Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzüldüm..
Ama eşinize,üzmeyin adamı,bir de siz yıpratmayın.
Kırıcı olacak ama madem ilgi bekliyordunuz,sabah 8 akşam 17:00 bir memurla evlenecektiniz.
bu adamı seviyorsunuz ve yalnızlıkta bu sevdaya dahil..
Atilla ilhan mı yokladı ne,rahmetli :))

arkadasım illa soracam adanadamı oturuosun deilse hayır demen yeterli çünkü şaşırdım ya gercekten kar yagıo demişsin
canım stresli oldugundan gecikmiş olabilirmi acaba hertürlü belirti derken mide bulantısı flnmı

eşin zaten sıkıntılı sende üzerine gitme huzur istiyorum demiş zaten ayrıca şaşırdım adanaya kar yağmasına senelerimi orada gecirdim cunku hiç görmedim kar yagdıgını

Bende hayatımda ilkkez kar görüyorum

dedim ya ailemden 300km uzakta yaşıyoruz diye... K.maraşın ilçesinde yaşıyoruz :gitme: ...
Hala bilgilerimi değişmemişim.. <<Gelin olacak>> yazıyor hala!! lülülülülülü

canım stresli oldugundan gecikmiş olabilirmi acaba hertürlü belirti derken mide bulantısı flnmı

pardon yanlış ifade ettim kendimi yani regl için herşey uygun ama regl yok...

Sadece şunu merak ediyordum.. ilk regl olunmadığında kaç aylık hamile olunuyo :)
Umarım çocuğu olan arkadaşlar sorumu anlamıştır kaydirigubbakcemile3

ee onunda heyecanlanmasını şağlayacaksın:)) çok güzel... söyle yolunun üzerinde nöbetçi eczane var mı ki aşkım de..:)
varsa gebelik testi istiyorum dersin :) süperrrrkaydirigubbakcemile2

Katılıyorum size ortam da yumuşar olumunekankayizsmile

sanırsam bazı regl belirtileri hamilelik belirtiside olabiliyor tam emin deilim ama cnm stresten fln olabilirmi acaba ya istiomusun bebiş:kedi:

ee onunda heyecanlanmasını şağlayacaksın:)) çok güzel... söyle yolunun üzerinde nöbetçi eczane var mı ki aşkım de..:)
varsa gebelik testi istiyorum dersin :) süperrrrkaydirigubbakcemile2

Yok olmaz Başka şekilde duymalı :)
hem daha ciddi bişi yokki :)

Katılıyorum size ortam da yumuşar olumunekankayizsmile

Ortam sayenizde yumuşadı ..Teşekkür ederim hepinize :)
Kızgın olan benim sadece..
Telefonda öyle bi sesi vardı ki Başkasının koynundan gelse yada ADOLF HİTLER gibi suçu olsa yine affederdiniz :)
( daha gelmedi..hala yolda antepten geliyo )

bence de kötü davranma istediği sadece huzursa huzur bulsun ki aynı durumda kalırsa bir daha aman gidince ne oluyor kafamı ütülüyor gitmiyorum artık demesin :) bence emin olmadan heyecanlandırma adamı sonra hayal kırıklığı yaşamasınn

sanırsam bazı regl belirtileri hamilelik belirtiside olabiliyor tam emin deilim ama cnm stresten fln olabilirmi acaba ya istiomusun bebiş:kedi:

Beraber zaman geçiremiyoruz demiştim ya... Ben bu yaz başbaşa olup eğlenelim... yazdan sonra olsun diyorum..

Ama aşkım 4 ohaoldumsmile çocuk için bi yerden başlanmalı diyor... Başbakanı dinlemeliymişiz büyük sözü naniknanik

E nezaman hesaplaşacaz halledecez? kzıgınken çok korkar benden klava: sakinkende sözümü dinletemem laelaelaelaelae biraz ciddi olduğumu anlasın istiyorum..

kapı

Açılıma bak :lepi:

Son düzenleme:
bütün mesajları okuyamayacağım ama ilk mesajınıza göre yazıyorum. sonuçta iş yüzünden gelemiyormuş aldatma falan olsa başka ama bence rahat bırakın gerçekten evde huzuru buldukça eve daha istekli gelecektir.

taaaa nerelerden kalkmış geliyor adam gerçekten o gelene kadar sürer mi sinirin??
bu sefer de halletmeyin yahu huzuru sende bulsun olmazsa daha sonra gerektiğince söylersin korkutma sakın :)

Geldi!! yemeğini hazrladım... meyvesini soyup koyarım... muzlusütünüde veririm benden bukadar... :dilcikar: yasakkelime
Nötrüm şuan .. Hamle bekliyorum .. sositososito
Sayfayı ya saklayım yada kapatim..yoksa hamile sanacak cidden.. ogün balık yedim midemiş bozdu 1hafta dilinden kurtulamadım.. hihoyyyt

( atv de şuan kız :
bıyıksız baba olmazki diyo
aşkımda : oyüzden baba olamıyorum diyo :)) 1,5 değil 15 yıllık evliyiz sanki :) )

Hepinize teşekkür ederim..Pozitif yönlendirdiniz beni :) BOŞAN :sm_cool: diyen olmadı (Şaka tabi ruh halimi anlayın işte lülülülülülü )

2-3 gün içindede aynı durum devam ederse test ederim..

Bu arada esas sorumu kimse cvplamadı
regl olmadığın an kaç aylık hamile olunuyo...
yani 1mi 3mü ..kaç aylıkken reglden kesilliyo kadınlar? :kedi:

(yani 2+ üstü ise ben boşa şüphelenmeyim diye soruyorum)

Son düzenleme:
onuda ben cevaplayayim regl olman gerektigi gunde olmadiysan 4 haftalik hamile oluyorsun son adet baslangic tarihin nedir?
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com verdigim linke tiklayip son adetinin baslangic gununu yazarsan otomatik hesapliyor

Son düzenleme:
acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:

acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:

dunyadan bı haber başbakanımız var :)))) ne kadar komik di mı..bu devirde 4 cocuk bakmak...trajikomik haldeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…