Çok ama çok mutsuzum

Gerçekten mümkün değil ya ne yapacagima şaşırdım birsey değil iki yıl emek verdim kendime yanıyorum

Zamanla olur ama beni hiç iyi biri bulmayacak gibi bir his var icimde doğru düzgün kimse çıkmadı karsima şu zamana kadar
O hissin şu zamanda olması doğal çünkü hayalkırıklığı yaşıyorsun. Sana tavsiyem ne olursa olsun umutlu olman, daha iyisini bulacağım diye dusunmen. Neye inanırsan onu yaşarsın. Çünkü "beni hep kötüler buluyor, kaderim böyle" tarzı düşünceler sana daha çok kötü insan getirir. "Ben daha iyisini hak ediyorum ve zamanı gelince o beni nasılsa bulacak" şeklinde olumlu düşünürsen karşına iyi insanlar çıkar. Sana yük olan, seni üzen kişileri hayatından çıkar ve moralini yüksek tut, gör bak her şey nasıl iyiye gidiyor.

İnşallah canimmm inşallah dediğin gün gelir umudumu kaybetmiycem bundan sonra hep ileriye bakmam lazım

2 yıldır aklı nerdeymiş? Arkadaşları senle görüşünce tepki vermemiş iki yıldır da evlenirse mi küsecekmiş? Arkadaşlarının gönlünü hoş etmek için evleneceği kızdan mı vazgeçekmiş? Geççek o işleri, face e kız eklemeler filan arkadaşın bekar hayata özlemi tutmuş bitirmeye yol yapıyor işte, o kadar da güçsüz ki suçu sana atmaya çalışıyor. Sende kendini suçlu hissedip o bir gün dönmek isterse affet diye cebinde durucan. Yaaa bırak yaaa gece gece kızdım kaldırmayın şööle adamların totosunu...

Benimle alakası yok adam sürekli kız bulma peşinde zaten bizim üniversitenin yüzme havuzuna geliyo beni bir kere bile cagirmiyo yanına gel bir kahve içelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…