Anladım canım :) sen bir duş al yada balkona falan çık bi nefes almak iyi gelecekEvet sanki sepsert birsey gibi tab göğüs kaburgaların bittiği yerde ortada sıkıntıdan catlıycam
bır dua okusanBalkona çıktım duş aldım uyuyabilsem uyuyamıyorum ki değişiklik bile olmadı aynı yerde
Usütmüş olabilirsin. Reflu olabilir. Hafif midene dokunmayacak şeyler ye. Nefes egzersizleri yap. Mümkün olduğu kadar sıcak tut üst bedenini ve çık açık havada gez biraz derin nefes alarakDuş alıp zorda olsa uyudum arkadaşlar biraz daha iyiyim ama hala var o rahatsızlık
bir şey mi canınızı sıkıyor,kendinize itiraf edemediğiniz bir stres yaşıyor olabilirsiniz...aslında bu durum,sıkıntısı olan bazı insanların yaşadığı sorunlara benziyor. mesela o his boğazda da olabiliyor.yumru gibi yutkunsanda gitmeyen. nefes almakta güçlük çekiyormuşsun gibi histe oluyor.herkeste değişik. belki yaşadığınız bir olay,ya da duyduğunuz bir bir olay,siz farkında olmasanız da sizi etkilemiş olabilirDuş alıp zorda olsa uyudum arkadaşlar biraz daha iyiyim ama hala var o rahatsızlık
Dusu balkonda mi aldinBalkona çıktım duş aldım uyuyabilsem uyuyamıyorum ki değişiklik bile olmadı aynı yerde
Şekerli leblebi tozuuuu. .çok alemsin sen vallahi çok güldüm bunaDusu balkonda mi aldinusutursun gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?