- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Yazınızı ağlayarak okudum. İç Anadolu'nun bir şehrinde yaşıyorum. Vatan sevgisi ile büyüdüm. Okudum araştırdım gezdim gördüm, üzerinde yaşadığım topraklara ağaçlara hayvanlara daha da sevdalandım. Her bir ağaç bir vatan demekti benim için.. yangınların başladığı ilk günden itibaren elimden telefon düşmüyor. 20 dklık tenefüste bile didik didik ediyorum sosyal medya sitelerini nerede ne olup bitiyor diye. Gönlüm yanan yerler ile beraber yanıp tutuşuyor uçup gidemiyorum ki yaralarına merhem olayım
hayalimdi emekli olacağım oğlum da kızım da subay olacak çeşitli yerlerde görev yapacak, bizde eşimle Muğla nın küçük bir köyüne yerleşip izin günlerinde evlatlarımızı görüp onlarla beraber tatil yapacağız. Bazı eller çıktı insanların yaşamlarını geçim kaynaklarını ciğerlerini geleceklerini hayallerini yaktı. Ülkem bu haldeyken hayatıma devam etsem de bunu asla paylaşmıyorum. Paylaştığım zaten öğrencimle gülüşmeli bir iki foto yada video idi onları da yapmıyorum yapamıyorum. Birileri kan ağlarken ben güldüğüm anları paylaşamam. Komşu cenaze eviyken evinde televizyon izlemeyen anne babaların çocuklarıyız biz.. bu günler de geçecek bu yaralar da el birliği ile sarılacak. İnşallah tez zamanda