Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çok acil fikir bayanlarr

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
kızlarrrr

iki gün önce açtığım konu sitedeki teknik sorun yüzünden uçmuşş
şimdi tekrar açmak zorunda kaldım yarın almam lazım ama ben hala karar veremedim
hala iki marka ve model var aklım da BOSCH ve ARÇELİK

Eki Görüntüle 473367 şimdi BOSH modeli bu 1000 devir 7 kg fakat ayın ürünü olduğu için bana yakın mağazalarda tükenmişfakat bu modelin 6kg olanı kalmış acaba o nasıl??

bu da arçelikten beğendiğim model yene 1000 devir 7 kg son günüm bugün hadi bayanlar kullanan memnun olan olmayan lütfenn cvp yazsın herkese teşekkürler şimdiden

ikisi arasında tercih yapacaksam bosh'u seçerim... 6 kg kapasiteli olan da iyidir..
arçelik eskisi kadar dayanıklı değil...

ikisi arasında tercih yapacaksam bosh'u seçerim... 6 kg kapasiteli olan da iyidir..
arçelik eskisi kadar dayanıklı değil...

Geçen açtığın konuya da yazmıştım canım bence arçeliğe bulaşma hiç bosch al geç arkana bakma :)

her ikinizede teşekkürler evet arçeliğin eskisi kadar iyi olmadığını bir kaç kişiden duydum
birde merak ettiğim kg lar çok fark ediyormu?

Canım ne yaptın, ne aldın? Almadıysan uyarayım makinenin KG değerine inanma fazla. O kuru çamaşır ağırlığı. Islanınca daha da ağırlaşır. Yani 6 kg kapasiteli makine 4 kg çamaşır alır gibi düşün.

yok canım almadım daha akşam iş çıkışı bakıcaz eşimle
çok teşekkür ederim size bakın ben bunu hiç bilmiyordum çok iyi oldu bu
zaten 6 kg almayı pek düşünmedim ama alabilirdimde ben bilmden tekrar teşekkürler

kızlarrr makinemi aldım BOSCH dediğim modeli
şimdilik güzel kullanımını da öğrenirsem iyi olucak
herkese teşekkürler fikirleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…