Çok acil fikir verin

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Direk konuya giricem 2 gün önce eltimin kızını 29 ekim töreni vardı sabah 9 da eşimin abisi telefon açtı eşime çagarmak için oda gelmicem falan dedi neyse bende dedinki eşime seni niye tek çağırıyorlar sen bekar mısın ki dedim. Sonra dünde eltimle konuştuk eltim laf cıdır biraz bana dediki neden gelmedi koçanbende dediki haberim yoktu benim o giderken duymadım dedim abisi eşime niye gelmedin demiş oda Karimi cagarmadiniz ondan gelmesin demiş. Eltimle demin konuştum konuşmaları değişmiş kaynim anlattı mi acaba sorarlarsa nasıl cevirebilirim olayı kocaman anlattım ben veririm cevaplarını dedi ben çok stresliyim

Kocaniz ne guzel soylemis iste karimi cagirmadiniz gelmedim diye.Siz de kirildiginizi soyleyin eltinize.

Cevap vermiş o başka birşey demiş ben baska
bırsey olmaz kalsın oyle duzeltmeye cevırmeye gerek yok
esını tekden cagırmıslar onları daha nıye dusunuyosun kı
ne anlarlarsa anlasınlar hayatı kendıne bu kadar dar etme

Adamlar seni çağırmamis bide kocan niye gelmedi demiş
Koçan güzel cevap vermiş sende haberim yok demişsin ben mi yanlış anladım

Burada laf çevirecek bişey yok

Adamlar seni çağırmamis bide kocan niye gelmedi demiş
Koçan güzel cevap vermiş sende haberim yok demişsin ben mi yanlış anladım

Burada laf çevirecek bişey yok
Yok ben dedimki eltime benim haberim yoktu sabah görmedim kocamı giderken dedim duymadım yani dedim böle birşey olduğunu eşime abisine karım alında onu cagarmdın sen söylerken yanındaydı demiş diyorumki diyimki eltime kocam yanımda konuştuğu için duydum sanmıştır

Neden ceviriyosunki

Kocan gereken cevabi vermis sen üsteleme birak...

Bence konuyu açıp uzatmak istemedim diyin daha mantıklı olur hem de doğru olur diğer türlü açık açık yalan söylediğiniz belli olacaktır

Lütfen fikirlerinizi söyleyin

Kocama kelimesini neden ısrarla 'kocaman' diye yazıyorsunuz?
Gitmediğiniz de iyi olmuş boşverin, çok da umrunuzdu eltimin çocuğunun gösterisi, gereksiz bir davet.

Niye dert ediyorsunuz benim haberim yoktu niye dediniz ki? Bilmiyorum beni davet etmediniz ki?Eşim kendi istediğini söylemiş deseydiniz.En azından eşiniz söylediğinden caymıyor bu iyi bir şey

Her konuşulani niye bu kadar çok ince ayrıntısına kadar kafanıza takiyorsunuz ki
Bos vaktiniz cok herhalde
Esiniz cevap vermiş yeterlidir konunun üzerinde bile durmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…