Cevap vermiş o başka birşey demiş ben baskaKocamanin cevap verirmiş işte neden stres yapiyorsun?
Habire konu açiyorsun yapilan yorumlara cevap da vermiyorsun.
Direk konuya giricem 2 gün önce eltimin kızını 29 ekim töreni vardı sabah 9 da eşimin abisi telefon açtı eşime çagarmak için oda gelmicem falan dedi neyse bende dedinki eşime seni niye tek çağırıyorlar sen bekar mısın ki dedim. Sonra dünde eltimle konuştuk eltim laf cıdır biraz bana dediki neden gelmedi koçanbende dediki haberim yoktu benim o giderken duymadım dedim abisi eşime niye gelmedin demiş oda Karimi cagarmadiniz ondan gelmesin demiş. Eltimle demin konuştum konuşmaları değişmiş kaynim anlattı mi acaba sorarlarsa nasıl cevirebilirim olayı kocaman anlattım ben veririm cevaplarını dedi ben çok stresliyim
bırsey olmaz kalsın oyle duzeltmeye cevırmeye gerek yokCevap vermiş o başka birşey demiş ben baska
Ayni cevaplari vermeye devam edin.Cevap vermiş o başka birşey demiş ben baska
Yok ben dedimki eltime benim haberim yoktu sabah görmedim kocamı giderken dedim duymadım yani dedim böle birşey olduğunu eşime abisine karım alında onu cagarmdın sen söylerken yanındaydı demiş diyorumki diyimki eltime kocam yanımda konuştuğu için duydum sanmıştırAdamlar seni çağırmamis bide kocan niye gelmedi demiş
Koçan güzel cevap vermiş sende haberim yok demişsin ben mi yanlış anladım
Burada laf çevirecek bişey yok
Yok ben dedimki eltime benim haberim yoktu sabah görmedim kocamı giderken dedim duymadım yani dedim böle birşey olduğunu eşime abisine karım alında onu cagarmdın sen söylerken yanındaydı demiş diyorumki diyimki eltime kocam yanımda konuştuğu için duydum sanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?