Çok acil yardım.

bu arada biz yeni tnaışmadık lale. uzun zamandır kankaydık. sonra evlenme teklifi etti ve bu ilişki öyle başladı... bende inandım... salak diyebilirsiniz !!!!

Estağfurullah öyle demem ben..
Ancak bu ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler varsa adamın değil sizin suçunuz bence..
Ne kadar önceden tanışıyor bile olsanız o evin işlerini herhalde silah zoruyla yapmadınız di mi?
Evlilik teklifi ettiği halde ailesine sizden bahsetmeyen adamı eş gibi görmeniz çok ilginç.
Ama en çok ailenize şaştım,nasıl izin verdiler ki tüm bunlara?

kesinlikle çok deişecek herşey. ama ilk kez bi insana bu kadar güvenmiştim. şimdi ben kime nasıl güveneyim... bu aldatmaları ihanetin günahını başkası ödeyecek... çok yazık... bana da... dier kıza da... herkese...

Biraz onu anlıyorum Laale ben aslında..Çok romantik olabilir,bu tarz sarıp sarmalanmalara ihtiyaç duyan bir yapıda olabilir....olabilir de olabilir..ama zararın neresinden dönse kar...Bir an evvel o döngüden çıkması lazım...Hayat böyle derslerden ibaret işte...Bu da bana ders olsun de ve git ordan...

ailem başka bi şehirde. ben burada üniversite okuyorum.kendi evim var ama arada uğruyodunm

olan olmuş güzelim...toparlan biran önce ve geldiğinde hazır vaziyette bekle.içindekileri söyle sonrada onun seni kandırmasına fırsat vermeden çık git...

Arkadaşım,bahsettiğin tüm duyguları inan ki ben de anlıyorum..yerimseniben
Ama yine de erkeği kötülemek bir yana,kişi kendine bakmalı bence..
Benim şu şu eksiklerim vardı,onunla doldurmaya çalıştım,ama yeterli olamadı diyebilmeli. Çünkü adam nasıl biri olduğunu zaten belli etmiş.Erkeğe aldattı diye kızmak,ağlamak yerine zaten tavırlarından rahatsız olup çekip gitmesi gereken yine sezosh olmalıydı

öyle olacak. son kez KANDIRMASINA İZİN VERMEMEYE ÇALIŞARAK konuşmak istiyorum... onu çok ama çok özlücem son kez görmüş olmak istiyorum çünkü...

hiçbir zaman, hiçbir erkeği
hayatınızın merkezi yapmayın...
daha şimdiden bütün ihtiyaçlarına koşmuşsunuz...
değmez ,inanın değmez...
o kadar mı korkuyor annesinden de ,telefonu bile açamıyor,
ya da annesi mi yönlendiriyor bu adamı...
kız melesi de cabası...
daha şimdiden bunlarla savaşıp,kendinizi yıpratmayın ve
ne olursa olsun taviz vermeyin vee
içinizden ne geliyorsa söyleyin yüzüne karşı vee
birdaha aramayın derim...
sevgiler...

Orası kesin...Ama bazen direk suçlamalar kişide ters teper.(Kesinlikle sana değil,forumlarda izlediğim kadarıyla bilgi alışverişine müsait olduğun için sana yazdım.Diğerleride alınmasın onları tanımıyorum pek)Onu anladığımızı da bilmesi gerek ki bi güveni kendine gelsin.

arkadaşım hemen bitir düşünme bile aynısı bendede vardı hatta bizde cinsellik konusunda zorlama vardı ona dayalıydı ilişki bütün isteklerinin yanında bende istemeyince bitti.inan sadece kullanıolar ve sonra anlıolar hatalrını ama iş işten geçmiş oluo.canım düşünme bile bırak hemen arkanada bakma sakın

hepinize çok teşekkür ederim. gerçekten çok yardımcı oldunuz hepiniz. allah kimseyi benim durumuma düşürmesin inşallah. bnmki bi salaklıktı. umarım artık öyle bişi olmucak...

Kızdan hoşlanıyorum demiş, eklemedim demiş, ama eklemiş msne vs..
Bırak Allah aşkına...Hayır gelmez bu adamdan..

allaha şükür cinsel hiç bi beklentisi olmadı. aynı yatakta bile yatmadık...senin durumunda çok zormuş xderinx

salaklık deil canım malesef insan bu duruma düşebilio çok sevince gözü görmüomuşş hiçbişeyi..sen kafanda bitirdiğin sürece inan böyle birşey olmaz birdaha sen sıkma canını her şey yoluna giricek :)

Tabii canım,doğru diyorsun..
Zaten inan amacım suçlamak değil gerçeklerle yüzleştirmekti..
Kişi doğru yolda olursa zaten kendine zarar veren insanı hayatından çıkarır,yoksa aşktı,sevdaydı diye takılıp kalır aylarca..:çok üzgünüm:
Kendimden biliyorum en başta..
Ben de aşk diye diye bir çok konuyu görmezden geldim,sonunda yine üzüldüm maalesef..
Neyse,Allahım herkes için hayırlı olanı versin inşallah.:Saruboceq:

ya canım sen hala ordamısın e pes yani ...annesine bile senden bahsedemeyen biri var karşında ve sen sevdim diyosun ne işin var onun evinde temizlikte bi kere senin sen hizmetçimisin böylece şirinmi olucanı sandın...
belliki o kız zaten önceden var senide bi güzel kullanmış hayatım hiç kusura bakma....sakın ağlamada.. değmezz
yok eğer devam dersen sen çoookkk üzülürsün ve o sonuında gene gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…