Çok acil yardım!!!

eee artık teliniz bir resmini atarsınızda bizde görürüz şu meşhur teli demi :)))))

Tşkler canım. Bu çok kişinin başına gelen bişey. Aklımdan çıkarmıcam iyi bir bilgi oldu :) özellikle benim oğlanlar çok telefon bozdu suya düşürerek

gözünüz aydın.
bulan kişi niye kenara atmış onu anlamadım
Yok canım bulan kişi kenara atmamış..Ben takside düşürdüm ama bulan adam yolda bir su birikintisinin içinde bulduğunu söylüyor..Bizim tahminimiz biri onu taksiden aldı sonrada dışarıya attı..Bu akıllı telefonların bulunabilme özelliği olduğu için belki korkup atmış olabilir..Çünkü ben takside düştüğüne yüzde yüz eminim..Bindiğimde takside telefonu kullandım cebime koydum..İndiğim zaman eşimi arayacaktım baktım telefon yok..İndiğim sokakta hemen yerlere baktım yoktu..Yani biri kesin onu taksiden alıp attı bir köşeye..

eee artık teliniz bir resmini atarsınızda bizde görürüz şu meşhur teli demi :)))))
Dün geceden beri pirincin içinde beklettim ama açılmadı..Bulan adam kurutma makinesi tutmuş üzerine açmaya çalışmış ama açamamış..Eşimde sabah tamire verdi akşama elimde olur inşallah o zaman atarım..

Vay be iyi insanlarda varmışş uleyynnn
Hiç umudum yoktu inan ki..İlk kaybolduğu gün belirli bir süre telefon açıktı aradığımızda çalıyordu..Daha sonra kapandı bende kesin kötü niyetli birinin eline geçti demiştim..Ama sağolsun bu bulan kişi Allah korkusu olan biri ki demek ki yardımcı oldu..Çünkü telefonu takside düşürdüğüme yüzde yüz eminim..Her kimse artık ya taksici yada arabaya binen müşteri onu bulmuş almış sonrada bir kenara atmış..Eşimle tahminimiz bence korktu telefon takibe alınmıştır falan diye ve vazgeçip attı..Çünkü bulan adam bizi aradığında eşim sordu taksidemi buldunuz diye hayır yol kenarında buldum su birikintisinin içinde dedi..Onu bu adamdan önce başka biri aldı ve attı eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…