eşin zaten sıkıntılı sende üzerine gitme huzur istiyorum demiş zaten ayrıca şaşırdım adanaya kar yağmasına senelerimi orada gecirdim cunku hiç görmedim kar yagdıgını
canım stresli oldugundan gecikmiş olabilirmi acaba hertürlü belirti derken mide bulantısı flnmı
ee onunda heyecanlanmasını şağlayacaksın:)) çok güzel... söyle yolunun üzerinde nöbetçi eczane var mı ki aşkım de..:)
varsa gebelik testi istiyorum dersin :) süperrrrkaydirigubbakcemile2
pardon yanlış ifade ettim kendimiyani regl için herşey uygun ama regl yok...
Sadece şunu merak ediyordum.. ilk regl olunmadığında kaç aylık hamile olunuyo :)
Umarım çocuğu olan arkadaşlar sorumu anlamıştır kaydirigubbakcemile3
ee onunda heyecanlanmasını şağlayacaksın:)) çok güzel... söyle yolunun üzerinde nöbetçi eczane var mı ki aşkım de..:)
varsa gebelik testi istiyorum dersin :) süperrrrkaydirigubbakcemile2
Katılıyorum size ortam da yumuşar olumunekankayizsmile
sanırsam bazı regl belirtileri hamilelik belirtiside olabiliyor tam emin deilim ama cnm stresten fln olabilirmi acaba ya istiomusun bebiş:kedi:
bence de kötü davranma istediği sadece huzursa huzur bulsun ki aynı durumda kalırsa bir daha aman gidince ne oluyor kafamı ütülüyor gitmiyorum artık demesin :) bence emin olmadan heyecanlandırma adamı sonra hayal kırıklığı yaşamasınn
Beraber zaman geçiremiyoruz demiştim ya... Ben bu yaz başbaşa olup eğlenelim... yazdan sonra olsun diyorum..
Ama aşkım 4 ohaoldumsmile çocuk için bi yerden başlanmalı diyor... Başbakanı dinlemeliymişiz büyük sözü naniknanik
Hepinize teşekkür ederim..Pozitif yönlendirdiniz beni :) BOŞAN :sm_cool: diyen olmadı (Şaka tabi ruh halimi anlayın işte lülülülülülü )
2-3 gün içindede aynı durum devam ederse test ederim..
Bu arada esas sorumu kimse cvplamadı
regl olmadığın an kaç aylık hamile olunuyo...
yani 1mi 3mü ..kaç aylıkken reglden kesilliyo kadınlar? :kedi:
(yani 2+ üstü ise ben boşa şüphelenmeyim diye soruyorum)
acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:Beraber zaman geçiremiyoruz demiştim ya... Ben bu yaz başbaşa olup eğlenelim... yazdan sonra olsun diyorum..
Ama aşkım 4 ohaoldumsmile çocuk için bi yerden başlanmalı diyor... Başbakanı dinlemeliymişiz büyük sözü naniknanik
acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?