esınız allaha emanet olsun ama okadar zor sartlarda calıstıgını bıldıgınız halde sızınde alınganlık yapmanız ıyı olmamısdır..
henuz cok yenı evlısınız tebrık ederım..
esınızı huzursuz etmek yerıne ona guzelce evde tek kalmadınızı anlatmanız sızce daha ıyı olmazmı?..
sıze tek dıcem su olur o kankalıgı dostlugu ortaklıgı bozmayın..hıc bısı ıcın..Teşekkür ederim :))
dedim ya hiç müdahale etmedim evlendiğimizden bu yana.. Halbuki herşeyiimizi paylaşırız..en iyi kankam..dert ortağıyız... Daha önce konuşur paylaşırdık.. bırakayım kendi başına neler yapabilir göreyim dedim..
Bırakmasaydım keşke
Ne olucak ki arkadaşım yalnız kalsan, benim eşimde şehir dışında, yarın akşam yola çıkım diyor ama ben kal diyorum gece gizli buzlanma olabilir korkusuyla gece kal, sabah çık diyorum, bence yaptığınız yanlış, sonuçta tatile gitmedi, ne olur adama biraz destek olun.
kaydirigubbakcemile5hımm canım yorgunum demiş ama yinede sizi kırmamış yola çıkmış
bence koşun mutfağa seveceği güzel bir tatlı birşey yapın. geldiğinde teşekkür edin. onsuz uyumak istemediğinizi söyleyin. makyaj yapıp süslenin. geldiğinde herşeyi güzel görsün. mutlu olsun.
stresten uzaklaştırın onu.:)
kaydirigubbakcemile5
Ayrıca başka bi sorun daha var ama yazmaya çekiniyorum... :asigim:
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
Leb demeden derler ya.. Saol şekerim işimi kolaylaştırdın :teselli:söle gelirken gebelik testi alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?