bu arada biz yeni tnaışmadık lale. uzun zamandır kankaydık. sonra evlenme teklifi etti ve bu ilişki öyle başladı... bende inandım... salak diyebilirsiniz !!!!
Biraz onu anlıyorum Laale ben aslında..Çok romantik olabilir,bu tarz sarıp sarmalanmalara ihtiyaç duyan bir yapıda olabilir....olabilir de olabilir..ama zararın neresinden dönse kar...Bir an evvel o döngüden çıkması lazım...Hayat böyle derslerden ibaret işte...Bu da bana ders olsun de ve git ordan...
ailem başka bi şehirde. ben burada üniversite okuyorum.kendi evim var ama arada uğruyodunm
Arkadaşım,bahsettiğin tüm duyguları inan ki ben de anlıyorum..yerimseniben
Ama yine de erkeği kötülemek bir yana,kişi kendine bakmalı bence..
Benim şu şu eksiklerim vardı,onunla doldurmaya çalıştım,ama yeterli olamadı diyebilmeli. Çünkü adam nasıl biri olduğunu zaten belli etmiş.Erkeğe aldattı diye kızmak,ağlamak yerine zaten tavırlarından rahatsız olup çekip gitmesi gereken yine sezosh olmalıydı
Orası kesin...Ama bazen direk suçlamalar kişide ters teper.(Kesinlikle sana değil,forumlarda izlediğim kadarıyla bilgi alışverişine müsait olduğun için sana yazdım.Diğerleride alınmasın onları tanımıyorum pek)Onu anladığımızı da bilmesi gerek ki bi güveni kendine gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?