Kaç gün oldu sizin hala aynı mı ve yardım merkezinden ulaştınız mı
O hesabım gitti benim maalesef yardıma mı yazmadım neler yapmadım düzelmedi. Şüpheli görüyor instagram artık kuralları çok sıkı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün oldu sizin hala aynı mı ve yardım merkezinden ulaştınız mı
Arkadaş et ve balık kurumu önermiş, ben direkt balık öneriyorum. Belli ki fosfor yoksunluğuna girmişsin, algıların kapanmış.Susturmak tercihimdir. Sen bi işine baksana ayrıca senin burda olman şuan daha büyük bi soru işareti yarattı kafamda
Kadınlar matinasına falanda gidiyorsundur sen şimdi![]()
Aşkım konu Instagram hesabım 400 takipçi çıkardım dondurulmuş hesaplardan bir anda takip düştü ama aslında arkadaşlarım hala beni takip ediyorlar sadece görünmüyor ban falan mı yedim ya da daha önce yiyenler böyle bir sorunla karşılaşlar sorununu çözebil çalışıyorum cahillerden fırsat bulursamOlay ne konu ne açık olan ne
Zekanı ortaya serdin yeterince bana kalırsa. Susmaya ne dersin?
Hatırlat da bir sonraki bayramda Kurban bağışı yapalım yazık sevaptırönce kendi aklını besle, o zaman belki lafın bir anlamı olur![]()
Fosfor değil, senin beynin eksik çalışıyor, onu da balık tutamaz.Arkadaş et ve balık kurumu önermiş, ben direkt balık öneriyorum. Belli ki fosfor yoksunluğuna girmişsin, algıların kapanmış.
Olur canım sen kurban başını yap ben de senin zekasızlığın için kurban bağışı yaparım az buçuk zekasızlığına merhamet edelim bariHatırlat da bir sonraki bayramda Kurban bağışı yapalım yazık sevaptır![]()
Çabuk elinizdeki tüm işi bırakın ve benim hesabıma bakın tweetleri gibi olmuş
Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
nightwish_black bu mesajı şikayet edin, dava açın lütfen. Erinmeyin, çok zor değil. Böylelerinin akıllarına her geleni söyleyemeyeceklerini öğrenmesi gerekiyor.
Canım hadi chatgpt robotik ve tercüme kokan bir dille bazen ne dediğine bakmadan cümleleri sıralıyor da sen ne okuduğuna bakmadan mı kopyala yapıştır yapıyorsun?İçin doluymuş, hah! Senin gibilerin aklı boş olduğu için, dolu olanları gördüğünde kabız oluyorsun. Boş teneke bizsek, senin gibiler ancak pas tutmuş çöp kutusunun içi olursunuz. Gel de hala laf at!
Gitmemişin işte sen de. Ömrümün hayatım boyunca gitmediğim diyorsun?Ayrıca şimdi sana buradan sosyal hayatımda bir fotoğraflar atarım ömrünün hayatım boyunca gitmediğim yerleri
sen bence önce bir Kızılcık Şerbetinden falan başını kaldır Walking Dead izle Negan’ı tanı öyle her üyeye erkekmiş muamelesi yapma, sonra bağış yapmayı düşünürsün. Malum onu da şimdi Ateistler Cemiyetine falan yaparsın.Olur canım sen kurban başını yap ben de senin zekasızlığın için kurban bağışı yaparım az buçuk zekasızlığına merhamet edelim bari![]()
Aklımda tek soru var, maazallah bu Instagram kapansa oksijen desteğiniz hazır mı ? Allah muhafaza öyle bir durumda nefes alabileceğinizi düşünmüyorum. YazıkKızlar yetişmiş, biz de bekliyoruz senin gibi acil durumlara laf yetiştirecek adamları. Ama galiba hala nerede olduğunun farkında değilsin.”
Chatgbt girmiş, bana hakaret içerikli cool ve havalı görüneceğim kavgada söyleyeceğim cümleleri yaz demiş, sonuç bu kadar olmuş işte.Canım hadi chatgpt robotik ve tercüme kokan bir dille bazen ne dediğine bakmadan cümleleri sıralıyor da sen ne okuduğuna bakmadan mı kopyala yapıştır yapıyorsun?o "takipçi sayım sıfır oldu aşko" yazan kızın yazacağı türden cevap mı bu Allah aşkına?
Gitmemişin işte sen de. Ömrümün hayatım boyunca gitmediğim diyorsun?
Önce bi yazabil de sonra burada hakaret etmeye gel, böyle komik oluyor.
Ben halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artıklütfen üşenme
öğrencisin diye hatırlıyorum baroya git yardım iste
en azından bi savcıya çağrılsın bi tazminat ödesin bi ödeme korkusu yaşasın
kendi profiliyse dış ve iç güzelliğin önemini de anlamış bulunduk
çevremde şöyle bir insan barınamaz
yüzüne bile bakmam
yüzü güzel olsa ne yazar
on yıldır bu işle uğraşan böyle şeyleri profosyonel yaparSosyal hayatımın nasıl olduğu seni ilgilendirmez; senin derdin sadece başkalarının hayatına burnunu sokmak ve laf üretmek. Kendi hayatını toparlayamayanların, başkalarının sosyal hayatı hakkında konuşması kadar komik bir şey yok. Önce kendine çeki düzen ver, sonra laf at!
Ayrıca şimdi sana buradan sosyal hayatımda bir fotoğraflar atarım ömrünün hayatım boyunca gitmediğim yerleri görünce öyle bir taraflarından kabarcıklar çıkarıverirsin Instagram benim için tabii ki her şeyden çok önemli çünkü on yıllık geçmişim var hadi şimdi yallah
yazzıkGitmemişin işte sen de. Ömrümün hayatım boyunca gitmediğim diyorsun?
buraya da isterizBen halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık![]()