Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım 8 haftalık hamile olmuyorsun eğer günün 3-4 gün geçtiyse 4,5 haftalık hamile oluyorsun eğer 1 hafta geçtiyse 5 haftalık oluyorsun senin günün ne kadar geçti ki

acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:

Yok 4 olduğunu duymadım ama.. eşimin işine öyle geliyo :) 2+2 olmalı, alsanaalsanasmile 1de bizden başbakana kıyak olcakmış kaydirigubbakcemile3
( Bende aynen başbakan maaş bağlıyacaksa neden olmasın diyorum :) )

son adet baslangic tarihin nedir?

hayır canım 8 haftalık hamile olmuyorsun eğer günün 3-4 gün geçtiyse 4,5 haftalık hamile oluyorsun eğer 1 hafta geçtiyse 5 haftalık oluyorsun senin günün ne kadar geçti ki

Geçen ay 21inde oldum düğünden 16 gün sonra yani.
18-21 arası olmam gerekiyordu. Size komik gelebilir 1-2 gün geçince şüphelenmem.....ama bu benim ilk.... O yüzden biraz telaşlanıp soruyorum.. Filmlerden başka bi tecrübem yok bu konu hakkında :) Aileden kimseyede sormak istemiyorum telaş edip sevinmesinler diye..

Eşim Zaten gece yatar yatmaz kontrol edip tahmin etti... Seni senden iyi biliyorum diyo...Sabaha kadar bebişlerim diye sevdi :CüvCüv:

çok hoşmuş eşiniz
sabaha kadar bebişlerim dedi demek
1 hafta daha bekle eğer olmazsan
test yap
ya da 2-3 gün sonra kanda belli olur

gecen ay dedigin aralik ayiysa eger 4 hafta 4gunluk hamilesin...muhtemel dogum tarihide 27 eylul gozukuyor..tabi eger hamileysen sen bi test yap emin ol...

gecen ay dedigin aralik ayiysa eger 4 hafta 4gunluk hamilesin...muhtemel dogum tarihide 27 eylul gozukuyor..tabi eger hamileysen sen bi test yap emin ol...

Mevsim dönüşü hariç reglim şaşmaz..
5 aralık düğünümüz. 21 aralık regl ...
Beklemekten başka çarem yok..

27 eylül teraziymiş şimdi baktım.. Ayrıca ben bebeğim benim gibi koç burcu olsun istiyordum (koçlar en iyileri kendi zannederler ya..bana göre en iyisi benim burcum :)))

Bu arada siteden eşimin günlük falına baktım kafamçokkarıştı

Yahu bu kadar olmaz..hiç inanmam ama baksanıza nerdeyse tamamen doğru :) eşimin bu günlük falı...

İşinizle ilgili karar verirken iş arkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz. Kendisini ihmal ettiğinizi sanabilir. Bundan dolayı aranızda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ımkanınız varsa kendınzıe guvenıyosanız 12 tane dahı yapabılırsınız
ama basbakanın 3 cocuk sozune cok karsıyım :umursamaz:
hayır dogurmak marıfet degılkı
ama hakkınızda hayırlısı olsun dılerım saglıcakla annelıgınızıde oluropuyorumnanaktan

ımkanınız varsa kendınzıe guvenıyosanız 12 tane dahı yapabılırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun dılerım saglıcakla annelıgınızıde oluropuyorumnanaktan

Teşekkür ederim..Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
bana göre 1 tane yeter... Psikolojik gelişim açısından uygun değilmiş tek çocuk

idrar testi yap direk çıkar..

çok hoşmuş eşiniz
sabaha kadar bebişlerim dedi demek
1 hafta daha bekle eğer olmazsan
test yap
ya da 2-3 gün sonra kanda belli olur

Dün çarşı dönüşü s.ocağına uğradım. Doktora utana sıkıla derdimi anlattım. Doktor hanım (üst komşumuz) idrar testi istedi.

Test pozitif çıktı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Yanlız %100 sonuc için kan testi yaptırmam gerekiyormuş o yüzden kimseye söylemedim. sadece annem biliyo. beraber gittik diye

Dr bana folik asit verdi. onu kullanıyorum şuanda :CüvCüv:

Eşimin ablası gelecek hafta sonu onlar gitsin Eşime haberi sonra vericem..

Ama nasıl vereyim bilmiyorum...
Varmı bi fikri olan?

NASIL DUYMALI BABA OLACAĞINI?

Gözün aydın canımmm opuyorumnanaktan Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah :CüvCüv:yerimseniben

Gözün aydın canımmm opuyorumnanaktan Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah :CüvCüv:yerimseniben

Amin sağolasın :) Hayırlısıyla darısı isteyenlere inşallah!
Nasıl haber versem acaba Eşime :) yokmu fikri olan hihoyyyt

Hiç ummadığı bir anda eşinin elini tut karnına koy,ne hissediyorsun diye sor :asigim:....

Hayırlı olsun canımmm.Çok sevindim.Bence iki tane çorap,patik şekilli mum,yada pempe mavi yün al.Sence hangisi olur aşkım de.Elini bu arad karnına koy.Yada bebeğinin ağzından bir mektup yaz yastığının üstüne koy.Ay seçenek çok yaa ne mutlu size

benim şöyle bir fikrim var. süper bir masa hazırlayıp masa da ki herşeyin bebek figürlü olması..

:) onları görünce hetecanlanacak ve tahmin edecektir:))

tebrikler canım güzel bir masa hazırla 3 kişilik merak edip soracaktır misafirmi geliyor işte ozaman söyle

Sağolun kızlar :)

Dayanamadım organizasyon yapmayı beklemeden söyledim

Hanımın çiftliğinde hanım hamile
Eşimin arkadaşı aradı şakayla sordu
Ve en önemlisi 1-2 yerden iş teklifi aldı iş değiştirecek oyüzden planlarını ona göre yapmalı..
Durmadan gözümün içine bakıp gülüyordu

Bu gece böyle bikaç olay daha üst üste gelince bende söyledim dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…