senin ne yazdi bilmiyorum tup yorumlari okumadim canim ama ben senin actigin konu hakkinda cabuk kapatilmis bir konu olarak goruyorum (senin namina) tatlim insallah hersey yolundadir hayatinda yerimseniben
senin ne yazdi bilmiyorum tup yorumlari okumadim canim ama ben senin actigin konu hakkinda cabuk kapatilmis bir konu olarak goruyorum (senin namina) tatlim insallah hersey yolundadir hayatinda yerimseniben
Tşk ederim opuyorumnanaktan O gece çözmem gereken bi sorun vardı arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar.. Sakinleştirip (eşimle) tartışma çıkmasına engel oldular..
****** 1457 msjın var......... sen sitenin piri olmuşsundur. kaydirigubbakcemile5 Var böyle provakotörler aramızda... Üyeler birbirine düştükçe seviniyor.. kötükedihüso ***** bikaç msjla burayı karıştırmaya çalıştılar ama beceremediler...sende msj silindiği için göremedin sanırım..
Ben o mesaja istinaden cvp yazdığını düşünmüştüm :) "yetkililer ilgileniyor merak etmeyin" demek istedim...
valla kusura bakma balım belki istediğin cevabı veremiycem sana
ama benim fikrim şudur ki böyle dürüst ahlaklı temiz bir eşi öp başının üstüne koy
herşey yoluna girer sen içini ferah tut daha çok yenisiniz
Çok şükür işle ilgili sorunları çözüldü... Akşam 7de gelmeye çalışıyo Dün/c.tesi öğlen geldi... bugün tam gün tatil opuyorumnanaktan
Dün eve geldiğinde : Bugün benim bayramım dedim...
Varlığından ne kadar mutlu olduğumu hissetti devamlı gülüşümden..Oda mutlu oldu :) Zaten bebeğimiz olacağını öğrendiğinden beri bi başka mutlu :CüvCüv: Boyu 2 mm olan bebeğimizi gelip gidip seviyo