Çok acilll instagramdan anlayan baksın çok acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
Güler sanırım ici dolu olan tek sensin, biz bu aciliyeti anlamadığımiz için boş tenekeyiz sorry senin kadar dolu olamadık

Ah zavallım, Instagram dışında sosyal hayatın yok değil mi.? Üslubun, kalitesizliğin, saygısızlığın durumunu gayet net gösteriyor zaten :KK51:
Sosyal hayatımın nasıl olduğu seni ilgilendirmez; senin derdin sadece başkalarının hayatına burnunu sokmak ve laf üretmek. Kendi hayatını toparlayamayanların, başkalarının sosyal hayatı hakkında konuşması kadar komik bir şey yok. Önce kendine çeki düzen ver, sonra laf at!

Ayrıca şimdi sana buradan sosyal hayatımda bir fotoğraflar atarım ömrünün hayatım boyunca gitmediğim yerleri görünce öyle bir taraflarından kabarcıklar çıkarıverirsin Instagram benim için tabii ki her şeyden çok önemli çünkü on yıllık geçmişim var hadi şimdi yallah

Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun

Bu kadar cümleyi nasıl kurabildin arka arkaya hepsi hakaret içerikli. ChatGPT? 😂

nightwish_black nightwish_black bu mesajı şikayet edin, dava açın lütfen. Erinmeyin, çok zor değil. Böylelerinin akıllarına her geleni söyleyemeyeceklerini öğrenmesi gerekiyor.
Instagram dışında sosyal hayatı olmayanlara dava açsam acaba yanlışlıkla Et ve Balık Kurumuma giderler mi kafamda deli sorular 😄

Güler sanırım ici dolu olan tek sensin, biz bu aciliyeti anlamadığımiz için boş tenekeyiz sorry senin kadar dolu olamadık
İçin doluymuş, hah! Senin gibilerin aklı boş olduğu için, dolu olanları gördüğünde kabız oluyorsun. Boş teneke bizsek, senin gibiler ancak pas tutmuş çöp kutusunun içi olursunuz. Gel de hala laf at!

Instagram dışında sosyal hayatı olmayanlara dava açsam acaba yanlışlıkla Et ve Balık Kurumuma giderler mi kafamda deli sorular 😄
Senin gibi sosyal hayatla alakası olmayanlar önce kendi kafalarındaki karmaşayı çözsün, sonra dava açmaya kafa yorsun. Et ve Balık Kurumu falan değil, bence seni oraya değil, kafa doktoruna göndermek lazım 😅😅😅😅

Yanında aklı selim biri vardır inşallah doğru yere götürecek. Bu gidişle bir değil birkaç dava gelecek gibi görünüyor.

Yanında aklı selim biri vardır inşallah doğru yere götürecek. Bu gidişle bir değil birkaç dava gelecek gibi görünüyor.
Valla yanındakiler bu güne kadar psikiyatriye götürmedilerse hiç doğru yere götüreceklerini sanmıyorum 😄

Valla yanındakiler bu güne kadar psikiyatriye götürmedilerse hiç doğru yere götüreceklerini sanmıyorum 😄
Psikoloğa gitsem senin gibileri görürüm canım o yüzden orayı tercih etmiyorum. Kendiyle mücadele edenlerle dolu o ortamda, senin gibiler daha da kafayı yiyor, biz sağlam kalalım ahahhah😅

Senin gibi sosyal hayatla alakası olmayanlar önce kendi kafalarındaki karmaşayı çözsün, sonra dava açmaya kafa yorsun. Et ve Balık Kurumu falan değil, bence seni oraya değil, kafa doktoruna göndermek lazım 😅😅😅😅
Yalnız Et ve Balık Kurumu cidden senin için doğru yer olabilir, biraz protein girsin bünyene de kafan çalışsın kız 😄

Noluyo len burda 😑
IMG_8281.webp

Zekanı ortaya serdin yeterince bana kalırsa. Susmaya ne dersin?
Susturmak tercihimdir. Sen bi işine baksana ayrıca senin burda olman şuan daha büyük bi soru işareti yarattı kafamda 😅😅
Kadınlar matinasına falanda gidiyorsundur sen şimdi 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X