bir kereherkese merhaba. bnm büyük bi soırunum var ve ne yapacağımı bilemiyorum. öyle de bişi ki bugün saat 5 e kadar ne yapacağıma karar vermem gerek. bnm 1 aydır bi ilişkim var ve inanılmaz derecede aşığım. o ne derse yapıyorum bi dediğini 2 etmiyorum. temizliğinden yemeğine kadar herşeyi oldum diyebilirim.
gecen hafta evine gitti ve "ailesine sölemek için çok erken" olan ilişkimizde çok sorun yaşadık. arıyodum annesi kızdığı için açmıyodu. (en azından bana öle dedi) mesaj da atmaz oldu. vs..vs..vs.. tekrar bnmle aynı şehire gelince babası vesilesi ile bi kızla tanıştığını,kızın ondan hoşlandığını fakat kendisinin beni sevdiğini söyledi. msn yada numarasını aldın mı dediğimde hayır dedi. bi kaç gece önce de erkek arkadaşımın ailesi o kızın ailesine oturmaya gitmiş!!! bu yüzden sorun çıkarıp surat astım ve o beni sevdiğini kesin bi dille söyledi.
buraya kadar herşey normal deil mi??
ancak az önce facebook ve msn listesinde kızın eklenmiş olduğunu gördüm. şimdi sizce ne yapmalıyım. saat 5te işten gelecek ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. nolur yardım edin
Arıyordum annesı kızdıgı ıcın acmıyordu demişsin canım,ne kadar yanlıs ve acı bı durum aslında.Kızın ondan hoslandıgını söylemıs nerden bu kadar emın olmusta hemen sana anlatmıs anlamadım.Bıras kıskandırma kokuları alıyorum sankı ama face ve msn e gelınce iş degısır..
İçin içini yiyecegıne karsına alıp herseyı göze alarak konusmalısın,baska yolu yok..Kızın hem hoslandıgını sölemıs hemde kendı ıstegıyle sohbet ve arkadaslık lıstelerıne eklemıs.Hıc hos deil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?