Çok acil yardım.

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
herkese merhaba. bnm büyük bi soırunum var ve ne yapacağımı bilemiyorum. öyle de bişi ki bugün saat 5 e kadar ne yapacağıma karar vermem gerek. bnm 1 aydır bi ilişkim var ve inanılmaz derecede aşığım. o ne derse yapıyorum bi dediğini 2 etmiyorum. temizliğinden yemeğine kadar herşeyi oldum diyebilirim.
gecen hafta evine gitti ve "ailesine sölemek için çok erken" olan ilişkimizde çok sorun yaşadık. arıyodum annesi kızdığı için açmıyodu. (en azından bana öle dedi) mesaj da atmaz oldu. vs..vs..vs.. tekrar bnmle aynı şehire gelince babası vesilesi ile bi kızla tanıştığını,kızın ondan hoşlandığını fakat kendisinin beni sevdiğini söyledi. msn yada numarasını aldın mı dediğimde hayır dedi. bi kaç gece önce de erkek arkadaşımın ailesi o kızın ailesine oturmaya gitmiş!!! bu yüzden sorun çıkarıp surat astım ve o beni sevdiğini kesin bi dille söyledi.
buraya kadar herşey normal deil mi??
ancak az önce facebook ve msn listesinde kızın eklenmiş olduğunu gördüm. şimdi sizce ne yapmalıyım. saat 5te işten gelecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. nolur yardım edin

canım gayet basit. onu terk ediyorsun ....
yoksa terk edildiğinin farkında değilmisin?

derhal yol veriyosun..
ailesinden uzakta yalnız kalmamak için seni sevdiğini söylüyor..
hiç düşünmeden terk ediyosun canım..

hemen şimdi çekip gitmeli miyim? yoksa gelmesini mi beklemeliyim
aradığında ne yapıcam (( yaaaa lanet olsun ben niye mutlu olamıyorum

Ayrılmak için neyi beklediğinizi anlamadım ki..

Çok basit annemler bana bi erkek bulmuş onla evlencem der kapıyı ceker giderim-tatlicadiarzu-
Cuuuk diye içine nasıl oturuyor:1closedeyes:

Terk et:mymeka:

canım önce bı konus bence
ne bilim mantıklı bi açıklamsı varsa dinlersn
hal ve harektelerıne bakarsın ona göre karar verirsn kendine bi yol çizersn.
ama önce bi dinle derim ben
Allah yardmcn olsun

o evde yokken onun evinde ne işin var daha 1 aylık bir ilişki.. hatta adam ailesinin bulduğu kızla görüşmek için gerekli adımları atmışken sizinkine ilişki bile denemez kanımca..
hemen çık evden arayınca da mutluluklar dile bitir bu saçmalığı..

yerinde olsam tek hata yapma şansın vardı onuda kaybettin der çeker giderim elbette içim yanar ama dışarı yansıtmazdım

Hala böyle biriyle birlikte misin...

Bi dakika bile bekleme evi terk etmek için

bir kere
ailesine neden söylenmiyor. evliliğe sıcak bakmıyorlar şu an desek ,olmaz. çünkü oğullarını evlendirmeye çalışıyorlar. demek ki ,istenmeyen sizsiniz. öyleki,aile kızın ailesine bile gidecek kadar bu işe olumlu bakıyor.ve siz bu durumda dış kapının mandalı durumundasınız.
telefonlar açılmıyor. annesi kızdığı için. neden..
ailesi sizi istemiyor anlaşılan ve buda bir erkek olarak ağırlığını koyamıyor. bunada neden diyelim bir..cevabımız basit.,. size sevgisi yok......
ayrıca bu kız neden msn a ekleniyor.. neden . çünkü bu kıza ilgi var...
gelelim size,
çok fazla taviz vermişsiniz. 1 aydır tanıdığınız birinin temizliğini ne diye yapıyorsunuz. bu ne saçma bir şey. tuttsun bir kadın yaptırsın. bu ne oluyor anlamadım. siz onun kız arkadaşımısınız ,gündelikçisi misiniz. ve 1 ayda olan bir şey bu. çok kısa zamanda çok fazla vermişsiniz.
neyse sadede geleyim,bu erkek,sizi sevmiyor ve ikili oynuyor....
bence 5 de vereceğiniz kararınız şu olmalı.
hadi yoluna .......................

.

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize tşk ederim. bnmle alakası olmamasına rağmen öyle utanıyorum ki (((

Arıyordum annesı kızdıgı ıcın acmıyordu demişsin canım,ne kadar yanlıs ve acı bı durum aslında.Kızın ondan hoslandıgını söylemıs nerden bu kadar emın olmusta hemen sana anlatmıs anlamadım.Bıras kıskandırma kokuları alıyorum sankı ama face ve msn e gelınce iş degısır..
İçin içini yiyecegıne karsına alıp herseyı göze alarak konusmalısın,baska yolu yok..Kızın hem hoslandıgını sölemıs hemde kendı ıstegıyle sohbet ve arkadaslık lıstelerıne eklemıs.Hıc hos deil..

çk zor bi durumm... eminimki sana bi açıklama yapıcaktır önce bi dinle açıklamasını. daha sonrası sana kalmış.. hiç bi kız gelemez böyle sıkıntılara :çok üzgünüm:

anLamadığım hem snei seviyo hem neden o kızı ekliyo????.

Acaba kız mı ekledi ? klava:

eğer kendi eklediyse bu durumda snei yedektemi bekletiyo?? eğere o kızla anlaşıp hoşalnırsa onla bişeyer yaşıcak oylemi??.. ufff saçma işler klava:

katılıyrum. hiç bireyın hesabını sormadan gıdersen içinde hep keşklerın kalacak.
bencede al karsına ve adamakıllı konus.
ve ona göre yolunu çiz

bende dinlicem galiba ama korkuyorum.hemde neyden korktuğumu bilmiyorum. bu arada ekleyen bnm erkek arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…