- 5 Ocak 2025
- 54
- -87
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir iki gün içerisinde düzelecekMerhaba, hesabımda takipçi sayım sıfır görünmesine rağmen arkadaşlarım beni takip ediyor.
Dondurulmuş hesaplardan 400 hesap çıkardım hızlıca bu hale geldi olabilir mi
Evet 0 takipçi gösteriyor ama aslında arkadaşlarım takip ediyorBir anda 400 takipçi çıkarttığınız için öyle gözüküyor olabilir. Bir başkasının hesabından bakın profilinize, aynı mı gözüküyor ?
Sizde de oldu mubir iki gün içerisinde düzelecek
Kaç gün oldu sizin hala aynı mı ve yardım merkezinden ulaştınız mıKötü bir haberim var eğer instagram politikaları değişmediyse düzelmeyecek. Bana da aynısı olmuştu çünkü ben de yüklü kişiyi çıkarttım sizin kadar olmasa da ve bir şekilde şüpheli buldu sizin gibi 0'a indi ve düzelmedi.
Çabuk elinizdeki tüm işi bırakın ve benim hesabıma bakın tweetleri gibi olmuşo sizin takip ettikleriniz.
Ayrıca bunun neresi çok acil ?
Çabuk elinizdeki tüm işi bırakın ve benim hesabıma bakın
Sana acil gelmeyebilir ama kimse senden aciliyet izni almak zorunda değil. Herkesin dünyası seninki kadar sığ olmayabilir.Çabuk elinizdeki tüm işi bırakın ve benim hesabıma bakın tweetleri gibi olmuş
Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsunGerçekten instagram hesabınızdaki takipçi sayınızla ilgili soru sorarak ne kadar entelektüel ve derin dünyaya sahip olduğunuzu gösterdiniz bize teşekkürler.
Dzelme durumu varmı sizceBir an da 400 takipçiyi çıkarmaz ,sınırlama getirir 24 saatlik o zaman dolunca tekrar çıkarmaya devam edersiniz ancak yüksek sayıda takipçi çıkarmayı olağan bir şey olarak saptayıp hesabınız askıya alınabilir
Aciliyeti varmış demişsin, demek ki senin için en acil şey mantık ve saygı eksikliğini gidermek. Ciddiyetimle dalga geçmeye çalışman, senin ne kadar acil bir şekilde olgunlaşman gerektiğinin kanıtı. Bu kadar geri zekâlılıkla dünya mı kurtarılır, merak ediyorum doğrusu.Aciliyeti varmış gerçekten... Ya acil cevap verilmeseydi ve dünya capinda kaos falan çıksaydı mazallah... Allah korudu hepimizi.![]()
Kızlar yetişmiş, biz de bekliyoruz senin gibi acil durumlara laf yetiştirecek adamları. Ama galiba hala nerede olduğunun farkında değilsin.”Ayh yetişemedim, geç kaldım diye mahvoldum neyseki kızları yetişmiş bu acil duruma Yarabbi Şükür![]()
Ah zavallım, Instagram dışında sosyal hayatın yok değil mi.? Üslubun, kalitesizliğin, saygısızlığın durumunu gayet net gösteriyor zatenAciliyeti varmış demişsin, demek ki senin için en acil şey mantık ve saygı eksikliğini gidermek. Ciddiyetimle dalga geçmeye çalışman, senin ne kadar acil bir şekilde olgunlaşman gerektiğinin kanıtı. Bu kadar geri zekâlılıkla dünya mı kurtarılır, merak ediyorum doğrusu.
Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun