- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi FashionStil
-
Canım bulduk telefonu teşekkür ederim..Adamın biri yolda bulmuş bir kenara su birikintisinin içine atmışlar..Bulan kişi kurutmuş telefonu dünden beri açılmamış az önce hattımı kendi telefonuna takmış Allahtan pin kodum yoktu aradı haber verdi sağolsun eşim gidip alacak..Takside bulan kişi yada taksici korktu herhalde bir köşeye atmışlar..Icloud için kullandığımız ID ve parolanın haricinde esasında üye olurken kullandığımız bir e-mail adresimiz var, hangi e-mail olduğunu hatırlıyorsan şifreni oraya göndert.
Oh çok şükür. Harika bir haber bu, çok sevindim. Telefonu alır almaz pirinç dolu bir kavanozun içine koy canım her ihtimale karşı. 24 saat orada kalsın sonra şarj et ve açmayı dene.Canım bulduk telefonu teşekkür ederim..Adamın biri yolda bulmuş bir kenara su birikintisinin içine atmışlar..Bulan kişi kurutmuş telefonu dünden beri açılmamış az önce hattımı kendi telefonuna takmış Allahtan pin kodum yoktu aradı haber verdi sağolsun eşim gidip alacak..Takside bulan kişi yada taksici korktu herhalde bir köşeye atmışlar..
Canım bulduk telefonu teşekkür ederim..Adamın biri yolda bulmuş bir kenara su birikintisinin içine atmışlar..Bulan kişi kurutmuş telefonu dünden beri açılmamış az önce hattımı kendi telefonuna takmış Allahtan pin kodum yoktu aradı haber verdi sağolsun eşim gidip alacak..Takside bulan kişi yada taksici korktu herhalde bir köşeye atmışlar..
Ne yapılabilir bilmiyorum ama vakit kaybetmeden emniyete gidin.
Huyumdur ne zaman taksiye, şehirler arası otobüse, toplu taşıma aracına binsem plakaya bakarım. Hatta çoğu zaman eşime ya da başka bir yakınıma plakayı mesaj olarak atarım. Siz de bunu huy edinin. Şimdi plaka bilseydiniz şıp diye bulunurdu.
Şu an emniyete gitmekten başka çare yok.
Bindiğin semt hangisiyse oranın taksicisidir. Yani o çevredeki taksicidir. Emniyete gidin bindiğiniz semti söyleyin. Insallah başkası farkedip almaz. Inerken cebinizden düşmüş olmasin yere
onların kendi aralarında kullandıkları telsiz oluyor..bir taksiciye sorabilsen sanıyorum daha çok yardımcı olurdu
Savcılığa gideceksin, telefonunun fatura numarasını savcılığa bildireceksin,
Ve savcılıkta cihazın takip sistemini devreye sokucak.
Sinyali takip edilerek bulunacak.
Karakola değil, savcılığa gidin direk bence.
Ve telefon yenimiydi bu arada?
Eğer telefonun android ise "android device manager" ile hem yerini görebilirsin hem de zilini en yüksek seste çalabilirsin.. ben de kaybettiğim telefonumu bu şekilde hiç aklıma gelmeyecek bir yerde buldum :)
Öncelikle Geçmiş olsun. Emniyet isterse eliyle koymuş gibi bulur ama sizin gibi benim gibi normal vatandaşlar için hayatta uğraşmazlaronlar ancak avantayı alacakları yerlerin araştırmasını yaparlar umarım iyi bir insan evladı bulur da teslim eder.
Cok gecmis olsun canim insallah bulursun. Ben bi kere taksiye bindigimde arka koltukta bir telefon görmüştüm adam aldi bakti parmak izinden sifresini bulabiliriz dedi ama sahibi telefonu aradi öyle verdi taksici..
Bazilari cebine indiriyormus direk. Insallah bulursunuz. .
bulabildin mi canım?
Iphoneyse fınd my ıphone ıle bulursun
Taksiye nerden bindiysen oraya gidip etraftaki insalara hangi taksilerin cogunlukla gectigini sorunuz tabi emniyete gitmek istemiyorsaniz umarim bulursunuz,cidden bazen telim 5 saniyeligine kayboluyo 20 yil yaslaniyorum sanki
Yakin yerlerin taksi duragina git...soforden tanirsin...tabi suratini gorduysen.
Telefonunuz kapanana kadar hattınızı kapattırmayın. Dökümlere bakın netten falan hiç kullanılmışmı diye.
zabıta ya veriliyor sanırsam kayıp eşyalar, birde bulsanızda bulmasanızda bence karakola kayıp diye başvurun, malum bir çok suç tel sinyalinden araştırma yapılıyor. ilerde sıkıntı olursa tel le ilgili resmiyette düştüğü belli olsun. kimlik gibi yani , anlatabildimmi ki
Çok geçmiş olsun polise haber verin
bence taksicinin insafına kalmış gibi geldi. taksiciler odasını arayabilirsin.. o muhitten geçen taksilerden duyan varsa ve telefonu bulursa sana haber verir inş.
taksiler bölge bölge çalışır takisye bindiğiniz bölgede en fazla iki üç taksi şirketi vardır
o bölgedeki duraklara sorsanız
ben telefonumu yeni aldığım zaman serviste düşürmüştüm.
ayy ne korkmuştum ne aramıştım anlatamam.
boşu boşuna 50 lira da taksi parası verdim.
inşallah bulunur ve inş bi sıkıntı yaşamazsınız.
Merhaba, benim eşimde taksici ve konunuzu okuduktan sonra eşimi arayıp sordum böyle bir durumda ne yapılabilir diye. Taksiciler esnaf odasını arasın dedi ama aramışsınız, plakayı almadığınız için durum biraz zor. Elinizde plaka olsaydı taksiciler esnaf odasından mutlaka bulunurdu hatta şoförün tüm bilgilerine kadar bulabilirdiniz. Şu durumda savcılığa gitmekten başka çareniz yok galiba. Eşim durak taksisi ve beni de durak taksilerine bin ve plakayı almayı unutma diye uyarır her zaman. Çünkü bazen eşimin taksisinde de telefon düşürülüyor, o durumda telefon açıksa orada kayıtlı bir numarayı arayıp bilgi veriyor ve telefonu durağa bırakıyor duraktan alabilirsiniz diye söylüyor. Durağa bağlı çalışmayan taksilerde bir şey düşürdüğünüzde aslında kişinin insafına kalmış, farketmemiş de olabilir, farketmiş ve bilinçli olarak size ulaştırmamışta. Bir de eşim durağa bağlı bir taksi değilse o semtin taksisi de olmayabilir. Oraya bir yolcu getirmiştir, sonrasında o bayanı almışta olabilir dedi.
inşallah bulursunuz..haberleriniz bekliyoruz
Inşallah bulursunuz ya. Bende bazen cebimde yok gibi hissediyorum o anda tüm kan akışımı şiddetle hissediyorum yani.
Babamın telefonu da kaybolmuştu savcılığa başvurdu. 1 sene sonra falan biz telefonu unutmuştuk artık telefon geldi Telefonunuz bulunmuştur diye. Bir telefoncuya satmak isterken yakalanmış satan kişi. Tabi sattığı telefoncu namuslu imiş. Adama satıcı sana telefon satıcam düşük fiyatla demiş. Dükkan sahibi de şu an para yok yarın şu saatte gel demiş ve o saatte geleceğini polise bildirmiş.
Kızlar telefonum bulundu haber vereyim dedim :) Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için..Adamın biri yolda bir su birikintisinin içinde bulmuş..Taksiden alan kişi kimse artık alıp bir köşeye atmış..Bulan kişi telefonu kurutmuş dünden beri ama açamamış..Hattımı kendi telefonuna takmış pin kodumda yoktu Allahtan..Eşimi aradı haber verdi..Buluşacaklar eşimle teslim edecek sağolsun...Şarjı bitmezse bulunur vakit kaybetmeden karakola gidin geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sağolun..Iyi niyetli bir insan bulmuş Allahtan..Telefon önemli değildi benim için hattım ve içindeki bilgilerim çok önemliydi..Özelimiz sonuçta ve insan sinir oluyor başka birinin elinde olduğunu düşündükçe..Çok şükür bulundu..Demekki iyi insanlar hala var. Allah razi olsun. Sizede gecmis olsun, bende cok kafaya takarim birseyimi kaybetsem.
Evet haklısın ben bulsam öyle yapardım ama adam kurutma makinesiyle kurutmuş açmaya çalışmış ama açamamış inşallah çalışır :) Ama çalışmasada önemli değil yabancı birinin elinde değil ya o da yeter bana..Bozulmuş olsa bu kadar üzülmem ama kaybolma ve hırsızlık olaylarında insanın sinirleri bozuluyor..Sonuçta telefon özelimiz ve herşeyimiz var içinde...Oh çok şükür. Harika bir haber bu, çok sevindim. Telefonu alır almaz pirinç dolu bir kavanozun içine koy canım her ihtimale karşı. 24 saat orada kalsın sonra şarj et ve açmayı dene.
Çok teşekkür ederim sağolun..Iyi niyetli bir insan bulmuş Allahtan..Telefon önemli değildi benim için hattım ve içindeki bilgilerim çok önemliydi..Özelimiz sonuçta ve insan sinir oluyor başka birinin elinde olduğunu düşündükçe..Çok şükür bulundu..
İnternettten arastır linkler var inşallah telefonunda acıktır ıphone mi bul yoksa bulamazsınEvet telefonum Iphone ama icloud şifremi unuttum sıfırlayamıyorumda bilginiz varmı hiç
Kızlar telefonum bulundu haber vereyim dedim :) Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için..Adamın biri yolda bir su birikintisinin içinde bulmuş..Taksiden alan kişi kimse artık alıp bir köşeye atmış..Bulan kişi telefonu kurutmuş dünden beri ama açamamış..Hattımı kendi telefonuna takmış pin kodumda yoktu Allahtan..Eşimi aradı haber verdi..Buluşacaklar eşimle teslim edecek sağolsun...
Hadi gozun aydin.benim esimin tlfonu islanmisti.telefoncuya goturdu...iyiki kendiniz acmamissiniz deistiiiiii.bence sizde oyle yapin.nedenini bilemiyorum.aklimin bir kosesinde kalmis.Evet haklısın ben bulsam öyle yapardım ama adam kurutma makinesiyle kurutmuş açmaya çalışmış ama açamamış inşallah çalışır :) Ama çalışmasada önemli değil yabancı birinin elinde değil ya o da yeter bana..Bozulmuş olsa bu kadar üzülmem ama kaybolma ve hırsızlık olaylarında insanın sinirleri bozuluyor..Sonuçta telefon özelimiz ve herşeyimiz var içinde...
Sağol canım..Bende ıslandığı zaman açılmaması gerektiğini biliyorum ama bulan kişi kurutup açmaya çalışmış açamamış..Bozuldu telefon artık yenisini alıcam yada tamir olacak gibiyse servise vericem..Hadi gozun aydin.benim esimin tlfonu islanmisti.telefoncuya goturdu...iyiki kendiniz acmamissiniz deistiiiiii.bence sizde oyle yapin.nedenini bilemiyorum.aklimin bir kosesinde kalmis.
Bende panikledim eşime söyledimde erkek kafası işte sanki ne olacak mantığındaydı gitti aldı sorun yok çok şükür...sevindim ama eşiniz tek gitmesin bence..bana tuhaf geldi açıkçası ve kalabalık birde buluşsun
Teşekkür ederim canımTabii ki, özel birsey o. Gecmis olsun tekrar.
telefonun bulunmasına bende sevindim gözü aydın arkadaşın . pirinç dolu kavanoza koy demişsiniz ne işe yarıyor merak ettim kusura bakmayın bilgim olsun hiç duymamdım bunuOh çok şükür. Harika bir haber bu, çok sevindim. Telefonu alır almaz pirinç dolu bir kavanozun içine koy canım her ihtimale karşı. 24 saat orada kalsın sonra şarj et ve açmayı dene.
içindeki nemi alıyor pirinç, hani nemlenen tuz için tuzluğun içine de konur ya.telefonun bulunmasına bende sevindim gözü aydın arkadaşın . pirinç dolu kavanoza koy demişsiniz ne işe yarıyor merak ettim kusura bakmayın bilgim olsun hiç duymamdım bunu
Canım sıvı teması olannelektronik aletleri (cep telefonu, bilgisayar vs vs)pirinç ile dolu kavanoza gömeriz çünkü pirinç nemi tamamen emiyor.Aklında olsun, telefonunu lavaboya veya su birikintisi olan bir yere düşürdüğünde veya üzerine yanlışlıkla su döktüğünde en ideal çözümdür.telefonun bulunmasına bende sevindim gözü aydın arkadaşın . pirinç dolu kavanoza koy demişsiniz ne işe yarıyor merak ettim kusura bakmayın bilgim olsun hiç duymamdım bunu
Vay be iyi insanlarda varmışş uleyynnnKızlar telefonum bulundu haber vereyim dedim :) Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için..Adamın biri yolda bir su birikintisinin içinde bulmuş..Taksiden alan kişi kimse artık alıp bir köşeye atmış..Bulan kişi telefonu kurutmuş dünden beri ama açamamış..Hattımı kendi telefonuna takmış pin kodumda yoktu Allahtan..Eşimi aradı haber verdi..Buluşacaklar eşimle teslim edecek sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?