acılım 4 mu oldu basbakan cok hızlı ılerlıyo kendısı bakıcak sanırım cocuklara!:umursamaz:
son adet baslangic tarihin nedir?
hayır canım 8 haftalık hamile olmuyorsun eğer günün 3-4 gün geçtiyse 4,5 haftalık hamile oluyorsun eğer 1 hafta geçtiyse 5 haftalık oluyorsun senin günün ne kadar geçti ki
Geçen ay 21inde oldum düğünden 16 gün sonra yani.
18-21 arası olmam gerekiyordu. Size komik gelebilir 1-2 gün geçince şüphelenmem.....ama bu benim ilk.... O yüzden biraz telaşlanıp soruyorum.. Filmlerden başka bi tecrübem yok bu konu hakkında :) Aileden kimseyede sormak istemiyorum telaş edip sevinmesinler diye..
Eşim Zaten gece yatar yatmaz kontrol edip tahmin etti... Seni senden iyi biliyorum diyo...Sabaha kadar bebişlerim diye sevdi :CüvCüv:
gecen ay dedigin aralik ayiysa eger 4 hafta 4gunluk hamilesin...muhtemel dogum tarihide 27 eylul gozukuyor..tabi eger hamileysen sen bi test yap emin ol...
gecen ay dedigin aralik ayiysa eger 4 hafta 4gunluk hamilesin...muhtemel dogum tarihide 27 eylul gozukuyor..tabi eger hamileysen sen bi test yap emin ol...
ımkanınız varsa kendınzıe guvenıyosanız 12 tane dahı yapabılırsınızYok 4 olduğunu duymadım ama.. eşimin işine öyle geliyo :) 2+2 olmalı, alsanaalsanasmile 1de bizden başbakana kıyak olcakmış kaydirigubbakcemile3
( Bende aynen başbakan maaş bağlıyacaksa neden olmasın diyorum :) )
ımkanınız varsa kendınzıe guvenıyosanız 12 tane dahı yapabılırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun dılerım saglıcakla annelıgınızıde oluropuyorumnanaktan
idrar testi yap direk çıkar..
çok hoşmuş eşiniz
sabaha kadar bebişlerim dedi demek
1 hafta daha bekle eğer olmazsan
test yap
ya da 2-3 gün sonra kanda belli olur
Gözün aydın canımmm opuyorumnanaktan Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah :CüvCüv:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?