Çok ama çok mutsuzum

Ozaman belki arkadaşları pislik konuşup aklını karıstırmıstır.

Erkeğin dedikodusu kadından kötüdür denirya
Peki düşünceleri zamanla değişir mi sizce ben ondan bebeğim olsun onunla bir Yuvam olsun istiyorum acaba zamanla düzelir mo kabullenir mi beni

Sevgili olacaktık aramızda sorunlar çıktı bir şekilde ayrıldık birbirimizden ben onunla sevgiliyken bir tane bile mesaj atmadim onlara iki yıl sonra bu konu çıktı geldi beni darmadağın etti
Canim ayrilan kendisi buyuk bir sorun olmadan bunu bahane edip ayrilan o,oyuzden sen yoluna bak simdi aci cekiyorsun normal zamanla gecer inslaalh ,o senden vaz gecmis zaten o yansin haline artik simdi yaptiginin dpgru oldugunu dusunebilir artik ne hesabi varsa kafasinda zaman gosterecek hayir gelmez ondan sen uzulme

Peki düşünceleri zamanla değişir mi sizce ben ondan bebeğim olsun onunla bir Yuvam olsun istiyorum acaba zamanla düzelir mo kabullenir mi beni

Kabullense bile siz buişin bir Kabullenmeyle' olduğunu kaldırabilecek misiniz.

Bir süre kendinizi çekin
Seviyorsa zaten duramaz
Öbür türlü sizin ısrarınızla tekrar iyi olmanız uzun süreli oşmaz gibi. Aklında birşey var belliki.

İnşallah aklı başına gelir düzelir yoksa ben başka biriyle birlikte olamam bir yuva kuramam anlayacağın hayatım biter

Aklindaki beni terk etmek ve biliyorum ki bunları söyleyen kişi beni asla aramaz

Suan oyle dusunuyorsun zamanla gecer bol dua et kendini ona sartlama neler unutulmuyorki
Sabah ezanlarinda bile kalkıp dua ediyorum ama benim kalbim onun için bu kadar yanıp tutusurken o nasıl biranda silecekti beni bunu anlamıyorum birde suan mesaj atıyor nasıl konusiyim onunla soğuk mu davraniyim

Aaaa ne yaziyor hani bitmisti ilgisiz ol tabiki hic cevap verme kacan kovlanir nekar ustune dusersen ilgisi azalir ama yani gelecek gormuyorum genede zaman nedim hakkinda hayirlisi olsun

Amin dua edin bana lütfen o beyaz gelinliği onunla giymek istiyorum
Canim ya inslaalh allah gonlune gore versin nedim allah ona akil fikir versin iyi bir es olsun sana baskada seni uzmek istemiyorum sen bukadr seviyosun istiyorsun umarim iyi birisi olup sana karsi iyi davranir hatalarini tekrarlamaz nedessek bos simdi sana cok seviyorsun normal boyle olman inslaalh duzelir herse senin adinaaynen boyle olursunuz insalalh

yahu sen tekmeyi bas buna, büyük ihtimalle sevgisi ve gönlü başka yönlere kaymaya başladı.
bu da 2 yıl önce çekmeceye attığı bir bahanesi, şimdi çıkarıp kullanıyor işte.

Canisi o sevgili dediğin düdüğün bence rotasi başka yöne şaştı. Akli başka yerde. Ayrılmaya bahane aramış bunu bulmuş. Boşuna üzülme. Değmez...

İnşallah canım aminn

Kendini uzmeye degmez bunu saklamis simdi de bahane olarak kullaniyor resmen.Daha kimler cikar karsiniza guler de gecersiniz bile bugunlerinize

Gönül işte bu bende isterim adam gibi biri olsun ama yok beni asla bulmadi iki yıl sonra öğretmen olacaksın bana ihtiyacın yok ayrılalım dedi o kadar kötüyüm ki günlerdir agliyorum
Beni de yillarca adam gibi birileri bulmadi, ben de çok üzüldüm ama daha fazla üzülmek istemediğim için terk ettim hepsini. Şimdi ise ilk defa adam gibi biriyle birlikteyim ve ilk defa sorunsuz ve mutlu bir ilişkim var. Kötü olanlardan vazgeçmedikçe iyiyi bulamazsin.

Zamanla olur ama beni hiç iyi biri bulmayacak gibi bir his var icimde doğru düzgün kimse çıkmadı karsima şu zamana kadar

Çok garipsedim mal mı o çocuk.Evet bende iki arkadaşımla görüşen birini kendime istemem kabul etmem işimde olmaz bu bi gerçek.Ama HİÇ başlamam yani! 2 yıl sevgili ol ol sonra olmaz.Aklı nerdeymiş acaba. Ay bişey diyemiyorum ayrılırsanızda seni Allah kurtarmış derim çünkü böyle dengesiz insanlarla başetmek resmen mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…