• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ACİLLL negatif mi pozitif mi anlamadım arkadaşlar, yardım!

şimdi hastaneden geldim kan testimin sonucu bhcg yani 259 çıktı cumartesi tekrarlıcaz bakalım çok mutluyum

ay canım çok sevindim, dolana dolana seni arıyorum ofline göründün hep cnm, inşallah benimde sonucum güzel olur, ben bekliycem cumayı nasılsa az kaldı....

canim nisan topigine yazdim sana:)) Insallah pozitif sonucun :nazar: kan verdim bende daha 9.gun hemi de donmusembriyoydu hemi de ikinci gun embroydu ama yeterrrrrrr ulennnnnn olup dayanamadim verdim kan:))))))))))

canim nisan topigine yazdim sana:)) Insallah pozitif sonucun :nazar: kan verdim bende daha 9.gun hemi de donmusembriyoydu hemi de ikinci gun embroydu ama yeterrrrrrr ulennnnnn olup dayanamadim verdim kan:))))))))))

bence sende hamilesin kızımmmmmmmmmmalkisalkisalkis:dance:

kızlar bugün sabah saat 5te test yaptım, bekle bekle zaman geçmedi tabi, tek çizgi gördüm, belki 3 belki 5 dk falan beklemişimdir, negatif olduğunu düşündüm ve üzülerek gözlerim dolu dolu gittim yatağıma yattım, eşimde anlamış test yaptığıımı sonucu onada söyledim üzüldü çok inanmıştı o olacağına, gitti teste baktı negatif olduğunu gördü, yatağımıza yattık, sağlık olsun dedik, birbirimize sarıldık teselli etmeye çalıştık ama çok üzüldük, saat 6buçukta işe gitmek için hazırlanmaya başladığımda teste sonkez bidaha bakıyım dedim ve silik çizgiyi gördüm, ama inanamadım, ve anlamadım pozitifmi negatifmi, acaba çizgi nezaman çıkmıştı, ben olumsuz zannedip yatağıma döndüğümdemi yoksa daha uzun bir süredemi, bana akıl verin arkadaşlar, normal kan testi günüm cuma günü, ne olduğunu anlamadım ben ya?

arkadaşım inş hamilesindir ama şu lanet idrar testine sakın güvenme bilmiyorum biliyomuusn 9.gün negatif 10.gün silik çizgiyi gördüm aynen senin gibi yarım saat 1 saat sonra falan 11.gün tam çizgyi gördüm hatta burda tbr bile edildim kanda koskoca negatifi gördüm okadar emindim ki idrarda hamilkeydim ya oyüzden sakın ona güvenme kanı bekle şurda bişey kalmamış lütfen benim gbi olmanı istemem çünkü sık dişini cumaya kadar inş iyi haberlerini verirsin arkadaşım bebişn seninedir inş

arkadaşım inş hamilesindir ama şu lanet idrar testine sakın güvenme bilmiyorum biliyomuusn 9.gün negatif 10.gün silik çizgiyi gördüm aynen senin gibi yarım saat 1 saat sonra falan 11.gün tam çizgyi gördüm hatta burda tbr bile edildim kanda koskoca negatifi gördüm okadar emindim ki idrarda hamilkeydim ya oyüzden sakın ona güvenme kanı bekle şurda bişey kalmamış lütfen benim gbi olmanı istemem çünkü sık dişini cumaya kadar inş iyi haberlerini verirsin arkadaşım bebişn seninedir inş

ayyyyyyyyyyyyyyy, çok korktum şimdi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

korkman için söylemedim arkadaşım sadece başıma geleni söyledim inş benim yaşadıgımı yaşamazsın dedim korkma ama yapma tahlili bekle bitanem

canım peki transferden sonra senin kullandığın ilaçlar neydi, onlarmı yanlış gösterdi acaba?

Soway, demek dayanamayıp idrar testi yaptın, gene iyi dayandın, ben çok önce yapacağını düşünüyordum. 2. silik çizgi çıkması güzel, yani hamile olmasan niye silik bile olsun 2. çizgi çıksın ki?? ama biz tüp bebekciler çok ilaç kullandığımız için etkiler mi bilmiyorum.
Biliyorsun ben 10. gün ve 12. gün hassas idrar testinde bile 2. çizgiyi görememiştim, kan testi pozitif çıkmasına rağmen. bu acabalara son vermek ve kendini rahatlatmak için niye bir kan testi yaptırmıyorsun?? 1 saat içinde sonuç elinde olacak.
Güzel hamile haberlerini bekliyorummm

Soway, demek dayanamayıp idrar testi yaptın, gene iyi dayandın, ben çok önce yapacağını düşünüyordum. 2. silik çizgi çıkması güzel, yani hamile olmasan niye silik bile olsun 2. çizgi çıksın ki?? ama biz tüp bebekciler çok ilaç kullandığımız için etkiler mi bilmiyorum.
Biliyorsun ben 10. gün ve 12. gün hassas idrar testinde bile 2. çizgiyi görememiştim, kan testi pozitif çıkmasına rağmen. bu acabalara son vermek ve kendini rahatlatmak için niye bir kan testi yaptırmıyorsun?? 1 saat içinde sonuç elinde olacak.
Güzel hamile haberlerini bekliyorummm

evet canım, yaptırıcam ama ben yinede günümü bekliyim diyorum, 2 günüm kaldı, az kaldı, tutarım kendimi biraz daha..

Soweycim merhabalar, gecen sene asilama oldugumda 7. gunden itibaren ikinci silik cizgi cikti bende hatta 11. ve 12. gunlerde iyice belirmisti ikinci cizgi.. ama baska bir markayla yaptigimda hic bisi cikmadi. kan testi negatif ti... ama dr. lerin dedigi idrar testine her nekadar guvenmeyin desekte. genelde pozitif cikan idrar testleri dogru cikiyor dedi. Hersey Guzel Allahima kalmis.. ol derse hayirlisiyla olacaktir.. benim icimden gecende senin hamile oldugun yolundadir.. Allah hayirli sonuclar nasip etsin heoimize... icini ferah tut...

canım peki transferden sonra senin kullandığın ilaçlar neydi, onlarmı yanlış gösterdi acaba?

progestan climone jel aspirin d.kontrol hapı adını unuttum bide folik asit kullanıyodum evet ilaçlar zaten yanıltıyomuş dr dedi biz sana yapma dedik ilaçlar yanıltıyo diye demişti

sowaycim test yaptirmiyorsun yani bugun? yarin ikimiz birden mi gidiyoruz canim Insallah ikimizde gulucegiz yarin. bana testin dogruymus gb geliyor. Insallahhhhhhhhhh.

slm soway...
idrar testine aldanıpta bos yere uzme kendini kafanıda acabalarla doldurma bence cunku idrar testinde bildigim kadarıyla zaten cıkmıyo
kan testinde gebelik oldugu halde idrar testinde cıkmayan ve hala hamileligi devam eden cok arkadasım var
insallah sende onlardan birisindir dualarım seninle......

Back
X