna, ben de dün sarma yaptım haberiniz olsun dedim. oturabiliyorum sardım 200 tane falan. Neyse eşim yakmasaydı sıkıntı yoktu. Yakmış onları. O yüzden böyle sıkıntılı bir durumda kaldım. Onlar özellikle istemediler yani

Hmm ben yanlış anladım o zaman

Olsun gelmesinler ben gidemiyosam pinkyme kimse gelmesin

Pinkynin sozu varmis vakti zamanindan
Tamam da simdi mi olur yani
Misafir demeli ki biz sana gelcez yanimizda sunu sunu getircez sakin kalkma yerinden

Yaniii.
Ben çok rahat bir insanımdır ama asla arkadaşlarımdan bana şunu yap bunu yap demem yani.
Bir de kadının ayağı kırık.
Höst yani bu ne bencillik?

ayy özür o zaman.
Ben de saydırdıydım.

Yaniii.
Ben çok rahat bir insanımdır ama asla arkadaşlarımdan bana şunu yap bunu yap demem yani.
Bir de kadının ayağı kırık.
Höst yani bu ne bencillik?
İste biz olsak deriz ki sarilmis sarmalarin dursun biz bi kahve icip kalkicaz,hastasin kalkamiyon sana hazir yemek lazim olur onlari yersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…