- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
-
Emniyetle alakalı birşey değil savcılık takibe alıyormuş ama tabi ne kadar sürer bilemiyorum inşallah bulunurÖncelikle Geçmiş olsun. Emniyet isterse eliyle koymuş gibi bulur ama sizin gibi benim gibi normal vatandaşlar için hayatta uğraşmazlaronlar ancak avantayı alacakları yerlerin araştırmasını yaparlar umarım iyi bir insan evladı bulur da teslim eder.
Bende bilmiyorum ki..Artık yarın sakin kafayla tekrar bakıcam ne yapabilirim diye ama bu saate kadar bulunmadı hala..Ekran kilidi var bulan kişi arama yapamaz ama biz eşimin numarasını mesaj attık benim telefonuma..Ekran kilidi açılmadanda gözüküyor mesajın bir kısmı ekranda..Bulunmuş olsa mutlaka bize ulaşırlardı..Ya kötü niyetli birine denk geldi yada koltuğun altında duruyor hala...Eger konum bilgileriniz aciksa telefonunuzun konumuna ulasabilirsiniz. Ama androidler haricinde bu uygulama var mi bilemiyorum...
Emniyetten de yardimci olmadilarsa is biraz yas gibi... Bu tip konulari cok onemsemiyorlar sanirim ne yazik ki... Telefonun kapanmamis olmasi iyiye isaret ama pin kodunuz falan varsa sarjiniz bittikten sonra da ulasmaya calismakla ugrasmazlar sanirimBende bilmiyorum ki..Artık yarın sakin kafayla tekrar bakıcam ne yapabilirim diye ama bu saate kadar bulunmadı hala..Ekran kilidi var bulan kişi arama yapamaz ama biz eşimin numarasını mesaj attık benim telefonuma..Ekran kilidi açılmadanda gözüküyor mesajın bir kısmı ekranda..Bulunmuş olsa mutlaka bize ulaşırlardı..Ya kötü niyetli birine denk geldi yada koltuğun altında duruyor hala...
Telefon kapanmamıştı ama bir süredir kapalı..Daha doğrusu çekmiyor sanırım..Uzun süre bekledikten sonra ulaşılamıyor diyor kapalımı yoksa çekmiyormu tam anlayamadım bende..Emniyetten de yardimci olmadilarsa is biraz yas gibi... Bu tip konulari cok onemsemiyorlar sanirim ne yazik ki... Telefonun kapanmamis olmasi iyiye isaret ama pin kodunuz falan varsa sarjiniz bittikten sonra da ulasmaya calismakla ugrasmazlar sanirim
Tekrar gecmis olsun. Umarim cikar bir sekilde. Yine de siz cok umutlanmayinTelefon kapanmamıştı ama bir süredir kapalı..Daha doğrusu çekmiyor sanırım..Uzun süre bekledikten sonra ulaşılamıyor diyor kapalımı yoksa çekmiyormu tam anlayamadım bende..
Telefonunuz kapanana kadar hattınızı kapattırmayın. Dökümlere bakın netten falan hiç kullanılmışmı diye.Evet haklısınız keşke baksaydım ama hiç huyum değildir..Arabam arıza yaptı servise bıraktım,çıktım taksiye bindim ve kayboldu..Böyle şans olamaz gerçekten..Telefon sessizde birde ekran kilidi var üzerinde..Hepsi üst üste geldi bugün..Emniyete gidicem şimdi..
zabıta ya veriliyor sanırsam kayıp eşyalar, birde bulsanızda bulmasanızda bence karakola kayıp diye başvurun, malum bir çok suç tel sinyalinden araştırma yapılıyor. ilerde sıkıntı olursa tel le ilgili resmiyette düştüğü belli olsun. kimlik gibi yani , anlatabildimmi kiKızlar telefonumu takside düşürdüm.Taksideyken telefonu kullandım ve cebime koydum..İndiğimde yoktu takside düştü kesin olarak..Arka koltuktaydım ve inerken koltukta hiçbirşey yoktu..Yere düştüğüne eminim..Şansıma telefonum sessizde ve ekranında kilit var..Sürekli arıyorum ama titreşimi duyan yok..Herhangi bir durağın taksisi değildi,yoldan geçen bir taksiydi..Nereye başvuracağımı bilemedim..Karakola gitsem hemen bulunur mu ne olur bilmiyorum..Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen çok acil yardımcı olabilirler mi?
Canım hepsiyle konuştuk o civardaki belki 25 tane taksi durağının internetten numarasını bulduk aradık..Hepsi anons geçti..Eskiden tüm taksilerin genel anonsu varmış,şimdi o sistem kalkmış..Her durak sadece kendi çalışanlarına anons yapabiliyormuş..Taksiciler odasını bile aradık..Tüm aradığımız yerler anons yaptı sağolsun ama bulan olmamış...Birde o civarda bir taksi durağının telefonunu bulun netten ve anons geçmelerini isteyin duraklar birbirine anons geçebiliyor diye biliyorum. Şu saatte şu mevkide araca binen kişi telefonunu düşürmüştür diye anons geçilsin
Çok teşekkür ederim sağolun..Çok geçmiş olsun polise haber verin
Karakola gittik ama savcılığa yönlendirdiler..Bugün oraya başvuracağız...Bende korktum ne olur ne olmaz bildireceğim hemen..zabıta ya veriliyor sanırsam kayıp eşyalar, birde bulsanızda bulmasanızda bence karakola kayıp diye başvurun, malum bir çok suç tel sinyalinden araştırma yapılıyor. ilerde sıkıntı olursa tel le ilgili resmiyette düştüğü belli olsun. kimlik gibi yani , anlatabildimmi ki
Iphoneyse fınd my ıphone ıle bulursun
Evet telefonum Iphone ama icloud şifremi unuttum sıfırlayamıyorumda bilginiz varmı hiçTelefonun modeli nedir? Android değilmiş ok ama Iphone ise yine icloud üzerinden yeri görülebiliyor.
Hepsini aradık canım çıkmadı hiçbirinden...bence taksicinin insafına kalmış gibi geldi. taksiciler odasını arayabilirsin.. o muhitten geçen taksilerden duyan varsa ve telefonu bulursa sana haber verir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?