Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yuse

Bir MELEK gördüm sanki
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
1.749
6
116
43
Adana
---Evli hanımlar lütfen fikir verin ikilemde kaldım
---Eşim şuan yolda ve ben ona nasıl davranmam gerek bilemiyorum...

-----1,5 aylık evliyiz...(4,5 yıllık beraberiz) evlendiğimizden beri hiçbir işine karışmadım.. hiç bi konuda tartışmadık. taşıyamayacağım yükün altına sokmadı beni.. aman yemek yapamıyosun vs gibi...( ki zaten yemeğe bile gelmeye vakti yok!! ) Evde yanlız sıkılıyorum diye laptop aldı.. bulaşık makinamı aldı.. opuyorumnanaktan

-----Tek sorunumuz beraber zaman geçiremiyor oluşumuzdu..bulunduğumuz yere açılan şube/ofisin başında duruyor.. ofisin açılması çok yakın.. 7/24 çalışıyor..
----üstelik en yetkili kendi olduğu halde kimseyi kırmamak için nerdeyse tüm işleri kendi üstleniyor..

----Geçen hafta 2 işçinin affedilmeyecek hatasını farketmiş ve telafi etmeye çalışmış. onlar gurbette çalışıyor çoluğu çocuğu var işinden olmasın diye..

----Ama bugün farkedilmiş ve esas suçlu işçi eşimi de suçlamış.. eşimin onun hatalarını örtbas etmenin karşılığını bu şekilde vermiş....

---Neyse bekleyiş sona erdi..Şimdi eşimin suçsuz olduğu anlaşılmış.....
görüşmeden çıkınca aradı çok yorgunum gelemem dedi..Dün gece yanlız kaldım evde...

Gelme..hatta hiç gelme dedim kapattım...
sadece beni evde yanlız bırakmaktan dolayı huzursuz olmasını istiyorum...

Az önce aradı geliyorum dedi (yollarda çok kötü ve teli kapatınca farkettim kar yağıyor şu anda) :gitme:

****Bi yanım destek ol üzme iyi davran diyor
****Bi yanımda yüz verme.. bu saate kadar senin uyarıları dinlemedi. başına bunlar geldi.... seni yanlız bıraktı bırak burnu sürtsün diyo..

( Benim ailem 300 km Onun ailesi 200 km uzakta yaşadığımız yerde kimsemiz yok)
Üstelik şimdi başka bi sorun daha var ama emin değilim

esınız allaha emanet olsun ama okadar zor sartlarda calıstıgını bıldıgınız halde sızınde alınganlık yapmanız ıyı olmamısdır..
henuz cok yenı evlısınız tebrık ederım..
esınızı huzursuz etmek yerıne ona guzelce evde tek kalmadınızı anlatmanız sızce daha ıyı olmazmı?..

Az önce geliyorum diye arayıp haber verdiğinde
ne istiyorsun dedim
SADECE HUZUR dedi...

Eşiniz sizi keyfinden yalnız bırakmamış, bakın adamcağız durmadan ekmek parası için çalışıyor. Birde üstelik iyilik yapıp kötülük bulmuş. Bu zor günlerinde yanında olmanız lazım. Kendi egolarınızı bırakın bir tarafa, bence destek olmanız lazım.
Eminim ki, çok yorgun (beynen ve ruhen) ve bitkindir, birde siz tavır yaparsanız çok yazık olur eşinize. Lütfen güleryüzlü olun, yarın yalnız kalmak istemediğinizi açıklarsınız.
Ayrıca bir insanın huyunu değiştiremezsiniz, siz ne kadar yapma desenizde eşinizin huyu bu, yardımseverlikten asla vazgeçmez.

evliliğiniz çok yeni,ne olursa olsun seni yalnız bırakmamalı bence.şimdiden bırakabiliyyorsa ilerde işleri bahane edip günlerce uğramayabilir.ben olsam kızardım.

işi çok stresli demek evde de siz üstüne gitmeyin bence
bazen alttan almak lazım
ben de burda herkesten uzaktayım eşimden başka hiç kimse yok benim eşiminde işleri çok stresli çok yanlız kalıyorum bu onun işi napıyım adamı bide ben mi stres ediyim

Teşekkür ederim :))
dedim ya hiç müdahale etmedim evlendiğimizden bu yana.. Halbuki herşeyiimizi paylaşırız..en iyi kankam..dert ortağıyız... Daha önce konuşur paylaşırdık.. bırakayım kendi başına neler yapabilir göreyim dedim..
Bırakmasaydım keşke

sıze tek dıcem su olur o kankalıgı dostlugu ortaklıgı bozmayın..hıc bısı ıcın..
ıcınızı kemırmeyın kendınızıde esınızıde uzmeyın hayat cok kısa..

Ne olucak ki arkadaşım yalnız kalsan, benim eşimde şehir dışında, yarın akşam yola çıkım diyor ama ben kal diyorum gece gizli buzlanma olabilir korkusuyla gece kal, sabah çık diyorum, bence yaptığınız yanlış, sonuçta tatile gitmedi, ne olur adama biraz destek olun.

Evli değilim ama sadece yazmak istedim
eşin sonuça senin yani sizin için çalışıyor kesinlikle ona çok iyi davranmalısın
yalnız kaldığındaki korkularını herşeyini ona en sakin zamanda anlat ki suçlu olma bırak gelsin bugün gayet güzel zaman geçirin yarın uygun bi dille en sakin şekilde durumu tekrar ona anlat emin ol anlayacaktır

Kendime güvenemediğimden size sormak istedim..çünkü
gerginim mantıklı karar veremiyorum.. kızabilirim...
ya da suçlu olduğu halde affedebilirim sırf sevdiğim için....

o yüzden size sadece hatasını değil benim için yaptıklarını da anlatıyorum ki olaya objektif bakın diye... a.s.

hımm canım yorgunum demiş ama yinede sizi kırmamış yola çıkmış

bence koşun mutfağa seveceği güzel bir tatlı birşey yapın. geldiğinde teşekkür edin. onsuz uyumak istemediğinizi söyleyin. makyaj yapıp süslenin. geldiğinde herşeyi güzel görsün. mutlu olsun.
stresten uzaklaştırın onu.:)

kaydirigubbakcemile5
Ayrıca başka bi sorun daha var ama yazmaya çekiniyorum... :asigim:

eşin zaten sıkıntılı sende üzerine gitme huzur istiyorum demiş zaten ayrıca şaşırdım adanaya kar yağmasına senelerimi orada gecirdim cunku hiç görmedim kar yagdıgını

bende onu sorucaktim bir sorun daha var demişsiniz diyecektim:)
bende bekarım gerçi ama belli ki esınız sizi kirmamak uzmemek için elinden geleni yapıyor er-ca nin da dediği gibi ona güzel bir seyler hazırlayın yorgunluğunu ve stresini üzerinden atması için yardımcı olun :) belli ki bunları hak eden bir esınız var:) tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum..

söle gelirken gebelik testi alsın
Leb demeden derler ya.. Saol şekerim işimi kolaylaştırdın :teselli:
Bugün olması gerekiyordu ama olmadı...Çünkü çok düzenlidir

Hertürlü belirti var ama o yok!!! bukadar kısa zamanda belli olurmu... Yoksa ben hamilelik topiğine gire çıka psikolojikmenmi etkilendim..
oysa ben buay hapa başlıycaktım.. Aşkımda hile yapıyodu zaten

ee onunda heyecanlanmasını şağlayacaksın:)) çok güzel... söyle yolunun üzerinde nöbetçi eczane var mı ki aşkım de..:)
varsa gebelik testi istiyorum dersin :) süperrrrkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…