cok acıyoooo

24 mart benimde elime sıcak su döküldü ve yandım.hemen elimi soğuk suya tuttum ama meğerse hata yapmışım.parmaklarım şıştı içlerine su doldu falan.anlayacağınız iğrenç bir şekil aldı.
yanmaya en iyi giden birşey var oda diş macunu.sürer sürmez ağrı,sızı hepsi tamamen geçiyor.yanan arkadaşlar aklınızda bulunsun.

aklımda bulunsun:13::13::13:
Gecmis olsun tolin

tesekkur ederım

SAKIN DİŞ MACUNU SÜRMEYİN buz koyun elma rendeleyin ama sakın diş macunu sürmeyin

sabah yumurta haşlarken suyundan elımı yaktım
şuan sol elımın 4 parmağı yanmış durumda
evdede kımse yok
cok acıyo bı akıl verin nolur hanımlar:2::2:

geçmiş olsun canım..parmaklarını domatese sok..geçiriyo acıyı..

Geçmiş olsun.

SAKIN DİŞ MACUNU SÜRMEYİN buz koyun elma rendeleyin ama sakın diş macunu sürmeyin

aaa niye ki?:26::18:
ben yurtdışında yaşıyorum ve burda bütün doktorlar sürekli macun sürülmesinden yanalar.hatta o gün bile bir doktor hanım söyledi macun sürmemi ve hemen iyileşti.burda pek yaygın macun sürmek yanığa.zararlımı ki?

Kizlar bu yaniklarda dereceler var ve bazen vucudumuzda izler kaliyor bu izlerin kalmamasi icin yapmaniz gereken bi islem var.
Benim kardesim kucukken bi tepsi cayi ustune dokmustu kabardi su topladi onlari patlattigimiz icin iz kalicakti ama bi eski yontemle suan hic bi iz yok.

Bi tane yumurtanin sadece sarisini tavaya koyun yagsiz ve beyazi olmadan zift gibi simsiyah olana kadar pisirin sonra o sogusun.
Kus tuyu ile yanan yere kabarciklari patlatip surun hem acisini aliyor hemde izler yok oluyor...

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Türkiyede ki dr kesinlikle yasaklıyolar
ilk defa sizden duydum dr ların önerdiğini
kesinlikle eskiden yapılan yanlış bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…