Çok ama çok mutsuzum

kdrmne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
64
9
1
Benim iki yıllık bir sevgilim var
Daha once onun iki arkadaşıyla konusmustum ve anlasamayinca konuşmayı kesmistik biz erkek arkadasimla bu ilişkiye basladigimizda ikisinden de haberi vardı ama dün benimle çok fena tartıştı onlar olduğu için benimle evlenemiyecegini ilerimiz olmadığını söyledi üstelik ayrılalım arkadaş kalalim dedi durduk yerde bu konu nereden açıldı bilmiyorum bu konu kapanali iki yıl oldu yani suan o kadar mutsuzum ki sevdiğim adamı kaybrdecegime mi yaniyim devam edersek başkasıyla evlenmesine mi hiç bilmiyorum ne olur bana bir akıl verin üstelik son bir aydır facebooktaki kız sayısı günden güne arttı ne yapiyim zamana bırakıp evlenme ihtimalini mi bekliyim yoksa ayriliyim mi gerçi ayrılmak o kadar zor geliyor ki yapayalnizim boslukta gibiyim kimsesiz kalacakmisim gibime geliyor

2 yildir akli neredeydi? te allam ya ! seni uzmek istemem ama bu sevgili bozuntusunun en bastan niyeti yoktu zaten evlenmeye sirf bu sebepten dolayi. amaci gonul eglendirmekmis.
Ben o kadar bağlandim ki çok zor geliyo ayrılmak bir umut beklesem mi acaba çok seviyorum çünkü ayrilamiyorum ne yapıcam bir anda vazgeçti benden

Cinsel bir birliktelik oldu mu? Kaçmaya çalışıyordur belki.
2yıldır aklına gelmeyen şimdi geldiğine göre

2 yil sonra mi gelmis akli basina. Arkadasi senin hakkinda sevgiline sacma sapan konusmus olmasin?

Böyle dandik karakterli dengesiz biriyle evlenme olayını unut bence, yapma kendine bunu. Birsürü akıllı, düzgün erkek varken bu hanzo niye?
Gönül işte bu bende isterim adam gibi biri olsun ama yok beni asla bulmadi iki yıl sonra öğretmen olacaksın bana ihtiyacın yok ayrılalım dedi o kadar kötüyüm ki günlerdir agliyorum

Surayi anlamdim onun arkataslariyla sevgilimi oldun eskiden eger oyleyse simdiden durduk yere bunlari onüne atiyorsa evlenince vay haline bahanedenmi binlari sorum yapti sana orasi artik allah bilir ama sunu soylim sen altan aldikca tepene cikar haberin olsun heleki eskileri one atar durur hep kucuk bir kavgada bile sana sucluluk duygusu vermek icin tabiki sinirlerini baska nasil cikarsin madem kendine yediremiyor bunlari ayrilsin seni cok uzer ilerde bence iyi dusun.hic kimse vaz gecilmez degildir zaman lazim sadece

Bence de konuşmuş ama kimseye bir kotulugum dokunmadi ben onları düşünmüyorum bile onlar neden benim hakkımda konuşuyorlar anlamadim

Valla canim adam durup durup 2 sene sonra baska birinin sozuyle sana abuk sabuk konusuyosa biseyler eksktir. Ya guven ya karakter ya sevgi

Bırakın gitsin karaktersizin alasıymış. He başta deseydi ben yapamam diye anlardim. Keza daha önce arkadasimla konuşmuş birini istemem çünkü yapi olarak çok takintili Bi insanım aklımdan çıkmaz. Ve başlamam iliskiye. Ama basta sorun etmeyip 2 yıl sonra sana bununla gelmesi tam abesle iştigal olmuş. Dengesizin tekiymiş kaç bence .

Sevgili olacaktık aramızda sorunlar çıktı bir şekilde ayrıldık birbirimizden ben onunla sevgiliyken bir tane bile mesaj atmadim onlara iki yıl sonra bu konu çıktı geldi beni darmadağın etti

Niye sadece deliler mi sevişiyor
Olmuş olabilir yani. Konuyu okuyunca bir ihtimal olarak grldi aklıma sadece

Sizi tanımıyorm ne bileyim delimisiniz akıllı mı
Ne biliyim canım öyle şeyler hiç geçmedi aramızda o zaten hep evlenince benim namusum olunca sana dokunurum diyodu simdiyse vazgeçti benden

Kacamiyorum keşke kacabilsem bir ihtimalde olsa beklemeye değer belki

Ne biliyim canım öyle şeyler hiç geçmedi aramızda o zaten hep evlenince benim namusum olunca sana dokunurum diyodu simdiyse vazgeçti benden

Ozaman belki arkadaşları pislik konuşup aklını karıstırmıstır.

Erkeğin dedikodusu kadından kötüdür denirya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…