çok acillll ! babamın tansiyonu çıktı !!!

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar napacağımı bilemedim babamın tansiyonu çıktı acil pratik bilgilere ihtiyacım var limon duydum iyi gelir mi lütfen okuyan kim varsa cevap yazsın

sarımsak ver bir diş cnm düşürmesi lazım ama önce bir ölç belkide düşmüştür tansiyonu kaç geçmiş olsun

Canım havadar sessiz bir yere yatır, limon suyu, nar ekşisi birde sarımsak çok iyi gelir yüksek tansiyona. Acil şifalar.

Yarım limonu sıkacaksınız bir bardağa koyup üzerine su ekleyip yavaş yavaş içmesini sağlayın
Kaça çıktı tansiyon eğer çok yüksekse doktora gitmekte fayda var
Soğuk suda tansiyonu düşürür
Geçmiş olsun

hep çıkıyomu tansiyonun babanızın öyleyse ilaçalması lazımda heran çıkabilir gizli tansiyon olabilir benim babam hiper tansiyon hastası bu söylediginiz rakam onun normal tansiyonu malesef en düşük 15 en yüksek 24oluyo tansiyonu

Annemde Tansiyon Hastası Benim Canım Ensesine Buz Koyun Limon Ve Sarmısağı Söylemiş Zaten Arkadaşlar..

Buzda İşe Yarıyor

Limon icirin veya sirke...su ile asilayarak verin yakmasin diye..!

Annem kronik yüksek tansiyon hastasi..baktiniz gecmiyor, hastaneye götürün..!

Eger dil alti varsi, onu verin..! Acil durumlarda dengeler tansiyonu..!

Biraz´da soguk bez sürün basina boynuna..! Soguk su ile yikasin elini yüzünü!

bol sıvı alarak sık sık tuvalete çıksın. tabi siz biliosunuzdr ama tuzlu yiyeceklere çok dikkat edin. bir de üzüntü,stres ani tansiyon yuksekliklerine neden olabilir . geçmiş olsun babanıza.

Canim, ayaklari havaya kaldirmayin yüksek tansiyon´da..! Zaten kan vücudun üst kisminda yogunlukta suan...! Tansiyon düstügü zaman ayaklar havaya kaldirilir..!

Ayaklari normal uzatin, arkasina yastik koyun ama mümkünse dik kalsin üst vücudu!

arkadaşlar napacağımı bilemedim babamın tansiyonu çıktı acil pratik bilgilere ihtiyacım var limon duydum iyi gelir mi lütfen okuyan kim varsa cevap yazsın

Bir diş sarmısağı bıçakla fazla iri olmasın kes ve baban yesin.Yiyemezse su yardımıyla yutabilir.Sarmısak tansiyon düşse de çıksa da dengeler yani bi zararı yok.Ayaklarının altına da yastık koy kan şekeri de düşmüş olabilir.Geçmiş olsun

acile gitmek yerine buraya mı yazdın...

limon skip icimek baya düsürüyor,
sarimsak kücük tansiyonu yükseltebiliyor..
bol bol sivi tüketilip idrarla atmasinda fayda var..
birde nar suyu tansiyonu genel anlamda düsüroyrmus sürekli hergün icsinn babniz güzel iceceik:)
bu tansiyon cok berbat birsey gecmis olsun

Nar ekşisini tek geçerim ... Ben annem teyzem ve rahmetli ananem tansiyon hastasıyız ... Tansiyonumuz çıktığı an yarım çay bardağı nar ekşisini çok az sulandırıp içtiğinde düşüyo ... Bide ılık su içip tuvalete çıktığında ... Ama mutlaka doktora gidin ...

öncelıkle gecmıs olsun , korkma canm

tansıyonu cıkarsa sarımsak
dusersede tuzlu ayran yada bırkac tane zeytın ver hemen ıyılesıcek goruceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…